Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cos sie swieci

CO SIĘ STANIE 7 GRUDNIA?ODLICZANIE NA STR.ILUMINATÓW

Polecane posty

Gość Cos sie swieci
A co dokładnie??? Szczerze mówiąc to ja ostatnio się zaczęłam chodzić do Kościoła chociaz nigdy tego nie robiłam. Mało tego modlę się parę razy dziennie, czuję, że coś nas czeka i tylko Bóg nam pomoże.

Gość naprawdę się boję!!
możesz dać linka do profilu tego boqacza na onecie?

Gość ja wczoraj
czytalam na forum onetu, ze jakas dziewczyna slyszala jakis glos ktory mowil cos takiego: "jak jest Bóg Twój, nadchodzi dzień końca, dzień końca bez końca, dzień końca bez początku, jak było na początku" aż mnie ciary przeszły, bo jakby się nad tym zastanowić...

Gość Wakimia
Duzo istot nie z tych wymiarow.Zawsze je widzial, ale pare razy w roku. Teraz widzi je codziennie

Gość naprawdę się boję!!
dzięki!!!

czytacie jakieś wizje, podniecacie sie i straszycie nawzajem nie mając pewności od kogo tak naprawdę pochodzą et wizje, , a to co ma sie wydarzyć jest postanowione od założenia świata mówi o tym cały 24 rozdz. ewangelii Mateusza. księga Daniela i apokalipsa (odnosi sie szczególnie do naszych czasów)

Gość no jasne,ze to juz postanowion
to juz postanowione, i rzeczywiscie nie wiadomo od kogo sa te wizje, nie powiedziane,ze od Boga. Natomiast fakt jest taki, ze Matka Boska i sam Jezus Chrystus ostrzega nas przez gniewem Boga. A poniewaz Boqacz juz pare rzeczy [rzepowiedzial, mysle,ze nalezy wziasc pod uwage jego posty.

no jasne, tylko że Biblia wskazuje na to że anioł światłości(lucyfer) może nieść wizje i żeby mu nie wierzyć, co nie oznacza że w pewnej części mogą się nie sprawdzić, mogą, tym bardziej dla potwierdzenia prawdziwości tych wizji, ale w decydujący i ostateczny sposób sprawdza się tylko te zawarte w Biblii, ta księga kieruje uwagę na fakt ze w dniach ostatnich ludzie będą prorokować, ale nie mówi o tym ze to prorokowanie pochodzić będzie od Boga, dlatego każdą wizje należało by skonfrontować z pełnymi proroctwami biblijnymi zanim wydacie ostateczny osąd

Nastanie strach, ciemność i anarchia. Uciekajcie w góry tam będzie bezpiecznie.

poczytajcie też o: PROJEKT BLUE BEAM - (Projekt Niebieskiego Promienia) idealne narzędzie do wprowadzania ludzkości w błąd, łącznie z głosami mówiącymi wprost do głowy

Gość no jasne,ze to juz postanowion
tylko ze boqacz akurat konfrontuje swoje wizje z Biblia, z Apokalipsa wiec nie mowie,ze ma szatanskie wizje, nie mowie,ze boskie, ale ze mozna je brac pod uwagę.

Gość kawa z mleczkiem mmm
no dobrze, jest projekt blue beam i haarp, ale pytanie- skad pochodza te wiadomosci? Na ile mozna im ufać?

nie można jednoznacznie powiedzieć ze ta konfrontacja służy uwiarygodnieniu ale każde proroctwo biblijne potwierdzało swoja prawdziwość w czasie wypełniania albo już po wypełnieniu,, tak czy inaczej Proroctwa Biblijne powinny mieć role nadrzędną i powinno się je traktować jako jedyne wiarygodne źródło

Gość NiE TTTuuuuuuuu
zapowiadal ze cos stanie sie 5 grudnia czyli dzisiaj "jasne" 💤

blue Beam i Harp to już rzeczywistość i rzeczywiste możliwości, tu nie chodzi o zaufanie a o fakt co można już dziś realnie uczynić, a w rekach szaleńców, ludzi pożądających władzy użycie owych rzeczy będzie zgubne w skutkach, bo tak sie składa ze oligarchowie i ludzie trzymający cała kasę świata to nie są z reguły pacyfiści czy bogobojni chrześcijaninie

Gość NiE TTTuuuuuuuu
ja wczoraj czytalam na forum onetu, ze jakas dziewczyna slyszala jakis glos ktory mowil cos takiego: "jak jest Bóg Twój, nadchodzi dzień końca, dzień końca bez końca, dzień końca bez początku, jak było na początku" aż mnie ciary przeszły, bo jakby się nad tym zastanowić... :D:D

Gość czalpa
Ciekawe kiedy zniknie uśmiech z waszych twarzy :) a taki dzien nadejdzie NAPEWNO :D

Gość NiE TTTuuuuuuuu
Ta, która napisała, że ją ciary przeszły jest także komiczna :D

Zbyt duż amfy, prochów, wódy i świrów w necie :p I polecam lekturę Biblii jesli chcecie się o proroctwach wypowiadać.

Gość czalpa
Skoro jestescie tacy madrzy to powiedzcie skad Boqacz wiedzial o fukushimie? Może ktoś z oświeconych "21 wieku" się wypowie...

boqasz to jakiś moderator na pewno :D który jest w stanie zmienić datę pod postem - był on napisany po fukushimie ale z datą wiele wcześniejszą :D tak już kiedyś z czymś na necie było, nie pamiętam, ale na jakimś forum :D

Gość do dr nauk scislych
po dr nie stawia sie kropki to raz, a dwa - skoro taki madry jestes to po jaka cholere wypowiadasz sie w "głupich" tematach? Nie masz nic do roboty? Nie podoba ci sie - wypad! nie zasmiecaj swoimi madrymi wpisami glupiego tematu

Gość ŹLEsieCZUJE((((
A ja wierze że ludzie są zawsze tacy jakimi im każą. Wierze że jesteśmy jak pacynki. Wierze że jesteśmy planktonem w oceanie który zamieszkują więksi i mądrzejsi. Wierze że zawsze będziemy by życie mogło toczyć sie dalej.

Gość do dr nauk scislych
nie wiem o czym piszesz, plaktonem owszem, ale ze my szarzy ludzie jestesmy tacy jak inni nam byc kaza? He?nieee

dr.n.ścisłych nie ty jesteś od oceniania jakości mojego życia, nie dysponujesz wystarczającymi, danymi czy to na mój temat czy jeśli źródło z jakiego pochodzi moja wiedza, ale jako człowiek ograniczony zasłaniasz się wszechwiedzącym internetem ograniczając w ten sposób postrzeganie rzeczywistości jaką jest, lecz widzisz ją taka jak chciałbyś widzieć, a ty dlaczego teraz nie pracujesz??

Godzina Łaski 8 grudnia od 12:00 do 13:00 Jest mym życzeniem, by każdego roku, w dniu 8 grudnia, w południe, obchodzono godzinę łaski dla świata. Przez to nabożeństwo uzyskacie wiele łask duchowych i cielesnych. Nasz Pan, mój Boski Syn Jezus, ześle swe przeobfite miłosierdzie, jeżeli dobrzy ludzie będą stale modlić się za swych grzesznych braci. Jest taka jedna godzina w roku, gdy Niebo pochyla się tak nisko nad ziemią, że Bóg jest na wyciągnięcie ręki. I Jego odwieczne skarby miłości. Jest taka jedna godzina w roku, gdy wszystko jest możliwe. Obietnica z nią związana jest naprawdę wielka! Oto Matka Najświętsza ogłasza, że przez sześćdziesiąt minut w roku Niebo staje nad nami otworem, że każdy, kto w tym czasie zamknie trzymany nad głową parasol niewiary, otrzyma od Boga to, co mu najbardziej potrzebne. Nie jest to bynajmniej przyrzeczenie związane z samym tylko wymiarem duchowym. Bóg nam przypomina, że stworzył nie tylko nasze dusze; On powołał do życia także nasze ciało i nadał mu wielką godność. W Godzinie Łaski niejeden z nas przekona się, że Bóg nie neguje znaczenia ciała. Dostąpi uzdrowienia. Wyrwie się z nałogu. Przestanie być niewolnikiem grzechu. Większość z nas dozna innych łask. To wielkie dary, które jak potężny dźwig wyrywają nas z kolein codziennego zła, z naszej opieszałości, gotowości do kompromisu i dogadywania się ze światem, by postawić nas na zupełnie nowej ziemi, wśród zupełnie nowych (o ile piękniejszych) krajobrazów. A spod naszych stóp ku dalekim horyzontom wije się wąska ścieżka. To ścieżka naszej świętości. A w duszy zamieszka pragnienie, by biec tą drogą. Bo nie ma większego szczęścia, jak iść w stronę szczęścia, które jest pełne, doskonałe, bez końca, które zanurza w sobie wszystkich bliskich i kochanych (nie ma w nim przecież miejsca na egoizm). Będą też tacy, którzy w Godzinę Łaski nie poproszą o nic dla siebie. Będą modlić się za dziecko, które zgubiło drogę, za żonę, która ciężko choruje. Może znajdą się tacy, którzy będą się nawet modlili za swoich wrogów. Jest jeszcze ostatnia grupka modlących się o nawrócenie grzeszników, o ocalenie dusz idących do piekła. To ludzie najcenniejsi w oczach Maryi. To Jej słudzy, zaczyn nowego pokolenia, które czerpiąc moc z Niepokalanego Serca Matki Najświętszej, wyrwie świat spod władzy szatana i przekaże panowanie Sercu Matki Pisała o tym wiele Siostra Łucja. Stanie się to na naszych oczach. Godzina Łaski Nie przegap tych sześćdziesięciu minut nasyconych bliskością Nieba. http://dzieckonmp.wordpress.com/2010/12/07/godzina-laski-8-grudnia-od-1200-do-1300/