Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chica bonita y muy triste

faceci boją się ładnych i inteligentnych kobiet!

Polecane posty

"To się juz zmienia ten stereotyp-ale na to trzeba bedzie jeszcze troche poczekac." oczywiście. zmieni się jak będziesz miała 60 lat a w polsce więcej niż kościołów będzie meczetów. powodzenia :D

Gość piękna inteligentna niekochana
a co takiego nadzwyczajnego sobą reprezentujesz, co przeszkadza Ci kogoś mieć? naprawdę zaintrygowałaś mnie dziewczyno.

Gość eahgsehtt
Uwierz, nie boją się. Wystarczy, że będzie ładna - w ich typie, a jeśli także okaże się być inteligentna, to całkiem miły choć nie zawsze konieczny dodatek. ;)

Gość hjycc
Ich habe grube babe, pikna jak kwiat rozy tylko ma leb za duzy, a i rozum jak stad do USA albo i dalej buahahahahhaha

Gość chica bonita y muy triste
no według mnie to nie jest nic nadzwyczajnego, skończyłam studia, pracuje, zarabia, mam swoje pasje, realizuję się.....do tego jestem skromna, ale jak trzeci raz mam taką akcję z facetem, to zaczyna mnie to zastanawiać....

Gość ruda zielonoooooka
"Wystarczy, że będzie ładna - w ich typie, a jeśli także okaże się być inteligentna, to całkiem miły choć nie zawsze konieczny dodatek" to przykre. Ja wcale nie chce zeby inteligencja była miłym lecz nie zawsze koniecznym dodatkiem.

no i co, niby facetom przeszkadza że studiowałaś? że pracujesz? że masz pasje? to śmieszne, bo takie rzeczy przyciągają a nie odpychają

Gość ruda zielonoooooka
no i co, niby facetom przeszkadza że studiowałaś? że pracujesz? że masz pasje? to śmieszne, bo takie rzeczy przyciągają a nie odpychają hahahahahhaha no chyba jednak nie masz racji

"raczej tak nie robię, bo nie należę do pyszałkowatych osób, poza tym przechwalanie się jest prostackie, co wyklucza także inteligencję... osoby inteligentne wiedzą jak się zachować i potrafią z każdym porozmawiać." no popatrz, a jednak z żadnym nie umiesz tak porozmawiać, żeby cię zechciał :D

ma rację właśnie :D każdy sensowny facet dałby sobie rękę uciąć za taką kobietę. jeżeli w Twoim przypadku nie masz powodzenia, to bankowo musi być jakiś "odstraszacz" typu nieslubne dziecko, podejrzana przeszłośc, zryty beret, lub po prostu kłamiesz.

Gość ruda zielonoooooka
Zaba Letycja-nie bądź złośliwa.

ruda zielonoooooka - doprawdy? mnie zawsze faceci słuchali z zachwytem gdy opowiadałam o swoich pasjach, o tym czym się zajmuję (w sumie moja praca to moja pasja). jeszcze nie spotkałam faceta, który zwiałby bo mam pasje :D :D albo przez studia :D no weźcie, przecież to śmieszne

Gość a jednak jesteś niekochana
gdzie tu sens?

mój nick to ironia :D :D :D

"mnie zawsze faceci słuchali z zachwytem gdy opowiadałam o swoich pasjach, o tym czym się zajmuję (w sumie moja praca to moja pasja). jeszcze nie spotkałam faceta, który zwiałby bo mam pasje" owszem :) mnie tez zawsze słuchają uważnie, a potem sie wycofują, bo to ich przerasta

Gość ruda zielonoooooka
chica bonita- po prostu nie okazuj za bardzo swojej inteligencji. moja babcia mawia ze męźczyzna jest głową, a kobieta szyją która tą głową kręci.

Gość bo pytanie drogie panie
brzmi - skoro jesteście takie super duper zaradne, mające po trzy zyliony zainteresowań, dające radę ze wszystkim to NA CHUJA WAM FACET??? Jako kolejny mebel : "widzisz kochana kupiam sobie nowe auto, nowe kino domowe, o a to mój nowy facet"? Po to, żeby mieć komu zrzędzić? Kogo ustawiać? no poważnie się pytam, po co istotom idealnym cóś takiego jak chłop?

fiku mikuuu - w drugą stronę jest to samo. niby fajnie jak facet ma pasje, ale mało która chce być dodatkiem do nich. jak masz ich sto pięćdziesiąt to i tak nie masz czasu dla tej drugiej osoby

a za mną biegną i się nie chcą odczepić :classic_cool: no kuźwa, ale ja faktycznie piękna nie jestem :D może przez to? chociaż te głupki się zachwycają moją aparycją, ślepawi jacyś.

Gość ruda zielonoooooka
"owszem mnie tez zawsze słuchają uważnie, a potem sie wycofują, bo to ich przerasta " Amen:)

"mnie tez zawsze słuchają uważnie, a potem sie wycofują, bo to ich przerasta " po godzinnym wykładzie fikuśnej na temat pasji, facet stacza się omdlały pod stół i jęczy: "już nie mogę" :P

"ale ja faktycznie piękna nie jestem może przez to? chociaż te głupki się zachwycają moją aparycją, ślepawi jacyś." to na pewno dlatego :D wiadomo, że faceci lecą wyłącznie na grube brzydule bez pasji :P marzą o takich dniami i nocami, a te ładne i mądre są z góry przegrane. paszczury rulez :D🖐️

tajemnica_on - umarły po przeczytaniu Twojej stopki

Gość hmmmmmmmm............
Po co nam facet? Może dlatego, że też chcemy być kochane..... ale chcemy partnerskiego związku, a nie być dla faceta trofeum, którym może się pochwalić przed kolegami...

Gość ruda zielonoooooka
ależ są. Tylko trzeba dobrze poszukać. Czasami tez trzeba ruszyc 4 litery sprzed komputera i wyprowadzic sie w inny region kraju lub Europy.

Gość marika_espanola
A moim zdaniem coś w tym jednak jest i autorka topicu ma rację. To nie chodzi tylko o to że kobieta jest ładna i coś potrafi, ma jakieś pasje czy hobby ale właśnie o to że jest przez to nieco niezależna, w porównaniu do naprawdę wielu innych dziewczyn które rzeczywiście są wpatrzone w faceta, nie maja swojego zdania lub łatwo im zaimponować. Takie dziewczyny łatwiej poderwać, chyba każdy się z tym zgodzi. Ładną dziewczynę zawsze zaczepiają to fakt ale jak się okaże że oprócz tego jest tez inteligentna, niektórzy faceci wola się nie wysilać i zająć się innymi laskami bo wiadomo w przypadku takiej dziewczyny musieliby się bardziej postarać, a po co skoro jest wiele innych całkiem ładnych dziewczyn chętnych na bardzo wiele...Z kolei inni faceci przy takiej lasce poczują się gorsi, niedowartościowani czy po prostu wystrasza się, czasami całkiem niesłusznie, że jej nie sprostają. W końcu trafi się ten typ faceta, który będzie chciał podjąć wyzwanie bycia z taka dziewczyną, inteligentny, obyty, sam również posiadający jakieś pasje i ambicje. I właśnie takiego faceta trzeba szukać....a że jest ich dość mało....no cóż...

byś w ogóle miała na coś takiego czas? i co to znaczy "partnerski"? z taka uberwoman to chyba niemożliwe