Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 001:(

DObry stomatolog Wrocław!pilnie!

Polecane posty

Gość gość
Koleżanko, a który specjalista się Tobą zajmował w Consalmedzie? Ja wpadłam w ręce doktorowi, który wszystko dokładnie wytłumaczył, powiedział co będzie robić i ile to mnie będzie kosztować. Zazwyczaj w innych gabinetach to była loteria bo nie wiadomo było ile powiedzą za wizytę...

Gość gość
Dobre miejsce to Margo http://margo-stomatologia.pl Ostatnio miałam u nich moje pierwsze leczenie kanałowe, bardzo się bałam, ale jakoś poszło, pani doktor była delikatna i cierpliwa, dzięki temu jakoś dałam radę.

Ja mogę ci polecić klinikę stomatologiczną Lux dent . Oferują leczenie w zakresie protetyki, stomatologii estetycznej, chirurgii stomatologicznej, endodoncji oraz stomatologii zachowawczej. Ale moim zdaniem ,żeby mieć piękne i zdrowe zęby należy co jakiś czas je sprawdzać http://lux-dent.com.pl/profilaktyka/ .

Gość gość
A czy ktos moze powiedziec cos wiecej o klinice Maxdent z Wroclawia? Polecila mi te placowke moja znajoma, bo mojej mam juz lekko dosc i chce zmienic. Zalezy mi w szczegolnosci na dobrej jakosci implantach

Gość Ewa Kyć
We Wrocławiu jest sporo miejsc gdzie leczą zęby, ale tych dobrych, to jak na lekarstwo dosłownie znajdziemy. Jednym z takich jest http://denticastomatologia.pl Moja siostra tam zawsze chodzi i zadowolona jest z jakości oferowanych usług.

Gość gość
Najlepszy stomatolog z jakim miałam do czynienia to Pan Mariusz z http://www.maxdent.pl/ Ma indywidualne podejście do każdego pacjenta, pełen profesjonalizm. Zwraca uwagę na to kiedy boli, jest delikatny. Jak dla mnie numer jeden. Łatwo umówić się na wizytę i cenowo też przystępnie :)

Gość gość
Mogę Ci polecić porządnego ortodonte, który w pełni wyleczył moje wady zgryzu, towarzyszące mi już od dziecka. To jest bardzo nie miłe uczucie, gdy rówieśnicy dokuczają Ci z tego powodu... na szczescie ten klopot za mna, a ja w pelni moge sie cieszyc slicznym usmiechem. :) Dziekuje http://ortodontawroclaw.com.pl

Gość gość
Koleżanko, jeśli chodzi o Maxdent to gabinet mają bardzo nowoczesny co dało się odczuć już na wejściu i osobiście bardzo mi to odpowiada bo świadczy o rozwojowym podejściu. U mnie zabieg dotyczył wybielania martwego zęba, którego lepiej nie było usuwać no to niech przynajmniej się godnie prezentuje.

Gość Patrycja Nowak
O dobrych dentystów to teraz ciężko, ale słyszałem że Ci są spoko http://denticastomatologia.pl Kilku moich znajomych tam chodzi i wszyscy są zadowoleni.

Gość klient14
Nie polecam Waldemara Wiechy z Nowej Huty gdyz śmierdział gdy się nachyla nad pacjentem. Trudno powiedziec czy to śmierdział on czy też rękawiczki były niehigieniczne.

Gość gość
Ja od siebie we Wrocławiu mogę polecić klinikę dentystycznąhttp://www.maxdent.pl/ i doktor Izabela Zawiślak- naprawdę super stomatolog. Przyszłam do niej kiedyś ze sporym leczeniem zębów i wszystkie mi bardzo ładnie wyprowadziła. Cenowo też nie wyciągają jak niektórzy.

Gość Karina84x
Ja niestety boję się dentystów, więc staram się jak najrzadziej odwiedzać go, ale akurat jeśli chodzi o http://www.camea-instytut.pl/ to faktycznie jest dobry. Oczywiście dalej się boję chodzić do dentysty, ale to już moja psychika tak działa ale faktycznie atmosfera bardzo miła, obsługa też fachowa, a co najważniejsze robią wszystko bezboleśnie albo małoboleśnie :) A więc mogę ich polecić

Gość gość
www.centrum-stomatologii.pl to według mnie najlepsza klinika dentystyczna w okolicy.

Gość Marta289
Ja polecam ten gabinet1) dentysta Wrocław. Chodzę tu już 3 lata razem z męzem i córeczką. Atmosfera jest bardzo miła, obsługa fachowa, a wszystko bezboleśnie. No i mają gabinet w Leśnicy i nie tracę już czasu na dojazdy gdzieś w centrum. A z małym dzieckiem było to wyjątkowo uciążliwe czasami.

Gość gość
Ludzie, gadacie głupoty jak potłuczeni. Dobry stomatolog bo nie boli!!! To jakis żart? W dzisiejszych czasach w każdym gabinecie nie boli a jak boli to dostajecie zastrzyk i nie boli. Piszcie w którym gabinecie stomatolog was słucha, mówi co robi, plomby się trzymają a wypełnienie jest dopasowane do zgryzu. Mi w jeden z renomowanych klinik w czasie leczenia stomatologicxnego zniszczyli zgryz i zaczęłam zcierać przednie zęby. Niemal depresję złapałem jak widziałem, że zdrowe 1 i 2 zaczęły być tłuczone i niszczone. A wszystko dlatego że baba zamiast polerować polerką plombe to robiła to jakimś grubym wierciskiem. I tam też nie bolało, plomby się trzymają . Poszłam do innego, jak się okazało największego patałacha we Wrocławiu, o porade co z tym zrobic, a ten mi tak nałożył wypełnienie w tylnim zebie, ze po wyjsciu z jego gabinetu tuz za rogiem zacislam zeby, szczeka mi zjechala i doznalam urazu stawow szczekowych. I tez w trakcie leczenia nie bolalo. Ale z tym koszmarem zyje juz miesiąc i miesiac z powodu bolu nie śpie. Piszcie, w którym gabinecie stomatolog was słucha i skrupulatnie koryguje wysokość plomby do zgryzu. Jak powiedziałem tej babie, że w wyniku leczenia stomatologicznego zaczęłam zcierać żeby to mi powiedziala: jak mam z tym problem to żebym poszła sobie do ortodonty. Skandal! A potem piszą w gazetach, że 40% społeczeństwa ma problem ze stawami szczekowymi, 90% ma problem ze zagryzem. To nie choroby czy dieta wykańczają wam zęby a system opieki zdrowotnej nastawiony na koszenie kasy 200 zł od zęba i idą te patalacha na ilość a nie jakość.

Gość gość
Od dłuższego czasu chodzę do www.citodent.pl i jestem bardzo zadowolona z obsługi. W zeszłym roku leczyłam tam 3 zęby, a w tym 2. Niestety mam tendencje do próchnicy mimo nienagannej higieny.

Gość gość
NIE POLECAM: Ziemowita Sartysa - facet zjechał na samo dno i nic już nie robi oprócz tego, że partoli. Wszystko trzeba po nim poprawiać w innych gabinetach. Ponadto manipuluje i kłamie by wyłudzić jak najwięcej kasy - chce leczyć i wyrywać zdrowe zęby by tylko skosić z człowieka kasę. Leczenie kanałowe to istna droga przez piekło, min. 3-6 miesięcy notorycznego bólu. Małgorzata Strzelec z Ortodent na Hallera - baba krok po kroku niszczy ludziom zgryz. Radze omijać szerokim łukiem. Moje żeby po leceniu u niej są w gorszym stanie niż przed.

Gość gość
Korzystam z centrum stomatologicznego Margo www.margo-stomatologia.pl ze względu na nowoczesny gabinet i przyjazną atmosferę jaka w nim panuje. Normalnie się bałam dentystów, ale czasy sadystów się skończyły :)

Gość gość
We Wrocławiu chodzę do www.apexcentrum.pl. Mają najnowszej klasy sprzęt, a lekarze profesjonalni. Stosują również metody leczenia bez bólu, które są naprawdę skuteczne. Doświadczyłam tego na własnej skórze, gdy miałam konieczność leczenia kanałowego.

Gość gość
Bywałem w wielu klinikach dentystycznych, ale w pełni zadowolona jestem z usług www.centrum-stomatologii.pl.

Gość gość
Korzystałam z nowej technologii licówek, która była dostępna w gabinecie www.maxdent.pl i przyznaję, trochę dopłaciłam, ale za to zabieg był całkowicie bezbolesny.

Gość gość
Bardzo dobry gabinet stomatologiczny znajduje się w Oleśnicy niedaleko Wrocławia. Wyleczyłam tam swoje zęby. Polecam wam udać się do www.mikrostoma.pl Spotkałam się tam z profesjonalną obsługą, która nie kosztuje fortuny.