Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

newsy z Portugalii :D tak sie bawia polacy :D

Polecane posty

mi sie nigdy typowi przystojniacy nie podobali, wole normalnych, meskich facetow z dusza.

wielkie mi hallo, ja tez chodzilam do szkoly z klasami integracyjnymi, nawet lekcje prowadzilam na temat ekologii dla tych wlasnie dzieci ( co roku moja klasa cos takiego przygotowywala ) przeciez w takiej klasie nie wszyscy sa pod specjalna opieka :/

kurcze kolezanko spod pomaranczowego, czy Ty nie potrafisz zrozumiec ze ja pisze to co mysle? nie lubie jak sie mnie obraza, nie lubie tez jak ktos robi glupie rzeczy i uwaza ze to normalne - tak jak ciecie sie - bo akurat cos o tym wiem i nie to nie jest normalne, to cholerny bol ktory sie w sobie nosi a tnie sie by go ukoic! - takie rozwiazanie jest do dupy za przeproszeniem! z jenn sie pogodzilam, czasem trzeba jasno powiedziec co sie mysli na dany temat a nie sciemniac ze wszystko jest ok

Czekaj Lady Love, pomarancza musi napisac to jeszcze kilka razy NO DAJ JEJ DOKONCZYC :D pisanie z kims tutaj nie zobowiazuje do lizania dupy wiecznie. Tak, tak, wiem, ze na codzien w zyciu mamy na okolo mnostwo ludzi ktorzy sa zawsze mili i zawsze na tak chociaz swoje mysla i gadaja za plecami. Jednak nie wszyscy sa tacy i jesli ktos odwala numery to dlaczego mam udawac, ze tego nie widze nawet mimo tego, ze te osobe lubie? To sie szczerosc nazywa kolezanko.

Lady love aaa szukam przepisuuu i doslam info ze panienka taka mala ma w zapasie na zime troche Taka mala zapish to w kalendarzu i msl o tym Codzienie, w sam raz na pamieciowe te zdjecie A moje kretki sa Cacyyy a ty jestes nunununu

dzieki, pomiatac soba nie dam ;) raczej to trudne pomiatac kims kto jest ponad tym ;) no nie zamienilabym sie z nia na "urode" kompletnie inna bajka, na charakter zreszta tez. nie lubie typowych, stadnych postaci. pozdrawiam :D

oj noxa a co Ty o mnie wiesz? ;) nic :) ok lece do wyrka, spokojnej nocy dla ciebie i reszty ps. nie tnij sie! to do niczego dobrego nie doprowadzi..

hahahaha ty mi nie bedziesz pisac co jest dobre, bo za malo wiesz prosta dziewuszko, narka.