Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika rotatti

Mam dlugi.Nie wiem jak z nich wyjsc.

Polecane posty

Gość weronika rotatti
Bo ja tez chce miec cos dla siebie.nie jestem typowa matka polka co wyjmie z ust a dam dziecku.Jak mam to dziele na nas 2.

Gość betexxx
Faktycznie, matką cię nazwać trudno.

Gość Oddalabym pieknym za nadobne
żona-swojego-męża sory ale 1000zl na oplaty ? to jakie to oplaty ? Nie wiem, czemu sie dziwisz? Ja tez mam takie oplaty. Juz mowie za co: - czynsz mieszkanie wlasnosciowe 45m2 - 650 - woda - elektrycznosc - ogrzewanie - internet 40zl - komorka 30

Gość smok smoczysko
zgodze sie z żoną,ja nie mam telewizji ponad 3 lata i żyje internet póki co łapie od kogos z bloku lub okolicy bo ma nie zabezpieczoną siec:P książki wypożyczam z biblioteki komórki nie posiadam:)

Gość aadsfgythjui
to zgłoś się po dofinansowanie do mieszkania! nie wierze zreszta ze masz 1000 oplat bo ja mam spore mieszkanie i palcimy wszystkiego ok 800 zlotych a jest nas 5!!!

Gość weronika rotatti
najlepiej nie miec nic.A nie pomysleliscie o tm ze ja wszytko mam zanim urodzilam dziecko.i moja sytuacja wygladala zupelnie inaczej niz teraz.Zostalam sama z malym dzieckiem i musialam sobie jakos radzic. A te dlugi powstaly kiedy bylam na wychowawczym.Poszlam do pracy ale zarabiam za malo a zycie jjest bardzo drogie i nie moge wyjsc z tych dlugow.

Gość LALECZKA :)
do zony swojego meża , przestan oceniac innych ... bo widac że nie masz takich kłopotow ... ja rozumiem jej sytuacje , sama kilka lat temu miałam podobna , ale wyszłam z tego koła ... wiec takie osadzanie i krytyka jest nie na miejscu !!! DZIECZI SIE NIE PCHAJA NA SWIAT SAME TO FAKT , ALE NIE NAM MIESZAC SIE DO CUDZEGO ZYCIA !!!

Gość a ile masz tych
długów ?

Gość tow.Wiesław
Bo to jest tak obliczone żebyś z nich nie wyszła.

Gość weronika rotatti
oplat mam nastepujaco; - mieszkanie, prad, kablowka -400zł - opal -200zl - karta do tel. + kredytowa 100zł - kredyt - zlobek 250zł

Gość Tadzio C5C
do weronika rotatti bo ty jestes nieudacznik zyciowy i tyle w tym temacie

Gość weronika rotatti
Np. ciagle mi sie w mieszkaniu cos psuje.Teraz popsul mi sie bojler.A bez niego ani rusz. Wiec musialam pozyczyc 600zł na nowy.I teraz musze odac kosztem innych oplat.

Gość aadsfgythjui
zgłos sie po dofinansowanie do mieszkania!! eslki mieszkanie amsz za duze to zamien sie na miejsze

Gość weronika rotatti
Gdybym byla nieudacznikiem zyciowym to bym juz dawno pod mostem sie znalazla. dlugow wsxzsystkich mam jakos 3 tys.

Gość aadsfgythjui
sory z a byki ale kazdy wie o co lotto

weronika rotatti czyli 50zl masz kredytu ?? zrezygnuj z tv ! zmien bank bo masz droga karte kedytowa ! znajdz lepsza prace ! zacznij grac w lotka ! spadam z tego tematu... bo widze ze autorka to chyba jakiegos cudu oczekuje i normalnych rad nie przyjmuje !

Gość weronika rotatti
Nie moge sie starac o dofinansowanie do mieszkania bo mieszkam na dziko bez meldunki i zadnych praw. Splacam caly czas zadluzenie na mieszkaniu ktore moj ojciec zrobil.

Gość doro 1903
:(

Gość ZATROSKANY OJCIEC......
Weronika a ładną masz PISDECZKĘ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość weronika rotatti
Moze mam jesscze odciac prad bo po co mi moge po ciemku siedziec.

Gość LALECZKA :)
SORY ŻONO SWOJEGO MEŻA - TO NAPISAŁAŚ - a no i jeszcze sory... jak sie chce miec dziecko to trzeba najpierw pomyslec o tym z czego bedzie sie zylo potem !!!! NIE ZGADZAM SIĘ Z TWOIM ZDANIEM I MAM PRAWO WYRAŻAĆ SWOJĄ MYŚL ...

Gość tow.Wiesław
Prądu nie odcinaj. Wymyśl coś innego.

Gość Darek...
MASZ 3 TYS DŁUGÓW HMM..... TAKIM PODEJSCIEM TO TWOJE DŁUGI BEDA ROSŁY ZA PÓŁ ROKU BEDZIE ICH 5 TYS MARNIE TO WIDZE ZNAJDZ SOBIE JAKIEGOS CHŁOPA CO MA PRACE

LALECZKA :) SORY ŻONO SWOJEGO MEŻA - TO NAPISAŁAŚ - a no i jeszcze sory... jak sie chce miec dziecko to trzeba najpierw pomyslec o tym z czego bedzie sie zylo potem !!!! NIE ZGADZAM SIĘ Z TWOIM ZDANIEM I MAM PRAWO WYRAŻAĆ SWOJĄ MYŚL ... ales ty nerwowa.. nie krzycz to po pierwsze! a po drugie nie musisz sie zgadac .... eh wspolczuje twoim dzieciom :(

Gość aadsfgythjui
A TO GDZIE MASZ MELDUNEK? JESLI GO NIE MASZ TO STARAJ SIE O SOCJALNE MEISZKANIE BO RPZECIEZ NIE MOZECIE BYC BEZDOMNE!! JAKIS ADRES W ZŁOBKU MUSIAŁAS PODAĆ

Gość 65ytrtrrtr
ja nie mam kasy i chwilowo naprawdę trudną sytuację...więc:- nie mam w ogóle kablówki,bo płacić 70 zł miesięcznie to mnie nie stać. - zamiast prać codziennie(2 malutkich dzieci)zbieram ma maxa brudne ubrania i piorę co 3 dzień-oszczędzam prąd,wodę i proszek - jak nie mam co do lodówki włożyć za bardzo,to ją rozmrażam i mam wyłączoną kilka dni-oszczędzam prąd.To co jest do jedzenia,spokojnie może leżeć w szafce - komputer wlączam tylko po to,żeby przeczytać pocztę ,włączyć dziecku bajkę-w2 internecie jest ich mnóstwo nie trzeba mieć kablówki :) - kartę do telefonu kupuję jak już naprawdę muszę-teraz nie mam nic na koncie już ponad miesiąc - żarówki powymieniałam na 40 W-oszczędzam prąd - kupuję najtańsze jedzenie jakie tylko możliwe i zjadliwe:dziś ma m na obiad makaron za 2.00 duża paczka-starczy na 2 obiady,do tego soso pieczarkowy z paczki:79 gr z tesco i 2 jajka na twardo -

Gość weronika rotatti
nie mam meldunku zadnego.Tak dalam sie zrobic. jak splace ten dlug za mieszkanie to moge sie strac o tytul prawny i meldunek a potem o dofinansowanie.