Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiemojezdanie

Uwaza, że to nic złego jeśli kobieta zarabia ciałem

Polecane posty

Gość takiemojezdanie

jw.

Gość takiemojezdanie
Można niezłą kasę z tego wyciągnąc. Widze jak dziewczyny na dyskotekach itp. bawia sie z kolesiami a potem lądują z nimi w łazience i wiadomo co tam robią. I robią to za darmo to jest dopiero złe i beznadziejne totalnie.

no bo to nic złego dla niego nie jego ciało nie jego brocha to tez moje zdanie polewam się z lasek, które na dziwke reaguja jak na wilkołaka

Gość takiemojezdanie
Są takie ktore uwielbiaja seks i zarabianie ciałem to dla nich rozrywka, wyzyciseksulane no i dobry ciuch czy kosmetyk. Jesli taka nie czuje się z tym źle to uwazam ze to super sprawa. Jak ma stac w sklepie po 12 godzin i pinzdzyc sie do klietnów a zarobi masz 1500zł to juz lepiej nich tak sobie pouzywa. I napewni nie zarobi 1500zł tylko duzo duzo wiecej.

Gość to jest skrzywienie
i podoba mi się podejście do tego problemu w Skandynawii, gdzie klienci prostytutek są skazywani a same panie leczone psychiatrycznie

raz miałam doświadczenie że laska taka zszokowana bo do mieszkania prostytutek ma zamówienie zanieść. Ja pier... no szok jak nie wiem:O:O strasznie wkurfiają mnie te głupie pruderyjne cnotki, które to dziwi pewnie własna kupa

Gość to jest skrzywienie
a9n1eszka to co Ty raczysz pisać to raczej zdrowe nie jest

Gość to jest skrzywienie
uznanie prostytuowanie się za chorobę psychiczną jest według mnie genialne, niby to oczywiste a tak mało powszechne to przykre

Gość takiemojezdanie
Ej no bez przesady.."nie jedna bułkę przez bibułkę a huja goła reka". Wszytkie zgrywaja takie damesy dziewice a jak zaczynaja szalec na punkcie faceta to portrafia zrobic dla niego wszystko. Nie raz widze topik co mam zrobic moj chlopak chce zebym polkneła jego spremie brzydze sie ale to dla niego robie. O zgoro robic cos i zmuszac sie do czegos wbrew sobie to jest doipero obrzydliwe i okropne. Ile kobiet w malzenstwie daje zeby maz sie odczepil, i nie robi tego z przyjemnosci tylko z poczucia obowiazku to jest straszne.

Gość takiemojezdanie
trzeba się kurwa było hahaha jasne tak jakby w dzisjszych czasach dyplom otwieral droge do kariery i duzych pieniedzy hahahaha to się ubawiłam teraz

Gość a ja współczuje
facetowi który się na to godzi, albo takiemu który za 5 lat pokocha taką kobietę.

Gość takiemojezdanie
twoj sam nic swiadczy o tym jakie masz podejscie do tego " hot sexi blondi "czy nie takie nicki nosza dziwki na portalach towarzyskich

Gość takiemojezdanie
tak a myslicie ze same dziewcie zyja na tym swiecie i jak bedziecie mieli zony to one beda mialy tylko jednego partnera no chyba ze jakis pasztet to wtedy moze tak, ale to moze bo sa w dzisiajszych czasach faceci ze co sie rusza i na drzewo nie ucieka to wyruchaja a takie pasztety wykorzytsuja sytuacje i id na to . Stad tak malo dziewic

takiemojezdanie co ty pierdolisz??:o co ma łykanię spermy chlopaka/męża itp do prostytucji??? Ja na przykład brzydze się prostytucją a sexem nie :-P

Gość to jest skrzywienie
tłumaczenie się biedą jest dziwne, ale chore kobiety tego nie pojmą, to tak jakby pijak się tłumaczył tym że nie chleje nigdy bez zapitki

fiku nie budzi we mnie to niesmaku bo nie mnie oceniac postępowanie ludzi ani oceniać ludzi których dobrze nie znam wierzę że dziwka może być lepszym człowiekiem od niejednego katolika. najbardziej mój niesmak budzi dwulicowość, takie fałszywe postepowanie by inni widzieli, albo by coś osiągnąć. ps. nigdy nie wiesz dlaczego ta dziewczyna jest prostytutką, może ją ojciec gwałcił, może się wychowała w patologii, może to zwyczajnie lubi, więc co ma sobie szukać męża i udawać cnotkę, by społeczenswo nie czuło niesmaku ? Jestem po stronie wolności. Bycia sobą, nawet jeśli to bycie krzywi pruderyjne pospólstwo

Gość to jest skrzywienie
brawo przynajmniej przyznałaś, że zdrowe to nie jest

"nigdy nie wiesz dlaczego ta dziewczyna jest prostytutką, może ją ojciec gwałcił, może się wychowała w patologii, może to zwyczajnie lubi" tak, dlatego żal mi tych dziewczyn, bo zazwyczaj miały ciężkie życie i stąd ich "wybór".

Gość takiemojezdanie
Ja nie tłumacze tego biedą, napisałam ze jesli kobieta lubi seks sprawia jej to przyjemnosc i za to ma fajna kase to dla mnie jak najbardziej wszystko jest ok Mnie tez razi dwulicowosc a takich ludzi widzi sie najczesciej maszerujacych do koscioła. Za raczke do kosciola a po za msza bluzniertwa jakis swiat na oczy nie widzial.

Gość to jest skrzywienie
koro to nie jest zdrowe i te kobiety tak na prawdę są krzywdzone to jak można twierdzić, że prostytucja to nic złego?, lub że nie wolno się w to wtrącać?

Gość takiemojezdanie
sexi blondi costam słuchaj jezeli dziewczyna pisze na forum ze facet, chłopak maz watever zmusza ja do tego zeby obciagnela z polykiem dała kakałko itp. a ona potem biedna pisze ze nie chce tego robic i jak sie do tego zmusic no to sory gdzie tu jest milosc? Naprawde byl na kafeteri taki temat jak zrobic aby nie bralo mnie na wymioty jak polykam spreme no kuzwa skoro to jest dla niej takie nerzyjemne to jak ona mzoe sie do tego zmuszac no straszne i gdzie normalny zwiazek

Gość takiemojezdanie
to jest skrzywienie dla ciebie to jest skrzywienie, jestes k czy m? ile razy uprawialas przygodny seks tak szczerze?

Gość jest to pewna odchyłka
psychiczna, czasem wynika z nimfomanii, czasem ze srodowiska w jakim sie wyrosło, czasem z dzikiej pazerności.Dla normalnej kobiety fajne to nie jest.

Gość to jest skrzywienie
nigdy i nie widzę związku

Gość nie jest to najbardziej
pozytywne zjawisko,ale czy na tle propagandy związków bez większych zobowiązań,które w każdej chwili można zakończyć,czy zasługuje aż na tak wielkie potępienie.Nie sądzę.Ktoś wspomniał o dyplomie,którym można się coraz bardziej podetrzeć.Ludzie jeżeli planujecie dziecko zastanówcie się naprawdę bardzo co ono z sobą zrobi w życiu osobistym i zawodowym.

Gość takiemojezdanie
jesli ktos nie jest oziebly i w jego zyłąch plynie goroaca krew ma wieksze potrzeby seskulane to jak mozna mowic o tym ze to choroba, skoro ktos poporstu ma taki temperamet i uwielbia seks ten stan eufori itp chyba lepiej ze uprawia seks ozywiscie odpowiedno zabepieczony( spokojnie prostytuki wiedza jak sie to tego zabrac zeby nie bylo porblemow)nic gdyby bral narkotyki czy chlał

buhahaha wtrącać sie to ja nie mam zamiaru w niczyje życie, mam swoje. nie mówię ze prostytucja jest czymś dobrym, mowię że nie mam zamiaru nikogo oceniać. Ale fakt faktem, bardziej cenię kobietę która mówi, lubię uprawiac sex, robię to na co mam ochotę, mam w doopie opinie innych, niż taka bidulkę co mówi że na chleb nie miała i musiała no i kompletnie inna sprawa jak laska jest przymuszana, ale to juz nie jest prostytucją