Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złotko333

złoty strzał?

Polecane posty

Gość złotko333

Witam, powiedzcie czy znacie przypadki zajścia w ciąże tak od razu, w sensie jeden strzał i już? Bo z tego co opowiadają znajomi to zawsze min 3 miesiące starań i zachodzą. Zastanawiam się na tym bo ostatnio mój narzeczony oddał taki strzał we mnie ( nie całkowicie tylko jeden strzał ;)) a miałam akurat dni płodne. Jak sądzicie?

Oczywiście, że jest możliwe. Ci, którzy się starają trzy miesiące czy dłużej też zachodzą podczas JEDNEGO stosunku, i zdecydowanie wystarczy niewiele spermy. Tyle, że u nich akurat ten jeden raz występuje po trzech miesiącach prób bezskutecznych, ale to nie jest tak, że przez trzy miesiące plemniki "przygotowują drogę" i dopiero po trzech miesiącach się udaje.

Gość złotko333
wiem wiem... po prostu zastanawiam się czy można mieć aż takie szczęście żeby trafić tak idealnie zeby od razu zajść.... tym bardziej, że tyle par stara się czasami tak długo

Gość swertolop
oj nie ma zasady, na prawdę...są takie same szanse, że się uda za pierwszym razem, ale może być i dlugo dłużej...

Gość złotko333
wiadomo, każdy jest inny więc tutaj też to pewnie sprawa indywidualna. Okaże się jak to będzie w moim przypadku ;)

Gość swertolop
powiem ci że mega dziwne jest wrażenie, jak jest ileś miesięcy bez zabezpieczenia i nic, dodam że idealne cykle...a w koło tyle wpadek...