Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cos sie swieci

CO SIĘ STANIE 7 GRUDNIA?ODLICZANIE NA STR.ILUMINATÓW

Polecane posty

Gość NiE TTTuuuuuuuu
Bo ludzie sa jeszcze bardziej niemoralni, egoistyczni i wyzuci z jakichkolwiek uczuc. Nieprawda, bo "ludzie" zawsze popierali zło, te największe, więc gorszym nie można się stać. Tylko niektóre nacje stały się bardziej ludzkie, ale polacy zawsze pozostaną nic nie wartymi zbrodniarzami.:o

Gość moove and playy
moze i zlo i zgnilizna moralna byly od zawsze, ale teraz do tego doszlo ze ludzie zaczeli bawic sie w Boga (wszystkie te mutacje genetyczne, zaplodnienia in-vitro, zmiany plci), z natura sie nie igra, do tego jak popatrzec to wlasnei w ostatnich latach widac, jak ktos wspomnial powyzej ze ludzie gonia tylko za pieniadzem, nie szanuja sie wzajemnie,

Gość JustynaKRKKK
i te kafeteryjne mutanty beda oglaszac koniec swiata a jak to sie stanie , wtedy nadejdzie koniec

Bo w Biblii pisze, że kiedy nadejdzie ten czas na niebie ukaże się krzyż Pański to faustyna powiedziała o krzyżu w bibli jest tylko ze bendzie wielki znak ktury bendzie wszendzie widoczny

merkaba ja jestem dysgrafem ale ty to juz po prostu przeginasz :P

Gość NiE TTTuuuuuuuu
moze i zlo i zgnilizna moralna byly od zawsze, ale teraz do tego doszlo ze ludzie zaczeli bawic sie w Boga (wszystkie te mutacje genetyczne, zaplodnienia in-vitro, zmiany plci), z natura sie nie igra, Teraz do tego doszło, ponieważ ludzie nie mieli kiedyś takiej techniki i wiedzy. Nie jest to spowodowane brakiem moralności, ale postępem, bo gdyby wcześniej ludzie wiedzieli jak tego dokonać, to by już wtedy działy się takie rzeczy. Poza tym to co wymieniłaś nie jest najgorsze, więc nie można nazwać tego upadkiem. do tego jak popatrzec to wlasnei w ostatnich latach widac, jak ktos wspomnial powyzej ze ludzie gonia tylko za pieniadzem, nie szanuja sie wzajemnie, Dziś ludzie gonią za pieniądzem, który daje przyjemności i wygodę, a kiedyś ludzie zalegalizowali niewolnictwo, po to by jedni mieli to, co dziś daje pieniądz, a drudzy cierpieli przez nich. Czyli wychodzi na to samo. Nic się nie zmieniło. Moim zdaniem nie ma upadku, ale to już tak poza tym tematem.

ludzie nie są gotowi by posiąść wiedzę i w sumie może lepiej by to wszystko jebło teraz bo jak się rozwinie technologia i ludziom odbije to sami unicestwimy się w ciagu sekundy. Nie jesteśmy gotowi by rozwijac technologię, najpierw trzeba rozwinąc siebie

Gość NiE TTTuuuuuuuu
Już mogą unicestwić, nie wiem na co czekają:o

Gość kurcze naprawde macie
kurcze, naprawde macie wesolo w glowach, jesli wierzycie w te brednie... no ale w sumie zostalo to juz udowodnione przez naukowcow, ze ludzie lubia odczuwac lekki strach i podniecenie z tego wynikajace, stad takie zamilowanie do ogladania horrorow... ale jesli opieracie swoja wiedze na temat swiata na podstawie biblii, to juz raczej wspolczuje...

Gość monirott
"ale jesli opieracie swoja wiedze na temat swiata na podstawie biblii, to juz raczej wspolczuje..." tu nie ma czego wspolczuc, Biblia pochodzi od Boga i kazdy wierzacy czlowiek powinien sie kierowac w niej napisanym slowem, jesli jestes osoba niewierzaca to nei masz prawa krytykowac przez to innych, przepowiednie przepowiedniami a zycie toczy sie dalej, wojny, kataklizmy byly od zawsze, kiedys ludzie nie wiedzieli o wielu sprawach bo nie bylo srodkow masowego przekazu, teraz jak jakas celebrytka pierdnie to wiedza na drugim koncu swiata a co dopiero jak sie wydarzy jakas katastrofa, poza tym media to idealny srodek do manipulacji ludzkim umyslem,

Gość ja powiem...zv
ja powiem, co sie dzisiaj stanie: wysyłam pozew rozwodowy do sądu. Początek końca mojego 22-letniego związku. Mam nadzieję, że reszta życia będzie fajniejsza... :)

Gość jhhhuihuhuhuuuuuuuuuuuuuuu
up

Gość hauptmann D
up

Gość hauptmann D
op kurwa

Gość oddział fiordowej żony.
podbijam, to juz dzis

własnie, że działa trzeba wejśc przez google tłumacza, zegar nadal odlicza! http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://illuminati.org/&ei=oObcTo2SO9H4sgaFs62YDA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCwQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dilluminati.org%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DL5G%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26channel%3Ds%26biw%3D1229%26bih%3D536%26prmd%3Dimvns

Gość miseczka z ryzem
cytat z innego forum: "Aż mi się przypomniała strona http://itanimulli.org/ i http://itanimulli.info, które kolejno przekierowują nas na strony National Security Agency z USA i Australian Politics. A to po prostu prywatne osoby wykupiły te domeny, których jedynym celem jest przekierowywanie na strony podanych wyżej agencji. Ot, taki żarcik ". A teraz przeczytajcie sobie wyraz ILUMINATI od konca.

Gość mnjkkkl
Co się stanie ? Urodziny moje są !! Ale czekam do jutra. Jutro opłacam zaległe rachunki i zapisuje się na lekcje jazdy na nartach. Hejka miśki !!

Za dwa miesiące kolejny głupek załozy kolejny temat o kolejnym końcu świata :P

iftat ale my nie piszemy o koncu swiata tylko jakims zamachu albo jeszcze o czyms gorszym

Nie działa ta strona... którą podałaś z translatorem.... poza tym skoro to tak na poważnie to dlaczego wchodzic na strone przez translatora :O ?????

pousuwaj spacje to zadziała:o

Gość miseczka z ryzem
mi tez nie dziala, wstaw porzadnie link a nie sie tu krzywisz. To sa jaja (patrz moj post wyzej) a spoleczenstwo juz sie ewakuuje do schronow. A dzis wydarzy sie pewnie cos, jak codziennie bo nasze czasy obfituja w katastrofy niestety i zaraz bedzie 100 postow: "a nie mowilam!!"

Gość miseczka z ryzem
stagnacja: ja mam w lodowce pol zdechlego ogorka i miske salatki, ale wlasnie zakladam kalosze i pedze do marketu :D gorzej ze schronem bo tam gdzie mieszkam nie ma piwnic..........

Gość miseczka z ryzem
stagnacja: ja mam w lodowce pol zdechlego ogorka i miske salatki, ale wlasnie zakladam kalosze i pedze do marketu :D gorzej ze schronem bo tam gdzie mieszkam nie ma piwnic..........

Gość coż mogę dodać
strona istnieje 7december.org i teraz jest napis taki: WAKE UP HUMAN RACE. All of us are the brothers and the sisters. We have the power to finish all of the wars and the darkness. If we do not wake up, we will be too late and the darkness will arise... i odliczanie naturalnie trwa dalej do godziny 14... poczekamy zobaczymy, jeszcze tylko godzina