Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buumbuumm 22

Skarciliscie cielesnie wlasne dziecko i załujecie czy nie?

Polecane posty

Gość buumbuumm 22

Jestem ciekawa czy karcicie lub skarciliscie cielesnie dziecko w postaci lania pasem czy kilka /nascie razy mocno ręką (nie mam na mysli pojedynczego lekkiego klapsa tylko juz mocniejsze lanie )i żalujecie tego czy jednak nie macie wyrzutow sumienia?? ja raczej nigdy nie odwazylabym sie zbic paskiem czy czyms innym jesli mowa o czyms wiecej niz klaps

Nie mam dzieci, ale wiele razy dzieci z rodziny dostały wpierdol ode mnie. Nie mam żadnych wyrzutów. Zasłużyły sobie po prostu. Bez powodu bym nie uderzyła, a przecież nie bedę prosić po raz 13sty że ma się uspokoić 🖐️

Gość buumbuumm 22
Spierdzielaj podszywie!! nigdy nie uderzylam wlasnego dziecka nawet klapsa nigdy (mimo ze nie ejstem klapsom pzreciwko)

Gość buumbuumm 22
Pani Ciapata na miejscu rodzica bym ci gębe obila jakbys zlałą moje dziecko, lac to cie powinni i tyle :o

nie wiem jak inni ale klaps jako symbol ma pokazać dziecku ze to co zrobiło jest niedopuszczalne. Klaps jako forma najwyższej kary. Oczywiście nie chodzi by bardzo bolało pociechę ale żeby wiedziało, zdało sobie sprawę ze swojego zachowania :)

Uspokój sie wariatko. Robię to co uważam za słuszne. Klaps jeszcze nikomu nie zaszkodził, a czasem to jedyne wyjście żeby bachor się ogarnął. Poza tym zadałaś pytanie, więc odpowiadam. Myślałaś, że będą same zwolenniczki Twojej bezstresowej metody wychowania?

Gość buumbuumm 22
kinky reggae nie ma mowy o klapsach, pytam sie juz o pozrądnym laniu typu ki duzo razy uderzenie dziecka mocno ręką lub pasem , o to mi chodzi , oczywiscie nie katowanie ale o lanie czy jestescie za tym(o klapsa se nie pytam)

Gość buumbuumm 22
Pani Ciapata wiariatka to z CIEBIE JEST, wyraznie zaznaczylam ze nie puytam sie o klapsa a ty WYRAZNIE odpisala ze wpeirdoolilas dziecku wiele razy, wiec dla ciebie klaps to wpeirdool? chyba cie w leb bili z amocno?? Przeczytaj moje pytanie jeszcze raz i odpowiedz?? to ty piszesz o wieprdoolu czy klapsie??bo jak d;la ciebie jedno i to samo to sie lecz ze stawiasz na rowni porządne lanie z jednym niebolącym klapsem

Gość 98765432100
pani ciapata szkoda ze jak ty bylas takim bachorem to ci rodzice nie wpierdolili, moze nauczylabys sie troche kulltury i pokory

Gość buumbuumm 22
co Ciapata tak zamilklas?? moze wkoncu doczytalas pytanie o jakie zadalam?? a afiszując sie ze spuscilas wiele razy wpierdool dzieicom sama moze bys odpowiedziala co to dla ciebie znaczy wpierdool ??? Wyraznie zanzaczylam ze pomijay tematyke klapsa a ty jak jakas ogranivzona pier piszesz o wwpierdoolu poźniej cos nawijasz o kalpsie, kobieto przeczytaj jeszce raz topik, patrz co napisalam w glownym temacie "(nie mam na mysli pojedynczego lekkiego klapsa tylko juz mocniejsze lanie "

Nie, to nie był jeden klaps, tylko kilka, dość porządnych. Takich, że mnie dłoń potem szczypała. Ale to tylko w przypadku mojego brata, kiedyś. buumbuumm 22- furiatko powtarzam uspokój się, bo się spocisz. najlepiej, pozwolić dziecku na łeb wejść 🖐️

buumbuumm 22- a Ty przeczytaj co napisałaś, widocznie Cię to ruszyło co napisałam,. bo nawet zdania nie potrafisz dobrze skleić.

to jest maltretowanie dziecka. Przepraszam bardzo ale bicie słabszej istoty jakim jest dziecko jest okrucieństwem. Czasem nerwy ponoszą ale to my dorośli mamy panować nad sobą.

Gość buumbuumm 22
ja jestem spokojna tylko prosze cie przeczytaj jeszce raz głowny topik. Nie jestem furiatką tylko ty sie gupisz w swoich pisach, teraz piszesz ze to tylko bylo w przypadku barata na w piewrszym pisie wyraznie zanzaczylas ze WIELE RAZY DZIECI dostaly OD CIEBIE PORZĄDNY WPIERDOL, wiec prosze trzymaj sie glownego pytania topiku! ! Nie piszemy o klapsach i nie piepsz mi jakies poglądy o kalpsach, wyarznie napisalam z enie ejstem ich pzreciwa kumasz to???

Gość nie mam dzieci ale nie jestem
ale nie jestem za laniem. Pai Ciapata ale to tylko brat dostal od ciebie czy jak wczesniej pisalas inne dzieci tez wiele raz dostaly wpierdol o? bo faktycznie troche zaprzeczasz sobie w twoich wpisach

Gość jhshskf
glupia cipa zaklada temat a potem sie burzy !

Panuj nad tą klawiaturą, bo zaraz wszytskie guziki poodpadają. Widać, że się nad nią znęcasz. To co miałam napisać, napisałam. Nie interesuje mnie opinia innych ludzi. Jeśli komuś to nie pasuje, to ok, zrozumiem. Ale proszę komentarz zostawić dla siebie, bo mnie on do szczęścia nie jest potrzebny. A tym bardziej proszę mnie nie obrażać. Dziękuję, dobranoc.

to jest maltretowanie dziecka. Przepraszam bardzo ale bicie słabszej istoty jakim jest dziecko jest okrucieństwem. Czasem nerwy ponoszą ale to my dorośli mamy panować nad sobą.

Gość buumbuumm 22
kinky reggae no porządne lanie a marttetowanie dziecka to jeszcze daleka droga, nie pisze o lamaniu kosci czy biciu do wtrząsu mozgu tylko wlanie pasem albo mocno ręką aby bolalo, o to mi chodzi CIAPATA jak widac nie tylko ja dotrzeglam twoje jaies zmienne wpisy.Przeczytaj jeszce raz o czym jest mowa a nie chwalisz sie ze wiele razy spuscilam porządne lanie wielu dzieicom , a teraz wybielasz sie ze tylko bratu.Sprostuj lepiej twoja wypowied

Gość buumbuumm 22
Pani Ciapata no to jesli sie wypowiedasz to odpowiedz na tresc pytania a nie o czym innym mi tu piszesz i tyle. Przeczytaj dokladnie topik i poźniej sie wypowiadaj, tylko nie gub sie w swoich wpisach jak to robisz Chwalisz sie ze wiele dzieci dostaly wpierdool od ciebie a poźniej stchorzylas i tylko npisalas ze brat , cykor cie ogarnął i tyle.Trzymaj sie ejdnej wersji

Gość buumbuumm 22
Pani Ciapata Wpie**ol dostał tylko mój brat, inne dzieci tylko klapsa. Pasuje? a to przeciez twoja wypowiedź:: Nie mam dzieci, ale wiele razy dzieci z rodziny dostały wpie**ol ode mnie. Nie mam żadnych wyrzutów. Zasłużyły sobie po prostu....... To ten twoj brat wystepuje w liczbie mnogiej ???

Gość buumbuumm 22
Ja pierdoolę jacys jestescie ograniczeni , puytam sie o porządnym laniu NIE klapsie nie umiecie tego zrozumiec?? wyraźnie napisalam ze chodzi mi juz o laniu pasem albo kilka-kilkanascie razy bardzo mocno ręką aby naprawde bolao, Nie pisacmi tu o kalpsach ,temu nie mam nic przeciwko

Gość buumbuumm 22
kiedy byłam mała krojono mi kończyny piłą motorową a potem posypywano rany ostrą papryczką czili, którą mój wujek Arnold przemycał w gaciach z Ameryki Południowej :classic_cool:

Gość buumbuumm 22
......Tak "chwalę się", bo mam rzeczywiście czym. I faktycznie przestaszyłam się, że naślesz na mnie FBI ....... To w jakim celu najpierw pisalas ze wiele dzieci dostalo od ciebie wpierdool, a raptownie poźniej speniałas i napisalas tylko ze brat?? przestraszylas sie albo bajerujesz z tymi wieloma dziecmi aby sie dowartosciowac wirtualnie co???Twoj brat w wielu osobach wystepuje?? bo aj myslalam ze tylko w liczbie pojedynczej :o

Gość buumbuumm 22
jak miałam 5 lat potłukłam wazon mamy a ona spuściła z łańcucha wielkiego rodwajlera, któryy opierdolił mi połowę mózgu.

Gość lania nie popieram nigdy
Nie popieram zadnego lania,ani ręką a ni pasem, kalblem,LANIE=NIGDY Klaps jeden -tak Ciapata przesadasz , kto ci dal prawo spuszczac wpierdol tylu dzieciom? ich rodzice? ja nie mialabym nic przeciwko klapsom ale nigdy w zyciu abys wpierolila mojemu dziecku, nigdy.Jeden kalspik moze sie zdarzyc ale nie lac moje dziecko a tyym bardziej wpierdool jak ty pisalas , i to jeszce wielu dzieciom

Pisząc "wpierdol" nie miałam na myśli nic wielkiego, a że wy odebrałyście to jako katowanie łańcuchem to nie moja wina. Poza tym nie napisałam ilu ich było. Mogło być ich dziesięcioro a równie dobrze dwoje. Dostałam pozwolenie na przyznanie klapsa/ów więc nie widzę problemu.