Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociarnia :)

Sylwester nad morzem, Międzyzdroje

Polecane posty

Gość wesolekkkk
a jak powiem że będa 4 a będzie osiem to jak zamierzasz weryfikować- będziesz stala pod oknem czy monitoring wlaczysz? :classic_cool:

Gość lkadbfljfbvajslfcdv
nie dziwie sie, ze sama nie jedziesz tam na sylwka:D:D:D

Gość ale wy jesteście dziwni
a mówią ,że o gustach sie nie dyskutuje .Jeden lubi ciastka a drugi jak mu n ogi śmierdzą .:D Sama mieszkam w malutkim kurorcie nadmorskim i sama wynajmuje pokoje i powiem wam ze na sylwestra nie mam juz miejsc A co do pogody to zawsze nad morzem jest fajnie z grupą przuyjaciół a u nas ludzie bawią sie na plaży i nikomu łba nie urwało .Mamy tu wysoki klif

Gość lkadbfljfbvajslfcdv
jakby w miedzyzdrojach bylo tak super to sama byc tampojechala, prawda??:D:D:D

o to włąsnie chodzi - jeden chce przyjechać szaleć , inny woli spacer i jod . Jeden woli góry , drugi morze a trzeci woli swoją sofę :)

Gość kasi moje marzenie
jod ahahahaa bede chodzic po plazy w sylwestra i jod wdychac hahaha

tez zdarzało nam sie balować nad morzem i wcale nie uważam teego za jakiś dopust boży :P AA rozumiem "paniusie " chca sie pochwalić ,że Hiszpania ,że góry ? no tak !A ja wyznaje zasade ,że wszedzie jest dobrze gdzie nas lubią i jeśli mamy tam przyjaciół .My bywamy w Nowym Targu u rodzinki i u siostry nad morzem i wiem ze wszędzie może być ciekawie🖐️

Gość kasi moje marzenie
tylko, ze za sma zabawe w gronie przyaciol nie mussze placic 200zl prawda?? bo moge ich zaprosic do siebie do somu za darmo, nie?:D:D:D

pewnie ,ze dla kogoś kto mieszka nad morzem , morze nie jest specjalną atrakcją , tak jak dla mieszkających w Szklarskiej -Snieżka :) ale jest masa ludzi , którzy chetnie zobaczą i jedno i drugie i bedzie i ch cieszyło ,ze mogą spędzić czas z bliskimi :) malkontentów nie zapraszmy :D

Gość kasi moje marzenie
no alez ja wiem, ze nie przymus. tylko ty AWET NIE UMIESZ NIKOGO DOBRZE ZACHEECIC DO SPEDZENIA SYLWKA TAK, BO WIESZ, ZE NIE MA CZYM. GADKA W STYLU "MOZNA FAJNIE SPEDZIC CZAS Z PRZYACIOLMI" TO WSZEDZIE MOZNA, PRAWDA?? a TE 200ZL CHYBA nie za to samo co mam w domu za darmo?:)

Gość domkowa
coś ise tak czepiła ? nie chesz to nie jedź . Ja chętnie pojechałabyn nawet na te kilka dni , niestety ani zdrowia ani pieniędzy . A ludziom zazdroszczę , że mogą sobie pojechać , w spokoju pospacerować , odpocząć .

Gość domkowa
w czasie wakcji też wynajmujesz ?

tak , również w lecie . Jeśli masz problem z pieniedzmi możemy ise umówić na początek albo końcówkę sezonu - zawsze taniej a morze zawsze takie samo :) A w końcu sierpnia czy na początku września woda najcieplejsza :) zapraszam :D

Gość wierzba rosochata
kasia jak juz ktos pisał -nie chcesz nie czepiaj sie własnie takie france jak ty są zakałą tego portalu...:O co mnie obchodzi impreza w twoim domu? Masz ochote sprzatac ,myc gary itd ....aaaa bo taniej .To leć szybko i nakup tekturowych talerzyków i kubków .Jak szaleć to szaleć :O jak ja nie cierrrpie takiej dziuni :O :O

Gość zyta wróóóóóóóóóóóć
Byłam kiedyś w Międzyzdrojach i nie polecam. Zimą to odludne miejsce.

Gość felicjana
2 lata temu byłam nad morzem na Sylwka:) Oczywiście ze znajomymi , poszliśmy na plażę , paliliśmy ognisko , piekliśmy kiełbaski , mroziliśmy wódkę w morzu ;), śpiewaliśmy , tańczyliśmy tylko tyłki nam omal nie odpadły taki mróz był;D Ale pięknie było :D A nadmorskie powietrze niweluje kaca , więc korzyści z jodu jednak są:D

Gość a my własnie wybieramy sie
a my właśnie sie wybieramy do Rewala i nie moge sie doczekać !:) Co za pierdoły piszą ci ,którzy mówią ,że nad morzem jest nudno!!! Dla takich malkontentów to nawet Las Vegas bedzie zabitą dziura!Powiem wam ze jak sie jedzie z fajną grupą to nawet na pustyni można sie fajnie bawić .A co do tej kasi-srasi czy jak jej tam wyżej |: """"ze za sma zabawe w gronie przyaciol nie mussze placic 200zl prawda?? bo moge ich zaprosic do siebie do somu za darmo, nie?,,," :D taa jasne za darmo to nawet w ryj nie chca dac !:) A w domu nie musisz nic zrobić ? aa wiem ty zapraszasz gosci i to oni żarcie przynoszą...rozumiem wiec dlaczego nigdzie ci sie nie podoba -BO NIKT NIGDZIE CIE NIE ZAPROSI BO TAKA WIOCHA JESTEŚ :D 🖐️

Gość lepiej przed ślubem
a ciepło będzie? bo bym się w tym morzu popluskała i babki z piasku porobiła... ale chyba nie bardzo..

zima podobno ma być lekka ,ale żeby do wody wchodzić to chyba przesada , ale jak ktoś przyjedzie - ja sie nie wtrącam co kto robi :)

Gość W moim domu goscinnym tez
mam 80% obłożenia :) są ludzie którzy kochają morze i nie przeszkadza im ,że to zima prawie.I ten ktos wyżej ma zupełną rację ,niektórym nawet Las Vegass nie podobałoby sie pytanie tylko czy Las Vegas chciałoby takie marudy u siebie gościć :D

Gość W moim domu goscinnym tez
mam 80% obłożenia :) są ludzie którzy kochają morze i nie przeszkadza im ,że to zima prawie.I ten ktos wyżej ma zupełną rację ,niektórym nawet Las Vegass nie podobałoby sie pytanie tylko czy Las Vegas chciałoby takie marudy u siebie gościć :D

a wszysto zależy na jak długo i ile osób :) lojalnie informuje ,ze to mieszkanie dla kilku osób maks 6 ale jka ktoś chce nawet w pojedynkę wynająć - nie widzę przeciw wskazań:D -