Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćma cme

Widzieliście "Uwage"???

Polecane posty

Gość ćma cme

Widzieliście zapowiedz "Uwago" która bedzie chyba w czwartek?chodziło o to jak rodzice daja 3latkowi papierosy i patrzą jak sie nimi zaciaga i się jeszcze cieszą z tego. Normalnie nie mogę patrzeć ,aż mi sie płakac chce że gdzies sa tacy ludzie !!! Jakby ich dorwałam to bym im dała do geby wiadro papierosów i kazała wszystkie wypalić!!! szokkkkkkkkkk

Gość taka jedna co to lubi...
Nie ogladalam tej zapowiedzi,ale z tego co piszesz to utwierdzam sie tylko w przekonau,ze sa ludzie i klamki.

Gość ćma cme
Jejku Jestem w szoku !!! I jeszcze ten Ojciec komentujący to "Palaczu" i hahahaha razem z Mamusią ech..

Gość ja na Twoim miejscu bym
to jacys psychicznie chorzy ludzie i nie pisze tego zlosliwie , bo nikt normalny nie daje 3 latkowi palic papierosow. :P Ale juz lepsze te papierosy niz by go mieli do pralki wlozyc i ja wlaczyc :( do dzis zaluje, ze wtedy to przeczytalam bo to mna bardzo wstrzasnelo.

Gość taka jedna co to lubi...
niepojete to dla mnie naprawde jak tak mozna,ja na Twoim mino ja mam tak samoejscu bym, tez zcasami zaluje ze cos przeczytam,na poczatku roku przeczytalam w gazecie ze jakas chinka wsadzila swoje 6tyg,niemowle do mikrofalowki i ja wlaczyla ,tez po tym artykule nie mogla uwierzyc ze tacy ludzie chodza po ziemi.

Masakra jakaś, miałam takie samo odczucie! Ale niestety, takie taborety istnieją, ostatnio na facebooku znajoma ze szkoły dodała zdjęcie swojego synka z papierosem ( "na szczęście" go nie palił :|), jakby chciała się pochwalić! Ręce opadają, tacy ludzie nie powinni w ogóle móc mieć dzieci,a tyle normalnych ludzi nie może mieć dzieci....

Gość A było tam powiedziane
ile to dziecko miało lat? Bo ja za późno zauwazyłam, ale po tym jak dziecko się zachowywało i jak mówiło, powiedziałam do męza, ze pewnie z 1,5 roku ma ten maluch. Ja już nawet o tych papierosach nic nie mowię, ale jak się ta siekierą zamachiwało, na lalki glowę... Ja bym umarła ze strachu, ze sobie coś rozwali, a jego rodzice stali i filmowali wzystko...

ja nie dosłyszałam, albo nie mówili,ale w czwartek aż obejrzę. Jak dla mnie nie ma na to innych słów, tylko patologia. Mam nadzieję, że odbiorą tym ludziom dziecko, póki jest jeszcze jakakolwiek szansa na naprostowanie tego dzieciaka i wychowanie go...

Gość cma cme
Mowili że to był 3 latek -Ja do tej pory jestem w szoku normalnie jak przypomne to sobie to az płakac mi sie chce ze zamiast dac dziecku np sok do picia to dziecko ma papierosa ....Nie moge dojśc do Siebie A w czwartek nie oglądne uwagi bo bym całą przepłakała ,ale jakbyście ogladały to dajcie znac jaki finał bedzie miec ta sprawa mam nadzieje ze tego tak nie zostawią!!!!!

to ja cos opowiem: pewna starsza kobieta, sasiadka, ok 90 lat mi mowila, ze kiedys sie uwazalo, ze jak dziecko cos chce to trzeba mu to dac bo potem jakis urok czy cos na niego spadnie i umrze:P:P:P Wiec sie zasmialam i zapytalam, co np. takiego sie dawalo, a ona mi mowi, ze swojemu 5 letniemu synowi dawala palic papierosy, bo plakal i chcial palic, bo jego tata pali!!!!! Jak chcialo alkohol, to tez mu dawali:P Dla mnie to totalne bezmozgowie, ale ona mi mowila, ze to byla norma.

tak widziałam zapowiedź,również pokazywali jak mały ciupie siekierką w głowę lalki... nie skomentuję...

Gość tak, teraz lalka..
a potem ciupnie ich po lbach. ciekawe czy wtedy tez bedzie im tak wesolo ;/

Gość mna tez toi
wstrzasnelo mna to masakra trzeba miec zrytty beret zeby dac dziecku fajke ciekawe od kiedy tak dawaja a z ta siekiera tez im sie pomylilo w glowach . mam syna i nigdy nie dala bym mu papierosa a jak bym go zobaczyla z papierosem to bym nalala po d . A siekiery by nie ruszyl przynajmniej do 18 roku zycia