Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cos sie swieci

CO SIĘ STANIE 7 GRUDNIA?ODLICZANIE NA STR.ILUMINATÓW

Polecane posty

Gość Cos sie swieci

Przypadkiem trafiłam na stronę http://orwellsky.blogspot.com/2011/11/przepowiednie-islamskiego-patriarchy.html tam jakis islamista przepowiada,ze w dniu wypadajacym na 7 grudnia stanie sie cos strasznego. Czy jest to przypadek, ze na stronie illuminati.org rozpoczęło si e jakis czas temu odliczanie, ktore kończy sie 7 grudnia? Czy też jest przypadkiem, że od paru miesięcy wizjonerzy Matki Boskiej otrzymują orędzia o ostrzeżeniu, które ma nadejść na ludzi z całego świata? Co o tym myślicie?

Gość ja sie tam boje
tak ta strona jest dosc popularna w sieci ostatnimi czasy. Fakt jest taki ze zle sie dzieje w swiecie, ludzie odchodza od Boga, rzadzi nimi kasa kasa kasa i grzech. Tak wiec nie zdziwilabym sie gdyby kara boska miala nadejsc, ale przeciez z drugiej strony nie zna sie daty NIGDY

Gość zium zium
poczytajcie sobie wypowiedzi goscia o nicku Bogacz czy siakos tak nooo i on wypowiada sie od poczatku tego roku. Przepowiedzial z dwudniowym poślizgiem Fukushime (znaczy pomylil sie o 2 dni) no i zapowiadal ze cos stanie sie 5 grudnia czyli dzisiaj :-(

Gość ciasteczkowy potworek ;)
tak... kojarzę go z onetu... boqacz. potwierdzam - widziałam na własne oczy jego post wiele miesięcy przed fukushimą i wyśmiewali go równo, że ludzi straszy, itp. a on miał rację... te posty są w archiwum więc każdy może sam sprawdzić po datach! i faktycznie mówił o 05.12.2011 również... czyżby znowu poślizg 2 dni? wychodzi 07.12.2011... zaczynam się bać...

Gość TwojaDrugaStrona
proszę was! Ktoś sobie coś wymyślił a ludzie żądni dreszczyku emocji uwierzą we wszystko co tylko ktoś chce im wciśnąć.

ale z boqaczem sobie nic nie wymyśliłam... jak będę miała chwilę czasu to poszukam ci jego ostrzeżenia przed wielką katastrofą w japonii i podaną datą jak byk... mnie wmurowało w fotel jak się okazało, że to prawda... niby skąd mógł wiedzieć wiele miesięcy przed tym zdarzeniem? nie dziwne trochę? i ten sam facet ostrzega przed 05.12.2011...

Gość zium zium
dokładnie ciesteczkowy potworku. Dla mnie jest to napewno powód do conajmniej zastanawiania się czy nie iść na wielkie zakupy i nie posyłać dzieci do przedszkola. Przezorny zawsze ubezpieczony.

Gość przy okazji na pewno zbieraja
dobrowolne datki i ofiary pieniezne dla swoich bractw, nie? :D

Gość Cos sie swieci
Chciałabym zobaczyc wypowiedzi tego Boqacza. Mnie to przeraża, a najbardziej to, że dowody mamy jak na dłoni, pełno wszędzie jest ostrzeżeń, że coś jest na rzeczy a ludzie pozostają głusi i ślepi. Chyba na wszelki wypadek jutro zrobie zapasy. Poza tym obiło mi się o uszy, że ma przez 3 dnu byc ciemno i nie wolno w tym czasie wychodzic z domu tak jak powiedział ten islamista. Tylko o tym ciemnościach i wychodzeniu mówiła Matka Boska, czyli 2 różne źródła zupełnie przeciwstawne mówią o tym samym. A Jezus powiedział , żebyśmy uciszyli nasze głosy to usłyszymy to co On mówi.

na stronkę tu podaną w ogóle nie wchodzę i nie ufam żadnym stronkom i nic mnie nie obchodzą... mówię tylko o boqaczu z onetu bo tak skojarzyłam jak ktoś o nim wspomniał wyżej... i UWIERZCIE MI specjalnie szukałam w archiwum onetu jego wypowiedzi i JEST ten tekst... sprawdziło się to co napisał wiele miesięcy przed fukushimą... potem wielokrotnie pisał o 05.12.2011...

Gość ja tez wiem cos
wpiszcie sobie po prostu na googlach Boqacz i wyjdzie wam archiwum onetu. Wiecie co, czytam i to jest straszne co on pisze

Gość Straszne to jest to, że sobie
usiłujesz nabić wejśc na stronę, proroku od 7 boleści:O 3 marca ponoc koniec świata miał być:O

a może chodzi o ten wielki wulkan na Islandii? już w mediach podawali nawet, że skutki jego wybuchu byłyby katastrofalne dla europy bo tam jest wielki lodowiec i jak się rozpuści to lipa... w dodatku ogromna masa pyłu, dymu i w ogóle...

stronka w topicu mnie nie interesuje a poza tym ta domena jest zarejestrowana w USA od 1995 roku...

Ogromny islandzki wulkan dawno nie wybuchał. Jednak wciąż wykazuje oznaki aktywności. Gdy w końcu dojdzie do erupcji szykuje się monstrualne zagrożenie zakłóceń ruchu lotniczego. W ubiegłym miesiącu odnotowano ponad 500 wstrząsów okolicy Katli. Wzrost aktywności ma miejsce od lipca a to tylko podsyca obawy wulkanologów. Doszło już do tego, że wzrost temperatury i aktywności sejsmicznej spowodował powódź, która zmyła most drogowy. Ostatnia poważna erupcja wulkanu miała miejsce w 1918 roku i spowodowała dużą redukcję lodowca, co spowodowało wielką powódź. Znacząca działalność Katli, która ma ogromny dziesięciokilometrowy krater, pojawia się zwykle, co 40 do 80 lat. Istnieje obawa, że kiedy w końcu wybuchnie, to może być najpotężniejsza erupcja odnotowana od prawie wieku. Katastrofalna powódź może spowodować także, że zmrożona powierzchnia wulkanu stopnieje, uwalniając ogromne ilości wody do Oceanu Atlantyckiego.

Gość Cos sie swieci
No ok, chodzi tylko o powiazanie, jest pare osob wskazuje ta sama date. Tam nic nie ma tylko ile zostalo do 7 grudnia

zgadza się... o tym też właśnie pisał...

Gość inkkkkkkkkkka
Bardziej mnie martwi jedna wypowiedz z jakiegoś topicu dotycząca tepco i fukushimy.Pręty paliwowe zostały roztopione i sa w połowie " drogi" przwz beton do gleby:/ Moze być wielkie bum i skażenie:/

Gość inkkkkkkkkkka
Jeśli chodxzi o banki to nie trzeba być wizjonerem,a mieć elementarną wiedze ekonomiczna i zdolność analizy.

Gość Aaaale jaja
SKazenie oczywiscie, ale to raczej dotyczy Japonii a nie całego świata?

Gość inkkkkkkkkkka
wierz mi że jak wystąpi bum to skazi bardzo poważniw cały swiat ,mają tam mnóstwo paliwa jądrowego i kilka reaktorów.Nad Polską też przeszła chmura radioaktywna po Fukushimie po 4 dniach była nad Polska.Interesuje sie tym troszkę i analizowałam liczniki gaigera.Odczyty znajdziesz bierzące na necie.

Gość Aaaale jaja
Wiec moze dltego trzeba będzie zakleić szczelnie okna i drzwi i nie wychodzić???? Składałoby się to w całość.To ma sens. I jest straszne

Gość dobra dobra aco by było
a co sie stanie jak to wybuchnie? Co sie stanie jak bedzie znowu takie trzesienie ziemi? w Japoni???

Gość Cos sie swieci
czytam sobie posty tego Boqacza i az włos jeży się na głowie. Zdaje się , że gościu ma jakieś wizje (jak on to określa) i widzi, że coś się stanie i jaki to będzie miało skutek. Czyta również Biblię szczególnie powołuje się na Apokalipsę św. Jana. Już dawno temu pisał o tym, że ten reaktor ma wpaść do wody albo spowodować jakieś skażenie, które zabije ludzi.

Gość Wakimia
Moj facet mowi, ze ostatnio widzi dziwne rzeczy.Jakby duchy chcialy go przed czyms ostrzec.