Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociarnia :)

Sylwester nad morzem, Międzyzdroje

Polecane posty

Gość lubie morzeeeeee
można zobaczyc to mieszkanie?

Dlaczego nie chcesz wszystkim pokazać ? wstydzisz sie ? Może to nie luksusowy aparatament nad morzem tylko te czworaki koło dworca ? Przechodziłam kiedyś tamtędy na spacer było już ciemno , w parku siedzieli miejscowi pijacy i zaczeli mnie gonić. Chcieli mi skraść biżuterie i pieniądze. Tam nie jest bezpiecznie. Naprawde nie polecam tego miasteczka rodem z twin peaks.

dziweucho , nie pal tyle tego goowna :) w Mięzyzdrojach nie ma parku koło dworca , mało teog nie ma nawet żadnych " czworaków " Ty M-zdroje to tylko na pocztówce widziałaś a Dubaj ....:D

Dzięki, mieszkanie ok i blisko morza faktycznie. Zastanawialismy sie ze znajomymi nad sylwesterm nad baltykiem, ale nie wiem czy jest sens. sa tam organizowane zima jakies imprezy? Jakies koncerty? Jakbysmy sie zdecydowali to sie odezwe. Rozwarzamy morze lub gory, ale w gorach juz bylismy na sylwka Do reszty: Tam sa prywatne telefony, po co ma tu wklejac wszystkie swoje dane, co? To jest forum publiczne i nie o wczasach

Nie kłam bo jest mini park naprzeciw tych niskich budynków jak się idzie od ronda do dworca. Może sama nie wiesz gdzie mieszkasz. Ciekawe czy tak kłamiesz ze swoim mieszkaniem. Wlasnie gdzie to mieszkanie jest ?

powiem tak - imprezy typu bale i inne " tańce " organizują wszystki większe całoroczne hotele i pensjonaty . W necie , na stronach Mięzyzdrojów są ogłoszenia o imprezach takich bardizej ogólnych i kameralnych .

a częśc mieszkańców spotyka sie na molu i strzela ze wszystkiego co sie da , pod molem jest dyskoteka " Na dechach " - można i potańcować i napić sie czegoś rozgrzewającego :)

I czemu unikasz odpowiedzi ? dlaczego nie pochwalisz sie gdzie jest mieszkanie ? ja znam miedzyzdroje bardzo dobrze bo czesto z mezem tam bywalismy i zatrzymywalismy sie w amber baltic.

matko ludzie nie nabierajcie sie. miedzyzdroje po sezonie to umarle miasto. Nie ma tam nic przez duze n. wszystko jest pozamykane, mlodziez rzojechana do szkol. Tam nie ma co robic. a sylwester pod molo to chyba jakis zart dla nizin spolecznych. Patologia z tanim winem na plazy. Nie jedzcie tam.

Gość 453535353
ja jestem z dziewczyna - 2 osoby. jaka cena ?

nienawidzę miasto międzyzdroje bo w lipcu dostałem mandat 500zł i 6 pkt karnych i nie z mojej winy za kolizje...nigdy tam nie odwiedzę i pojebana policja miejscowa...

Gość Nic strasznego
Jennifer jak byłaś w Amber Baltic to powiedz ile płaciłaś za pokój i czy są tam baseny i jakie? ja byłam

to mieszkanie dla 5- max 8 osób ,ale też cena dla takiej ilości ludzi :) nie polecam dla dwójki , choć oczywiście zapraszam mimo wszystko :)

Policja miejscowa to mafia. Raz byłam w smażalni nad morzem i wiecie kto przyszedł na rybkę ? policja. Potem okazało sie że to jedna mafia ci biznesmeni i policja. Ja unikam takich miejsc bo jestem uczciwa osoba.

Mielismy pakiet weekendowy cos ponad 2 tysiace. Jest basen kryty i odkryty. Powiem ci ze jak na polskie warunki ten hotel moze byc ale naprawde przydal by sie lepszy 5 gwiazdkowy. Dlatego dla mnie weekend w polsce to koniecznosc z braku czasu. Preferuje miejsca gdzie jest cieplo.

telefon - w lipcu jest masakryczna ilość aut , toteż wszystko sie może zdarzyć :) Dla swoich gości mam ogrodzone miejsca postojowe , bezpłatne :)

Gość demcasca
ile liczysz sobie za dobę ?

Gość Nic strasznego
Hotel to kicha jedz do Bukowiny Tatrzańskiej termy drogo ale wypas

Gość lkadbfljfbvajslfcdv
dobra kociarnia od 5 osob ile chcesz??.

Gość lkadbfljfbvajslfcdv
tak z ciekaosci spytalam. nie wynajme rzecz jasna bo sama mieszkam bliziutko miedzyzdrojow i uciekam na sylwka w gory bo tu to taka kicha ze masakra:D:D:D alez podziwiam, ze ktos da sie na to nabrac hehehe