Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

newsy z Portugalii :D tak sie bawia polacy :D

Polecane posty

Gość sznyty tez ubostwiasz??????
swoja szkole specjalna????? faceta z krzywa morda??????? i wiesz co, w tych ciemnych wygladasz jak wiedzma

Jakie jeszcze ciekawe niusy mnie czekają dziś prócz kopulujących Polaków, cycków do pasa i idealnej Noxelii? :)

a ona sie martwi rozstepami po ciazy :d i dowala kazdej ciezarnej jak to nie bedzie wygladac :d heheh chcialabym zobaczyc jak wyglada Twoje oszpecone cialo noxelio ;) szpecisz je sobie sama na wlasne zyczenie

mi sie takie "oszpecenie" podoba, ale czlowiek zwykly tego nie pojmie... ale nie moge przesadzac, bo kolczyczek czeka :P a pozniej tatuazyk 😍 a moj facet jest wspanialy, szalony, zazdrosny do szalenstwa i jego mordka mi odpowiada :P a co do wiedzmy... dzieki za komplement :) taki look mi odpowiada ;)

nigdy nic nie pisalam o rozstepach hahahaha.... klamliwa sucza jak zawsze. ja jestem ponad moda itp, dla mnie piekno ma zdecydowanie inne imie.

Gość hgytrd
i zj.e.b.a.ał tchórz wstretny,prawda boli psycholko

hahaha :D ci powie klamliwa sucza, nie moja wina ze jak tabsow nie bierzesz to nie wiesz co piszesz

Noxa powiedz mi dlaczego Ty czasami jesteś miła i rozmawiasz normalnie bez spiny z innymi a nagle pewnego wieczoru zaczynasz zaczepiać, trollować i kogoś wyzywać? Tym bardziej, że to są te same osoby. Dzisiaj jesteś miła dla Lady Love jutro ją mieszasz z błotem i tak w koło. Zauważyłam to i tak się zastanawiam dlaczego.

wiem, ze w czarnych i dlugich jest mi lepiej i tak juz pozostanie do konca zycia... mychol nie wiem, myslisz ze ja pamietam kto pod jakim nickiem aktualnie siedzi, ja tak na biezaco raczej.

mychol ja juz chyba kiedys o tym pisalam, ze jest dzien w ktorym mozna z nia popisac a jest tez taki ze naprawde nie warto - nie sadze by ci odpowiedziala, ale chetnie sie dowiem jaka jest tego przyczyna ;)

aaaha, ok :) u mnie i tak masz plusa za zapał do zwierząt ale Lady Love byś mogła w spokoju zostawić, bo w porządku dziewczyna z niej.

Gość cała prawda o noxeli
Chodziła do szkoły dla ułomnych, więc wszystko jasne pod tym względem. Skrzywdzona dziewczynka, cofnięta w rozwoju co widać po tym co pisze i po dziwnej urodzie.

Lady Love no właśnie ja to samo zauwazyłam. Są dni gdzie jest niemiła a są dni gdzie pisze normalnie - co więcej można z nią pogadać i wydaje się być ciekawą i fajną osobą. Szkoda, że tymi odchyłami psuje to wrażenie, ciekawe jaka jesteś Noxa na codzień wśród znajomych, czy też bywasz nie miła czy może Twoje prawdziwe Ja to jednak to milsze oblicze ;)

wlasnie nie ma zgolic, bo mi sie podoba broda u faceta :P nie przywiazuje wagi do tego Mychol, sorry xD

to byla szkola z oddzialami integracyjnymi, a nie dla ulomnych. jedna klasa na kilka byla "specjalna" no ale to tylko ktos inteligentny moze pojac :D

co Wy z tym facetem, ja uważam, że w niektórych przypadkach lepiej mieć takiego który się Tobie podoba a w oczach innych nie jest atrakcyjny przynajmniej dobra opcja dla zazdrośnic :P najważniejsze, żeby się sobie nawzajem podobać a nie zamartwiać co myślą o urodzie danej parki osoby trzecie.