Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie czy takie?

WŁOSY JASNY BLOND CZY KRUCZO CZARNE?

Polecane posty

Gość rtęć
ej ale to jest prawda ze czarny bobrzydza!!! kazdy stylista wam powie ze wyostrza ryrsy twarzy!!!

Gość rtęć
Paradoksalnie cienkie włosy to najmocniejsze włosy Zatem im piękniejsze tym ulotniejsze. hahahha taaa cienkie wlosy to najmocniejsze wlosy litosci

Gość Farbujcie se same włosy
Jak robi to u fryzjera umiejętnie i profesjonalnie nie używając w tym celu przynajmniej drogeryjnych farb to może farbowac nawet 200 lat i będzie miala piękne włosy.

Gość rtęć
Paradoksalnie cienkie włosy to najmocniejsze włosy Zatem im piękniejsze tym ulotniejsze. hahahha taaa cienkie wlosy to najmocniejsze wlosy litosci

Gość Farbujcie se same włosy
Nie wiesz bo nie masz z włosami najmniejszego doświadczenia możesz więc tylko się śmiać.

Gość rtęć
a idź wstydu oszczędź hehe

Gość weronika ika
zdesperowana jaka to farba?

Gość Naturalne blondynki
to 100% kobiety Naturalne brunetki to kobiety o przewadze testosteronu -czyli wąsik i brudka po50ce-oraz przerzedzająca sie czupryna na głowie i zagęszczająca na plecach. Wybieram blond.

Gość o holera
Zdesperowana Domowa Żona to ty sądzisz że profesjonalne farby są chemicznie podobne do tych profesjonalnych? Proponuje ci przestudiowanie składu chemicznego obu .

Gość Ppaulla
ja mam czarne wloski z natury i na psitce tez, jak mialam 14 lat to myslallam ze wsyztskie kobiety tak maja, pamietam jak raz kolezance zsunely sie spodenki jak sie bawilysmy i sie odslonilo jej lono a tam takie dziwne blond bure jakies wlosy hehheh ale bylam zszokowana i zniesmaczona :D:D pamietam jak mi sie to nie podobalo i myslallam jakie ma tam brzydkie to :D:D

Gość weronika ika
thanks

Gość ale puuustakiii
heee ja wiedzialem ze baby to są pustostany, jak sie mozna klocic o kolor wlosow, czy biala czy czarna czy ruda czy niebieska to i tak liczy sie najbardzej wielkosc balonow, ciasnosc cipy, dlugosc nog a kolor wlosow to jest najmniej wazna sprawa

Gość rdfsegnjhyukyi
kruczoczarne to sexapil a jasny blond masakra a czarnymi odrostami w dodatki fujjjjjjjjjjjj pasztej

Gość aaaaaaaawe
a ja uzywam czegos co jest najzdrowsze dla wlosa:)

Gość aaaaaaaawe
to ze sie psuza ne znacyz ze sa kurw a mac zniszczone, co wy peirdolicie, sa rozne rodzaje wlosa !!! jedne sa proste przylegajace do czapy xchocby byly tluste, drugie sie pusza inne sie lokują itp itd

Gość podobno..................
z wiekiem powinno sie rozjasniac wlosy ! Ale sa osoby , ktorym blond nie pasuje jaki i takie ktorym brzydko w czarnym.

Gość lalalalalalalalla
O temat w sam raz dla mnie:) Jestem naturalną szatynką, włosy mam naturalnie brązowe. W wieku 17 lat zaczęlam farbować na czarno, w wieku 22 lat wróciłam do naturalnego brązu. Teraz mam 25 lat i właśnie powoli staję się blondynką:) I to z dodatkowym cięciem. Całe życie miałam długie ciężkie włosy, są naprawdę gęste, grube, zdrowe i w ogóle ach i och:D Ale powiem wam że coś mnie ostatnio zaczęło denerwować, ciężko mi je było ułożyć zawsze, bo były niepodatne na prostowanie czy lokówkę, itp. Jak nosiłam rozpuszczone to było mi niewygodnie, po prostu włosów było za dużo, były wszędzie:D , więc i tak nosiłam związane. I coś mnie tknęło, że od teraz stawiam na wygodę. Włosy które były prawie do pasa wczoraj związałam w kitek i go uciachałam:) Po czym dzisiaj rozjaśniałam pasemkami. Dążę do jasnego blondu (nie platyna), a włosy chcę mieć maks. do ramion, pójdę je oczywiście poprawić u fryzjera, żeby były leciutkie:) Powiem wam więc, że podobają mi się bardzo długie ciemne zdrowe i błyszczące włosy, zawsze takie miałam. Ale ze względów praktycznych i chęci zmiany, teraz stawiam na krótkie blond. Zobaczymy co z tego będzie:)