Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiemojezdanie

Uwaza, że to nic złego jeśli kobieta zarabia ciałem

Polecane posty

Gość takiemojezdanie
sa kobiety ktore wybieraja wolnosc. zauwazcie coraz wiecej singli i coraz wiecej kobiet ktore swiadomie wybieraja wolnosc. Wiec zapewne jesli jakas lubi ten sport to nie mysli o gromadce dzieci i szczesliwej rodzince. TYlko o sowich potrzebach i zaspokajaniu tych potrze

Gość nie jest to najbardziej
Będziecie się kupkami zachwycać,szczoteczkami itd.a latka miną,i może wasze potomstwo stanąć wobec ściany co dalej

Gość to jest skrzywienie
takiemojezdanie czyli to nie prawda co się mówi o kobietach, które to robiły? ( one same to mówią)

Gość takiemojezdanie
powiem tak wiekszosc kobiet szczegolnie tych zonatych ma niskie libido i nie zdaja sobie sprawy ze seks moze niesc mase fantastycznych doznan i ze mozna wykorzystac seksulanie faceta. Nigdy nie zrozumieja dziwek te ktore wiecznie w pozycji misjonarskiej i seks raz na miesiac poportsu taki macie temperament i tego niezrozumiecie. Co nie oznacza ze popieram gdy kobieta jest zmuszana torturowana i bita to inna kwestia tego akceptowac nie moge, ze jest tyle kobiet chetnych na seks a mimo to dalej wykorzytsuje sie kobiety ktore nie sa do tego stworzone a tylko przymuszane.

Gość takiemojezdanie
miałam na mysli mezatki a nie zonate ;P

ja jakbym byla nimfomanką jednak nie chciałabym byc dziwką wolałabym sama wybierać sobie partnerów, a jak by byli do bani, to bym im kazała sobie isc

Gość to jest skrzywienie
no weź przestań sugerować, że to dla tych kobiet przyjemność

Gość to jest skrzywienie
a jeśli nawet jest to to nie świadczy jeszcze o tym, że są normalne, nimfomania i erotomania to choroby

Gość groł
a co sądzicie na temat mafii? Skoro nie ma norm społecznych i nie warto w nic wierzyć, to może zostaniemy przy starym, zwierzęcym "przetrwa silniejszy"

Gość takiemojezdanie
jasne a niskie libido to tez choroba i co ty na to spytaj sie jakiego chcesz seksuologa co jest bardziej uznawane za chorbe nimfomania czy niskie libido

Gość takiemojezdanie
groł już tak jest

Gość oczywiscie niskie libido to
tez problem i ldzi sie lecza, jednak prostytucja laczy sie z ryzykiem zachorowan, powiazaniem zze srodowiskiem przestepczym, (ryzykiem,ze sie dostanie syfa i po mordzie mowiac kolokwialnie).

Gość groł
nie jest, i chuj

Gość to jest skrzywienie
zawsze mi się wydawało, że choroba to jest generalnie złe zjawisko a tu masz, okazuje się, ze są choroby zdrowsze i chorsze:)

Gość takiemojezdanie
ja mowie o luksusowych panaich do towarzystwa ktore miaja badania za ktorymi ida milony a nie przydroznych dziwkach ktore daja dupy tirowcom za grosze no ale to ich sprawa. W dzisijszych czasach mozesz zachorowac i umrzec na wszytsko niezaleznie od tego jaki styl zycia porwadzisz. Znam mase przykladow matek pijacych balujacych i ktore rodza zdrowe dzieci i kobiet ktore pilnowłay sie na kazdym kroku a dziecko ma downa. Moze miec raka itp w dzisiajszych czasach nie znasz dnia a ni godziny kiedy cie chorob dopadnie.

Gość takiemojezdanie
nie jest ze prztrwa najsilniejszy? Jesli dostaniesz prace w duzej korporacji i bedziesz chcial zarobic sporo to jesli jestes ciota ktora nie potrafi kombinowac , szykanowac i bez skrupołów i wyrzutów jezdzic po kolegachz firmi nie masz szans na przetrwanie. Tak wlasnie jest -wygrywa najsilniejszy czesto sa to konszachty no i wiadomo pociotki maja wiecej do powiedzenia. Im masz wiecj znajomych wyzej postwaionych tym masz wieksze szanse na przetrwanie. Zwykly szary uczicwy czlowiek moze sie dobrobic chyba garba

Gość takiemojezdanie
ba nawet z obseracji ludzi mnie otaczajacych widze ze wiekszy szacunek w dzisjszych czasach ma facet do dziwki niz do kobiety kotra poswiecila mu zycie , prala gotowała sprzatała. Takie jest zycei faceci zrobili sie wygodni seks rzadzi. Kasa , kasa i jeszcze raz kasa sie liczy Jak to mowia "czemus biedny bos głupi, czemus głupi bos biedny"

Gość to jest skrzywienie
ja pierdolę, czyli jak alkoholik stacza się do rynsztoka pijąc najlepsze wódki a narkoman szprycuje się najczystszym towarem to jest wszystko ok?

Gość takiemojezdanie
to jest skrzywienie o co kaman bo nie bardzo rozumiem twojej wypowiedzi powiedziałam ze liczy sie kasa a nie nałóg ;/

Gość to jest skrzywienie
nie lączmy wszystkiego z ogólnym obniżeniem standardów moralnych

Gość takiemojezdanie
a z czym mamy to łączyc?

Gość groł
Wszyscy mamy te same zielone, oślizłe trzewia. Pozdro.

Gość to jest skrzywienie
dałaś przykład luksusowej prostytutki sugerując, że ona nie jest skrzywiona tylko kreatywna

Gość takiemojezdanie
Dobrze a wiec zyjemy w siwecie gdzie wszytscy sa sprawiedliwi. Jestesmy uczciwymi obywatelami, doceniaja nas , szanuja mamy godziwe prace i zarobki. Nie ma korupcji, nikt nikogo nieobgaduje. Uprawiamy bezpiezny seks, mamy stałego partnera ba nawet czekamy z seksem do slubu. Jestesmy kraje ktory postepuje tylko i wylacznie etycznie. Jestesmy ograniczeni umysłowo i wszytsko to co wybiega ponad nrome jest dla nas dziwne i chore a co za tym idzie jestemy narodem ktory zył daleko za murzynami. Jestesmy mocno zacofanym kraje o chyab tak jest lapeij jak opisze

Gość takiemojezdanie
oj szkod a z wami gadac normalnie same cnotki niewydymki na tym forum a gdyby sciany mogłu mowic niejedną gorszaca historie bysmy usłyszeli

Gość luksusowa prostytutka
nasze spoleczenstwo postrzega prostytutki jako biedne pokrzywdzone cierpietnice, ktore z lzami w oczach nadstawiaja wszystkie dziury brudnym i oblesnym facetom. To bzdura, z ktorej sie smieje:D Ja sie umawiam za pieniadze, ale tylko w ukladzie sponsorowanyn, sama wybieram faceta, okreslam warunki, nie robie nic wbrew sobie, ba nawet sprawia mi to przyjemnosc (lubie po prostu sex) i malo tego dostaje za to niemala kase:P Nie bylam gwalcona, moja rodzina to nie patologia, skonczylam studia, glupia nie jestem, chora psychicznie rowniez nie:D Pozdrawiam:)

Gość takiemojezdanie
tak sie skalda ze ja bym tak nie mogla bo nie mam takiego temperamentu,ale podziwiam takie kobiety sa seskowne pewne sibie, i owijaja sobie facetow wokol palca spiac na kasie nosac najlepsze ciuchy i kupujac najdrozsze kosmtyki. Bawiac sie na najlepszych bankietach.