Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloondinka

Jak ożywić włosy blond? Ale nie pasemka

Polecane posty

Gość bloondinka

Hej mój naturalny kolor nie jest zły, ale trochę nijaki. Nie chcę rozjaśniać włosów, pasemka też miałam i efekt mi się nie podobał - może dlatego, że fryzjerka zrobiła ich bardzo dużo i grube. Jak wytłumaczyć fryzjerce, że chodzi mi o takie delikatny, naturalny efekt?

Gość korolowa0
koleżanka szuka na 6 grudnia chętnych Pań do farbowania Loreal, pozwolę sobie wkleić tutaj jej ogłoszenia, całkowicie darmowa koloryzacja, można się poradzić ekipy z loreala, polecam, mi zawsze ładnie włoski farbują/ Warszawa Witam, Dla marki Loreal organizujemy darmową koloryzację aby sprawdzić pokrycie siwych włosów oraz odrostów. Koloryzacja i porada stylisty całkowicie darmowa. Dostępne kolory: 1. Czerwienie i mahonie: 550 mahoń, 656 Teracotta, 565 Owoc Granatu, 450 Uwodzicielski Mahoń, 660 Intensywna Ciemna Czerwień 2. Rudości: 740 Płomienna Miedź, 641 Jasny Bursztynowy Brąz 3. Czerń: 1- Napoli 4. Blondy: 1000 Bardzo Jasny Nat. Blond, 913 - Jasny Beżowy Blond, 800- Naturalny Blond, 900- Naturalny Jasny Blond, 10,1- Helsinki, 10- Naturalny Baby Blond Ogłoszenie wyłącznie dla Pań i dziewczyn o krótkich włosach i do ramion Koloryzacja w salonie na ul.Modlińskiej - dobry dojazd z m.marymont jednym autobusem. Zapraszam do zgłaszania się na maila z podaniem jaki kolor + zdjęcie + informacja jakie godziny pasują. koloryzacjaloreal@wp.pl