Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie czy takie?

WŁOSY JASNY BLOND CZY KRUCZO CZARNE?

Polecane posty

Gość oj tam , przeciez
* nie wazne ,ze komus !

Gość mulan88 tyyyyyyy
nie mowie ze ona staro wygląda tylko ze na troche wiecej niz 23 ale nie staro

Gość oj tam , przeciez
brookie cha cha cha cha cha cha cha :-D :-D :-D 20:47 [zgłoś do usunięcia]brookie czarne włosy mają w sobie taki magnetyzm...tajemnice...echhh -> napisala farbowana brunetka buhahahaha :-D

Gość A mój facet bardziej woli
brunetki -tak twierdził kiedy go poznalam-teraz kiedy patrzy na obiekty swych dawnych westchnień zgadza się ze mną co do tego że jednak nie ma jak blondynka.

"mulan88 tyyyyyyy mulan88 oto przyklad jak czarny kolor moze wyostrzyc rysy twarzy i pobrzydzic" wiesz co? nie wiem czy jestes kobieta czy facetem chociaz sklaniam sie ku pierwszej opcji.. ale komplementow to ty nie potrafisz prawic.

Gość weronika ika
ja mam wlosy brązowe i mi się strasznie podobają kruczoczarne ale boje sie zafarbowac na taki kolor , moja kolezanka maluje 3 lata na czern i wychodza jej garsciami

no i co z tego,że farbowana? heh, przecież Autorka pyta na jaki kolor ma PRZEFARBOWAĆ włosy... serio,nie rozumiem co w tym dziwnego 70% kobiet ma farbowane włosy

Gość Gość
Brunetki :D

"weronika ika ja mam wlosy brązowe i mi się strasznie podobają kruczoczarne ale boje sie zafarbowac na taki kolor , moja kolezanka maluje 3 lata na czern i wychodza jej garsciami" to zalezy czy masz slabe wlosy czy mocne. od zwyklej farby nie powinno sienic dziac. ogolnie blond badziej niszczy wlosy.

Gość Magnetyzm czy nie
50 letnia dlugowłosa blondynka jeszcze zwróci uwagę mężczyzny a 50letnia brunetka o długich włosach bez pomocy chirurgów i cudów kosmetyki będzie wyglądała jak wiedźma której tylko miotły brak.

Gość Farbujcie se same włosy
w domu ,farbujcie to skończycie z łysymi pałami i nie będzie już dylematów CZERŃ CZY BIEL???

Gość oj tam , przeciez
nic wtym dziwnego . Poza tym kazda brunetka bedzie zachwalac czarne i odwrotnie . Nie pisz o magnetyzmie i nie wzdychaj , bo dla jakiegos faceta najpiekniejszy bedzie blond i nie zauwazy tego niby magnetyzmu czerni . Po prostu jestes przefarbowana na czarno i zachwalasz. A to nie sa obiektywne opinie . Ale dobrze ci w nich :-) Smieszne sa te wdychania ,ochy io achy do czarnych wlosow pisane przez brunetki :-D Tak samo dziala w przypadku blondynek . Co do wypadania wlosow . Potwierdzam , wszystkie czarne farby , granaty , ciemne brazy , brazy itp zawieraja skladnik , ktory jest odpowiedzialny za wypadanie wlosow . Jasne farby nie posiadaja tego skladnika.

Gość mulan88 tyyyyyyy
żonka daj sobie juz spokoj :D:D juz powiedzialam ze bardzo ladna z niej dziewczyna a ty sie nie doszukuj dziury w calym:P

hehe, jeszcze nie slyszalam zeby ktos wylysial od farbowania :P moja babcia sobie namietnie robila trwala przez prawie cale swoje zycie a to taka chemia ze miala popalona skore od niej (kiedys trwale byly okronie palace) a zakonczyla zycie majac ponad 80 lat i z bujna fryzura :)

mulan88 tyyyyyyy --> najpierw napisalas ze mulan jest przykladem jak mozna sie pobrzydzic, potem napisalas ze sie strasznie postarzyla czarnymi wlosami, potem zaprzeczylas, mowiac ze jest piekna i wyglada jedynie troche starzej, ty juz sama nie wiesz co gadasz :)

Jak bys pracowała w zawodzie 60 lat to byś nie gadała głupot podając za przykład swoją babcię.

Gość oj tam , przeciez
zdesperowana bzdury piszesz !!!! Oczywiscie wszystko zalezy od tego czy ktos ma mocna czy slabe wlosy , ale wszystkie ciemne farby , od brazu po czern zawieraja skladnik , ktory powoduje wypadanie wlosow ! To jest potwierdzone badaniami klinicznymi i udokumentowane . Wystarczy sie doksztalcic , poczytac . Wszystkie ciemne farby go maja!!! Jasne nie !!!

Gość weronika ika
ja nie zachwalam, mi sie naprawde bardzo podoba czarny kolor, ale taki naprawde czarny a nie jakis brąz a blond mnie tak nie pociąga, moglabym pofarbowac wlosy na blond ale nie chce

Drogeryjne farby są wystarczająco szkodliwe żeby pozbawić cię większości włosów w przeciągu 25lat farbowania.

Gość mulan88 tyyyyyyy
dobra cofam tamto wcale jej nie pobrzydza, chodzilo mi ze troche postarza a nie pobrzydza a ty daj se juz siana :D

Paradoksalnie cienkie włosy to najmocniejsze włosy Zatem im piękniejsze tym ulotniejsze.

Gość weronika ika
moja mam tez farbowala swego czasu na czarny i miala az taką przeswitujaca skore :O wkoncu sciela na krotko zaczela farbowac na taki sredni blond i ma teraz gesta czupryne :) wiec jednak cos w tym jest