Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiemojezdanie

Uwaza, że to nic złego jeśli kobieta zarabia ciałem

Polecane posty

Gość groł
Sprzedajesz się.

Gość to jest skrzywienie
luksusowa, jesteś chora po prostu nie jesteś tego świadoma

Gość takiemojezdanie
luksusowa prostytutka owlasnie ladnie to ujelas dokladnie takich kobiet jest sporo i niezle na tym wychodza. lepsze to nic dzieciki pranie gotowanie sprzatanie i nastawianie dupy mezowi bo tak trzeba bo to malzenski obowiazek blee na takie cos zygam

Gość takiemojezdanie
potem maz strzela focha bo mu zona z zanizonym libido nie chce dac dupy wie jak ma kase korzysta z luksusowej dziwki a sa tacy mezowie ktorych nie stac na te lussusowe no i wtedy wiadomo z jakich korzystaja czyli sila rzecy wasi mezowie maga przynosic do domu cos czego niekoniecznie bysie chcialy miec w sowjej dziurze czyli np choroba wneryczna. Jescie na nia tak samo narazoen jak prostytutki

Gość groł
Rzygasz, bo to standardowy model rodziny? Przestań patrzeć na innych.

Gość to jest skrzywienie
" tak sie skalda ze ja bym tak nie mogla bo nie mam takiego temperamentu,ale podziwiam takie kobiety sa seskowne pewne sibie, i owijaja sobie facetow wokol palca spiac na kasie nosac najlepsze ciuchy i kupujac najdrozsze kosmtyki. Bawiac sie na najlepszych bankietach." a mimo to nigdy nie wspominają o tym przy niedzielnych obiadkach z podniesioną głowa i uśmiechem na twarzy.

Gość luksusowa prostytutka
tak jestem nieswiadomie chora:D Podobnie jak ty piszac, ze w skandynawi prostytutki ciagaja na przymusowe leczenie:D Tak sie sklada, ze tam prostytucja jest nielegalna i jesli mezczyzne przylapie sie na seksie z prostytutka to placi kare. I pisze tu o Norwegii i Szwecji, bo w Dani prostytucja zakazana juz nie jest. Nikt nikogo na leczenie nie wysyla:D

Gość takiemojezdanie
mowie tego nie zroumie ktos kto ma niskie libido i tyle

Gość nie dla kazdego najwaniejsza
jest kasa , luksusowe kosmetyki itp. Dla mnie np najbardzoj liczy sie towarzystwo, z jakim pracuje i satysfakcja z pracy. No ale kazdy ma rozne ambicje i kazdego co innego satysfakcjonuje. SUsznie ktos z gory dal przklad: ja pie**olę, czyli jak alkoholik stacza się do rynsztoka pijąc najlepsze wódki a narkoman szprycuje się najczystszym towarem to jest wszystko ok?" Dziwka jest zawsze dziwka, nawet ak sie nazwie luksusową

Gość takiemojezdanie
jezeli czujesz sie atrakcyjna to lubisz kokietwoac lubisz zmienaic partnerow. a jesli czujez sie nijaka to cieszysz sie z faceta jakiegokowliek ktory sie toba zainteresował i sie go pilnujesz jak bo boisz sie ze zostaniesz sama a i tak w gruncie rzeczy zostajesz bo facet sie nudzi taka cicha szara mysza

Gość luksusowa prostytutka
ja np. takze pracuje, nie jestem nieambitna, mam prace w swoim zawodzie rozwijam sie, a te spotkania to tylko taki dorobek do pensji, ktora niestety za wysoka nie jest, bo dopiero nabieram doswiadczenia.

Ja na przykład nie jestem żadna cnotką niewydymką, uwielbiam sex który uprawiam prawie codziennie z jedynym partnerem:-) i nie wieje ani troche nudą:-D czuje się szczęśliwa zarówno w związku jak i ogólnie w życiu... Nie jestem biedna ale czasem nie stać mnie np na najdroższe kosmetyki. Jednak nie czuje że posiadanie ich sprawiłoby że byłabym szczęśliwsza. Bo to daje mi bezpieczeństwo, bliskość partnera, miłość, spełnienie zawodowe, ambicje... A dziwkom współczuję... Czy ktoś bedzie w stanie was pokochać?? Powiedzie prawdę o tym ilu facetów was miało?

Gość takiemojezdanie
tak tak pisac sobie mozna prawie codziennie to jednak prawie codziennie a nie codziennei, no ale bez kitu jak tkos kto pisze ze jest taki poukladany moze sobie dac taki nick hot sexy blondi no matko tak mi sie to kojarzy z jakas laska z fotki ktora robi sobie zdjecia z dziubkiem smarzy sie na solrace i chodzi w krotkiej miniwoei no ni huhu mi to nie pasuje do porzadnej poukladaneij dziewczyny ten nick kojarzy mi sie z tanioscia i kiczem no nie wiem jak ktos taki poukladany itp

Gość to jest skrzywienie
tak jestem nieswiadomie chora Podobnie jak ty piszac, ze w skandynawi prostytutki ciagaja na przymusowe leczenie Tak sie sklada, ze tam prostytucja jest nielegalna i jesli mezczyzne przylapie sie na seksie z prostytutka to placi kare. I pisze tu o Norwegii i Szwecji, bo w Dani prostytucja zakazana juz nie jest. Nikt nikogo na leczenie nie wysyla no ok przyłapałaś mnie na koloryzowaniu, ale własne zdanie na ten temat podtrzymuję. A co do prawa w Norwegii i Szwecji, przecież nie mogło być innych rozwiązań z oczywistych względów.

Mam w nosie co myślisz o moim nicku hehe co żeś się go tak upierdo**ła? Sex mam prawie codziennie bo nie bd kłamać że codziennie... Jak mam okres albo ja lub on gdzieś jesteśmy osobno to sexu nie ma... Za to potem rzucamy się na siebie wygłodniale i robimy to kilka razy :-D hehe Szkoda że niektórzy uprawiają sex za kase. Klient nie patrzy jak zaspokoic kurve... Liczy sie jego satysfakcja... Moj partner dba o moje potrzeby a ja o jego. Wspolnie realizujemy swoje fantazje... A dziwka dostanie kase a niejednokrotnie w pysk