Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika rotatti

Mam dlugi.Nie wiem jak z nich wyjsc.

Polecane posty

Gość onomatop
Spróbuj skorzystać z firm, które oferują np zmniejszanie długów, rat kredytów itp. To nic Cię nie kosztuje a na pewno nie zaszkodzi więc może być tylko lepiej. http://zeropozyczka.pl/oddluzanie

Gość maskarponka
A ja ją rozumiem, byłam w podobnej sytuacji, a dług nade mną wisiał i wisiał...i chowałam głowę w piasek. Wreszcie bank mój dług sprzedał - i w sumie dobrze się stało, bo jak przejęło go getback, to podpisałam ugodę...i jakoś to sobie powoli spłacam, wychodzę na prostą. Chyba potrzebny był mi taki impuls.

Gość steniakowal
może restrukturyzacja zadłużenia, wakacje kredytowe, lub inne metody wyjścia jeśli chodzi o zadłużenie . Doradzam kontakt z kancelarią Lexperto.

Gość gość
Doradzam również ze swojej strony aby zacząć się oddłużaniem i nie brać na siebie już innych zobowiązań kredytowych.

Gość gość
A jak odbywa się to oddłużanie ?

Gość gość
Wiadomo każda sprawa jest inna i wymaga odpowiedniego planu działania. Np. Wakacje kredytowe (z zachowaniem dotychczasowego okresu kredytowania ) umorzenie odsetek za opóżnienia, z wydłuzeniem okresu kredytowania.

Gość gość
Pożyczka na dowód bez zaświadczeń od 100zł do 200.000zł - szybki i miły kontakt - Krótki wniosek - najlepsza oferta na rynku - odbierz pieniądze szybciej niż myślisz zobacz tutaj http://kredytyk.net.pl

Gość gość
jak dla mnie to nie brać na siebie teraz już pożyczek , chwilówek i unikać parabanków jak ognia.

Gość gość
łatwo powiedzieć ale czasami nie da się inaczej działać.

Gość gośćaneta
nie moge czytac waszych bzdur jak tak mozna kogos oczerniac sama jestem matka samotnie wychowuje syna i wiem co to brak pieniedzy chyba zadne z was nie bylo w takiej sytuacji najlepiej napisac zrezygnuj ze wszystkiego co za debilizm zamiast dac kobiecie jakas podpore to tyklo krytykowac najprawdopodobniej macie mamusie przy tylku ktora jak tylko zabraknie leci z pomoca masakra wstydze sie za nasz kraj i szczerze nienawidze za to ze tych biednych gnoja najlepiej byc pijaczka to wtedy ci pomoga bo to choroba

Gość gość
Biedni tak naprawde sa tepieni bo sa niepotrzebni, placa male skladki,male podatki,nie kupuja duzo wiec z punktu widzenia ekonomii sa niepotrzebni. Nasze Panstwo to wie i skrupulatnie eliminuje takich, np poprzez brak pomocy czy zbyt niskie kryteria dochodu aby tylko nie dac. Zreszta biedna jest mniejszosc a z mniejszascia malo kto sie liczy no i biedny nic z zamian nie da wiec po co mu pomagac.

Gość załamana35
Zastanawiam się nad zwróceniem się po pomoc w negocjacjach z firmami w których mam dług do specjalistów, np do spartan group. Wie ktoś coś o nich, słyszałam o nich dość dobre opinie, ale chciałam się jeszcze upewnić.