Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie czy takie?

WŁOSY JASNY BLOND CZY KRUCZO CZARNE?

Polecane posty

Gość gość
Ciemne włosy są zdrowsze niż blond :)

Gość ja pierdollleeeee
a jakie to sa ciemne rysy?? :D

Gość NaTI-20
Ja mam ciemną obwódkę oka,ciemne rysy a mimo to mam jasny blond bo mam równiez oliwkową cerę i szcupłą twarz i miałam czarne jak miałam 17 lat a po 25 roku ten kolor zaczoł mnie postarzać.

Gość NaTI-20
rysy -zakładam że chodziło o brwi rzęsy i całą oprawę

Gość buahhahahahha
ciemne rysy to chyba murzyn ma :D

Gość buahhahahahha
ladniej ci w blondzie było

Gość mulan88 tyyyyyyy
mulan88 oto przyklad jak czarny kolor moze wyostrzyc rysy twarzy i pobrzydzic :O ladniej by ci w blondzie bylo albo jakims jasniejszym odcieniu

Gość Biorąc pod uwagę
Nie prawda że ciemne włosy ssą zdrowsze W dzisiejszych czasach blond może być jak lustro i od czerni będzie się różniłtylko kolorem a strukturą w najmniejszym nawet stopniu nie.

Gość wszystko zalezy .....
a ciemny blond zdesperowana jest duzo lepszy i elegantszy od jasnego !!!! Poza tym czarny postarza ! wszystko zalezy od caloksztaltu .mozna spotkac piekna brunetke , ktora bedzie paskudna w blondzie , jak i piekna blondynke , ktorej w czerni bedzie brzydko !!!

Gość wszystko zalezy .....
zdesperowana , blond ci nie pasuje . Zdecudowanie NIE . Przynajmniej ze zdjec ...

Gość mikolajki juz byly
MULAN88 ty masz 23 lata???????? o kutwa to rzeczywiscie zgodze sie ze czarny postarza:D:D ;D

Gość nieprawdablond
Jest intrygujący

Gość takie czy takie?
Przekonałyście mnie Jutro rozjaśnie swoje długie włosy na blond. Dzięki!

Gość mulan88 tyyyyyyy
mulan88 szkoda bo naprawde piekna z ciebie dziewczyna ale postarzasz sie strasznie tymi wlosami

Gość chmuraaa***********
eh wiem ze postarzają i wyostrzają rysy twarzy ale tak bardzo mi się podoba hebanowa czern, choruję na nią juz pare lat i chyba w koncu się odważę :-) mam 22 lata wyglądam na 18 więc trudno jak mnie postarzy ;)

Gość mulan88 tyyyyyyy
tak zeby jej dogryzc napisalam ze jest piękna :D heheh dobrze mowili o tobie zona ze do najinteligentniejszych to ty nie nalezysz :D mulan jest sliczna ale nie wyglada na 23 latka i tyle 🖐️

Gość nie sztuka smiac sie z innych
mulan pasuje ciemny , ale ten co ma jest za czarny . Chyba ma nieodpowiedni odcien . powinna lekko rozjasnic , ale lekko lub zmienic odcien . Ogolnie w ciemnym jej dobrze, bo ma ciemne oczy , oprawe .Ale w tym ze zdjecia cos nie do konca gra . Za czarny . Nie kazdemu pasuje czarny , jak i nie kazdemu pasuje blond . Po prostu ! Nie mozna oceniac tylko i wylacznie pod wzgledem koloru . Znam osoby , ktore w blondzie sa sliczne , a w czarnym brzydkie i odwrotnie .

Gość wlasnie oglądaj to zobaczysz
no fakt wygląda na 28 ale i tak jest ładna a zdesperowana żona domowa ty masz strasznie jasną karnacje ty sie nie mozesz opalic czy jakas chora jestes? taka czerwono rozowawo blada jak spity zul LOL

Dzięki Zona! równa z Ciebie babka;) miałam kiedyś brąz...jakoś dziwnie się w nim czułam, tak jakby...nieswojo? a liczba przy nicku to nie koniecznie data urodzenia

Gość oj tam , przeciez
wszystkie brunetki beda za czarnymi , a blondynki za jasnymi . I nie wazne ,ze mokus nie pasuje , niewazne ze to szatynka przefarbowana na czarny czy brunetka na blond . W zaleznosci jaki aktualnie bedzie miec kolor , bedzie go wlasnie chwalic :-D :-D :-D Wszystko zalezy od gustu , pytanie powinno byc do facetow, A tak na marginesie , podobno faceci wola bardziej BLONDYNKI . Chociaz sa odstepstwa od reguly !