Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chica bonita y muy triste

faceci boją się ładnych i inteligentnych kobiet!

Polecane posty

Gość marika_espanola
bo pytanie drogie panie "dobrze, ale konkretnie...superman spotyka uberwoman, jedno drugiemu w zasadzie nie jest do niczego potrzebne, bo mają osobne, pełne wrażeń historie...logicznie to ten superman powinien wziąć sobie szarą myszkę, chociaż mu obiad zrobi jak już wróci z kolejnej eskapady " To co piszesz wynika z twojego punktu widzenia. Moim zdaniem żadna osobna, pełna wrażeń historia nie będzie tak barwna, ciekawa i wspaniała jak wspólna historia obojga. Napisałeś że w zasadzie jedno drugiemu nie jest do niczego potrzebne. Ale chyba przyznasz że życie w pojedynkę nie jest najlepszą opcją, tacy ludzie również potrzebują miłości jak każdy z nas. "nie wszystkie kobiety tego pokroju są takie dumne, pewne siebie i mniej im zależy..." właśnie wszystkie. inaczej nie różniłyby się na tyle od normalnych dziewczyn, żeby robić z siebie osobną kategorię, której się ponoć "boimy" Nie tylko kobiety robią z tego osobną kategorię...;) myślę że mimo wszystko nie wszystkie kobiety takie są, bo jeżeli nie są one takie dumne i wyniosłe to maja wiedzę, urodę, inteligencje, pasje czy hobby, dla niektórych to mało, dla niektórych dużo ale dzięki temu właśnie się wyróżniają. Poza tym na szczęście nie wszyscy się boicie ;)

A ja chcę się dowiedzieć co to za "ważne rzeczy" przez które Ruda nie mogłaby pojechać sobie na kilka koncertów w roku.

"I nikt nie mówi o stawianiu pasji na pierwszym miejscu" nikt nie mówi? to ciekawe bo właśnie nasza gruppie (tak cię będę teraz nazywał, może mnie pozwiesz) znalazła sobie faceta pod tym kątem - żeby z nią na koncerty jeździł. dziecinada na maksa. coś takiego to jest na liceum, początek studiów ale nie dla dorosłych ludzi.

Gość zdzisław, 63 lata
prawdziwy menszczyzna nie boji sie niczego....Poznamy się?:)

Bo, jak mówiłam, pasja jest zawsze wysoko w hierarchii. Ciężko jest być z człowiekiem któremu coś wiecznie nie pasuje w stylu bycia. I wiem, że jesteś skończonym chamem, ale na jakiej podstawie zakładasz, że się puszcza z muzykami?

Gość ruda zielonoooooka
Cieszę się ze cię rozbawiłam! Pamiętaj: śmiech to zdrowie;)!! Co nadal nie zmienia faktu ze mnie publicznie obraziłeś. Skoro Twojemu koledze i jego żonie odpowiada obecna sytuacja -to tez dobrze. Nigdy nie pisałam ze wszyscy maja szukac sobie partnerów pod kątem zainteresowań, tylko ze JA szukam partnera pod kątem zainteresowań-zeby móc o czyms porozmawiać a nie o tylko o tym co sie wydarzyło w Tancu z Gwiazdami czy w jakimś innym idiotycznym sitcomie/teleturnieju

Inna sprawa, też nie jestem pewna czy np. małżeństwo moich rodziców byłoby takie fajne gdyby nie lubili podobnie spędzać czasu. Wydaje mi się, że twój kolega nie miałby żony gdyby niedoszła jeszcze żona zabraniała mu interesować się siatkówką.

właściwie już powiedziałem wszystko co miałem do powiedzenia. szukanie sobie "partnera" pod kątem rozrywek jest dziecinadą i tak naprawdę miarą naszych czasów, społeczeństwa "dorosłych dzieci". trochę to przerażające ale trudno. pozostaje tylko liczyć że na kafeterii jest tych "dorosłych dzieci" więcej niż średnio w społeczeństwie. choćby dlatego że normalni dorośli nie mają czasu po nocach wypisywać pierdół na kafe tylko muszą się zająć własnymi rodzinami. i chyba tak jest, trochę tak jak z ilością dorosłych prawiczków na kafe. też mamy nadreprezentację.

A mnie się wydawało, że o tej godzinie większość z tych rodzin i tak już śpi ;)

Gość ruda zielonoooooka
No to co Ty tutaj robisz !offerma?? juz dawno po dobranocce , Ba! po wieczornych wiadomościach i pogodzie-juz dawno powinienies spac;D Daj przykłąd, nam zdegenorowanemu społeczenstwu, jak się powinno poprawnie żyć;)

"Wyjazdy na koncerty to poznawanie nowych ludzi, świetna zabawa, często właśnie zwiedzanie miejsc w które się jeździ. Nie próbuj ułatwiać zagadnień na siłę, albo chociaż nie udawaj, że je rozumiesz" kibic/fan i pasjonat to dla mnie 2 zupełnie różne kategorie 🖐️ no ale w takim razie gruby Wiesiek oglądający mecz przed TV z kumplami, w szaliku klubowym i z piwem w ręku to też "pasjonat piłki nożnej" :D 🖐️ "Pomine to ze 2 razy nazwales mnie groupies -nie pozwę Cie o to (a mogłabym, bo za to Polsce jest do 8 lat)" buahahahah :D przecież "groupie" to w oficjalnym tłumaczeniu "fanka". czyżby konotacje z drugim znaczeniem, tj. "dziwka koncertowa" miały coś na rzeczy, że tak się stresujesz? :classic_cool: a obrażać w necie można: http://www.pardon.pl/artykul/10759/mozesz_obrazac_w_internecie_tak_zdecydowal_sad

@ ruda zielonoooooka Typowo kobieca skłonność do przesady. Super uroda, pasje Pasja ma coś wspólnego z masochizmem, pasja jest twórcza rozwija dziedzinę. Pasjonat jest znany w środowisku za dokonania. Może swoje dzieła rozpowszechniać. Po ile chodzą twoje fotografie? Za to w wyjeżdżaniu na koncerty jesteś mistrzynią. Tyle, że ja nie nazwałbym tego pasją, imprezowaniem. To już większą pasją jest seksoholizm, czyli „po naszemu - kurwienie się. Twoją „pasją nazwałbym po prostu imprezowaniem. Czy imprezowa laska jest dobrą kandydatką na partnerkę? Oferma ma rację po prostu stawiasz rozrywki przed wszystkim innym. Tyle. Dobrego mniemania o sobie ci nie brakuje Mózgu, a i owszem. Kolejna cudownie inteligentna zdemaskowana. Jeśli zaś jest inteligentniejsza niż urodziwa to niezła z ciebie maszkara. Nikt nie jest bardziej szablonowy od tych co pozują się na niewiadomo kogo. Zawsze tak jest, że jak kobieta się sławi pod niebiosa i mówi, że faceci się jej boją to jest głupia/ brzydka /ma nasrane w głowie. Tu mamy, co najmniej 2 z 3ech. Jestem dziwnie pewien, że do całej reszty uczestniczek topiku jest dokladnie taka sama.

Gość Zuzanna Amelia ?
Czy tu duzo osob cierpi na bezsennsc czy moze nie musicie rano wstawac ? A w temacie : zgadzam sie z teza topiku. Wiekszosc facetow boi sie inteligentnych kobiet. Stad takie duze wziecie slodkich idiotek. Ale na to jest bardzo prosta metoda. Kobieta naprawde inteligentna nie pokazuje tej niepochlebnej dla niej cechy.

aburabi - jestem teoretykiem :) Kaliban "Jestem dziwnie pewien, że do całej reszty uczestniczek topiku jest dokladnie taka sama. " Ja jestem wyjątkowa :D

Gość Zuzanna Amelia ?
Nalezy znac swoja wartosc. Falszywa skromnosc nie jest pozytywna cecha.

a przez wasze wypowiedzi przemawia ego jakbyscie byly najpiekniejsze najmadrzejsze i we wszystkim najlepsze i tu sie mylicie wiecej pokory i skromnosci taka moja rada

Gość Zuzanna Amelia ?
Kompleksy sie w Tobie odzywaja. Zyjesz skromnie i pokornie ? I co Ci z tego poza tym ze frustarcja az bije z Twoich postow?

Gość groł
JASNE ŻE TAK!

Gość facet ---- 32
inteligentna kobieta? a co to jest? :D