Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

ILE DAC BABIE ZA SPRZATANIE NA SWIETA?????????????????

Polecane posty

tylko pamiętaj, że możesz porządnie dostać w tyłek za okazaną pomoc i np spróbuje Ci wynieść pół domu. Bieda składnia do różnych rzeczy Ja np mojej mogę ufać, bo ma stałą pracę, jest salową w szpitalu, ale tutaj bezrobotna z mężem pijakiem. Uważaj!

Gość JANUSZEK.....
Beatka weż spierdalaj ,bo Cię jebnę. Krowo sama weż się za sprzątanie ,a jeżeli Cię stać na sprzątaczkę ,to SZANUJ ludzi .

mam nadzieje, ze bedzie uczciwa, dzieci brudne nie chodza, w domu u nich czysto (mieszka z tesciami i oni tez sa normalni, porzadni) tylko ten maz taki swir i pijak. Zal mi kobiety, dlatego chcialam jej dac zarobic, niech kupi sobie cos lepszego na swieta.

Gość fhaheahyethyeth
"Krowo sama weż się za sprzątanie" - jak mnie takie coś denerwuje :o to może sami pieczmy ciasta, zabijajmy prosiaki i róbmy kiełbasy, szyjmy sobie ciuchy itp. Skoro jeden chce zapłacić a drugi zarobić to co wtym złego? Prosiaka też sam hodujesz, zabijasz i robisz kiełbachy? A czym to się różni od sprzątania domu? Weź się puknij w głowę - ja nie mam czasu na sprzątanie, pieczenie ciast itp. bo PRACUJE, a nie się lenie

Gość nyta1234
powiedzcie zgodnie z rozumem i logiką, jeżeli ktoś zarabia na godzinę 20 zł i sam miałby sprzątać dom powiedzmy przez dwa dni po 10 godzin to straciłby 400 zł, a jak zapłaci komuś za sprzątanie 150 zł to i ta sprzątająca osoba zarobi i dla tej osoby zostanie 250 zł więc logiczne że tak ludzie robią

Gość 43242344rere
Ja nie rozumiem przy takiej robocie dlaczego stawka za h. Powinno byc od dzieła. Jak by była za h to sama bym sie starała pracowac wolno, zeby dostac więcej. co prawda, czyjs dom sprzata sie chyba troche ciezko bo sie go słabo zna...

Gość 43242344rere
W sumie Romantyk- moze pachnącym oddechem?

Gość fhaheahyethyeth
nie wiem co się ludzie tak czepiają tego sprzątania - kto sam nie sprząta w domu bo ma np. zmywarkę i nie myje naczyń to już jest leń, broń Boże żeby jeszcze przychodziła pomoc do sprzątania - to już w ogóle szczyt leniów! Nie ważne czy ta osoba pracuje, liczy się to że w domu sam nie sprząta. Oczywiście najlepiej jakby wszyscy siedzieli w domach całe dnie - wychowywali dzieciaki, gotowali i sprzątali, wszystko ręcznie, miotłą zamiast odkurzacza, pranie ręcznie itp. wtedy Polska by była pracowita! Tylko że wtedy ten kraj by zbankrutował w 1 dzień!

lubię dentystki, ale co z tego, jeszcze one muszą lubić mnie, kontrola zębów raz na trzy miesiące to nawet trochę za często i te różne rentgeny, ale co tam, trzeba przychodzić

a dostawaj sobie nawet 100, a ja tyle place i juz, kobieta ma wyksztalcenie podstawowe, sama sie prosi o sprzatanie, bo co mam jej 50zl placic???? I nie martwcie sie, juz ja jej dopilnuje, zeby sie uwijala ze sprzataniem

no niestety musze cie rozczarowac, bo moje przedsiebiorstwo prosperuje znakomicie i póki co robota sie nie musze brudzic, a jesli juz to na pewno nie za 1,50, wiec odstaw na bok marzenia i leczenie kompleksów, moja droga