Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bąbelkowa mama

testy ciążowe o czułości 10mlU

Polecane posty

hej mam pytanie ostatni okres 5 listopada owu 15 dc potwierdzona monitoringiem i testami owu dzisiaj jest 30dc a okresu brak.. zrobiłam test rano o czułości 10mlU firmy bobo test i wyszedł negatywny czy jest możliwość aby 15 dni po owulacji test jeszcze się mylił?? wszędzie piszą że wykrywa 6 dni po zapłodnieniu tzn zagnieżdżeniu ogólnie 12-14dnia po owu jest szansa że pomimo testu negatywnego mogę być w ciąży ??

wszystko zależy od: - ile trwało zagnieżdżanie- 6-12 dni, dopiero po nim wydziela się hcg. Jeśli u Ciebie te 12dni to hcg jest niewiele - niektóre kobiety mają(nie wiem jak to określić) bardzo rozcieńczony mocz. Miałam staż w klinice niepłodności jako laborant i różne cuda widziałam. Przychodziły babki na hcg, wynik testu z moczu był negatywny, a z krwi bardzo wysoki np. kilka tysięcy. Dopóki @ nie ma, piłka w grze. Powodzenie :)

minia to trochę dziwne jak dla mnie a jaki śluz powinien być?? ja prawie wcale go nie mam.. czy w czasie zagnieżdżania on może być "inny" od ciążowego??

piszą że te 10mlU wykrywają już 2-3 dniową ciąże skoro trwa do 12 dni a ja mam już 15 to powinna chociaż bladziuchna krecha być

podobno po zagnieżdżeniu hcg wydziela się dopiero po 24h - 48h?? prawda to? jestem zielona nigdy nie brałam tego pod uwagę dopiero teraz i mam tyle pytań :-(

Minia do kochałam się z mężem następnego dnia kiedy test owulacyjny wyszedł z mocną kreską testową, mocna krecha oznacza 12-24h 27 listopada lekarz powiedział że jest już po owulacji także pewnie miała miejsce w sobotę 25 listopada 26 listopada kreska testowa na owulacyjnym była jaśniejsza tzn ciemniejszy miała tylko bok a reszta jasna

mamama niestety tak nie zrobię.. tylko w jednej aptece u mnie jest ten test 10mlu jutro rano razcej nie zrobię.. poczekam zobaczę nie mam wyjścia jak jutro nie dostanę to po prostu pójdę na betę tylko gdzie ja mam ją zrobić.. prywatnie to chyba Damian mi zostaje