Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brideZILLA

Mam ślub w rocznice ślubu moich rodziców ;)

Polecane posty

Tak jak w tytule... ;-) Chcialabym jakos specjalnie o nich wspomniec, przygotowac cos specjalnego,zeby oni tez mogli sie poczuc wyjatkowo ;) w konczu nie czesto sie zdarza cos takiego.... Macie moze jakies pomysly ;-) ?? To bedzie dwudziesta druga rocznica ślubu.

Gość ale to ty sie zenisz czy oni?
nie badz smieszna

ale to twój dzień i to wy macie być najważniej a nie rodzice którzy brali ślub dwadzieścia lat temu

hehe :0 no ja sie zenie ja... Ale oni mają rocznicę w ten sam dzień. Na slubie sklada sie zyczenia i podziekowania rodzicom. Chcialam to jakos z tym powiązać.

nie ma co za bardzo wyróżniac, moze jak bedziecie wygłaszac podziękowania to po prostu wspomnij że oprócz podziękowań składacie również rodzicom życzenia z okazji 20 rocznicy slubu

a moi rodzice mają 3 dni ponaszym ślubie rocznicę - 30 :] nic jakiegoś specjalnego im nie szykujemy, ale jakąś piosenkę może, żeby przypomnieli sobie jak to było te 30 lat temu :D a tak przy podziękowaniach to standardowo, jakieś kwiaty i może coś pamiątkowego, tak jak rodzicom mojego D. :)

ZAKOCHANA ANIA ----> O, właśnie... Piosenke im mozemy zadedykowac :) Wczesniej sie dowiem jaką mama najmilej wspomina z dawnych lat :-) Świetny pomysł... ;* Jako prezent, myślę zrobić ich zdjęcie na płótnie. :)

:) co do zdjęcia na płótnie to właśnie gadałyśmy z moją sis o tym, żeby im strzelić na tą 30-tkę ;) ale to już w normalnie w dzien ich rocznicy, nie na weselu naszym.