Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Kobiety boją się przystojnych i interesujących facetów

Polecane posty

fiku mikuuu a nie wiedzialem ze tutaj jest jakas hierarchia :D to kto w tym tygodniu robi za krola ?:P

webster, kto za krola robi to nie wiem, ale wiem za to kto jest księciem... w tym tygodniu :D

Gość sasiad brzydala
zadna mnie jeszcze nie wybrala jakies na forum cie podrywaly - wybraly do podrywu :classic_cool:

"jakies na forum cie podrywaly - wybraly do podrywu" no ba. a w simsach miałem żonę. :D

Gość dziewczynka czy chlopiec
aburabi ty jestes on czy ona

fiku, seks nie jedno ma imie, wiesz na ile sposobów można to robić? Chyba nie, bo w sumie skąd miałabyś wiedzieć :D

Gość MANalfa100%
Jaj jestem jedyny w swoim rodzaju i tylko jedyna w swoim rodzaju kobieta zasługuje na moje serce.

ja tam sie zakochuje tylko w przystojniakach a potem mam schizy, ze mnie zdradza:O tak z innej beczki najśmieszniejsze są podrywy małolat z smskami w stylu : śliczny :**** mÓj ach :* itp :O ale z tych akurat razem lejemy

Gość Pierdorlmo
Kobiety wolą przystojnych i interesujących facetów ale niestety my tacy nie jesteśmy i ty looser też nie

Gość a9n1eszkaa
Nie wiem czemu to napisałam przecież sama uwielbiam prostytutki i sama sie prostytuuję bo gdybym tego nie robiła to przecież bym tak nie popierała tej fajnej pracy na której się tyle zarabia ❤️