Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BNBNB0909

DZISIAJ WSZYSCY O 18.45 PRZELACZAMY POLSAT NA INNY KANAŁ!!!!!!!!

Polecane posty

Gość BNBNB0909

PO PIERWSZEJ MILOSCI PRZELACZAMY NA BYLE CO! NIE DAJMY SIE!

Gość nie mam pojęcia co się stało
z ludźmi w tym kraju :( Zrobić wszystko, żeby zaszkodzić innym, dowalić, nie pomóc, donieść, zniszczyć... Co się z wami porobiło???

Gość giizaa
a w jakim to celu?

Gość BNBNB0909
bo jest ten pieprzony mikolajkowy blok reklamowy. gdyby to dzialalo na korzysc schronisk to rozumiem, ale jak tak to nigdy w zyciu tego nie obejze. wyaczam zawsze wszystkie tv w moim domu!!!

Gość gfhfg
aby pomoc dzieciom

Gość BNBNB0909
a kiedys jeszcze zeszlam na dol i wylaczylam prad w calej mojej klatce na te kilka minut hahaha:D

Gość stella23
zal mi ciebie autorko

Gość a czy wczesniej
a mnie zastanawia jakim cudem oni wiedzą ile osób oglądało ten blok reklamowy. TV to odbiornik a nie nadajnik. :O

Gość KarrieBradshaw.
Ale wiedza ile sygnalow wyslaly ich nadajniki do odbiornikow 😴

Gość a czy wczesniej
wiem że to próba na wybranej liczbie osób ale jak można na podstawie tego potem twierdzić że oglądało ich akurat tyle i tyle mln. osób. :O

Gość nie mam pojęcia co się stało
autorko, pamiętaj, że wszystko co robisz kiedyś do ciebie wróci... Bo na pewno kiedyś będziesz potrzebowała pomocy. I wtedy każdy przejdzie obojętnie koło ciebie

Gość KORALOWA RAFA
dokładnie, gdy kiedyś twój bękart ciężko zachoruje i będzie potrzebował pomocy to życzę ci, żeby ludzie przeznaczali pieniądze na nikomu niepotrzebne futrzaki, a nie na twojego bachora 🖐️

Gość BNBNB0909
ale to jest niesprawiedliwe po prostu. kazda stacja ma jakas fundacje conajmniej jedna. wszystko dla tych bachprwo. a ile biedych psow sie blaka po ulicach ile schronisk ktore nie maja nawet na wyzywienie. tylko tvn ostatnio zorganizowal akcje pomagajaca dla zwierzat. TYLKO TVN ! wszedzie tylko setki fundacji dla tych bachorow dlatego nie zamierzam tego wspierac!

Gość BNBNB0909
Moi rodzice też mieli okazję przeszczepić mi musk ale wybrali dofinansowanie operacji kości biodrowej surykatki Marty. Bendem im za to wdzięczny do końca życia ❤️

Gość BNBNB0909
nie mam zamiaru miec bachorow wiec o to sie nie martwcie. gdyby to byl mikolajkowy blok reklamowy pomozmy zwierzetom to bym wszystkich zachecala zeby ogladali! ale akcji typu pomozmy chorym dzieciom jest stanowczo za duzo i mam dosc!!! bo to nie jest sprawiedliwe. tak jakby bachory sie tylko liczyly i byly najwazniejsze !!!

Gość KORALOWA RAFA
zreszta, zwierzeta same powinny zdobywac sobie pozywienie, po chooy im pomagac 🖐️. Przeznaczanie pieniedzy na schroniska i tony karmy dla futrzakow to wyrzucanie pieniedzy w bloto 🖐️

Gość BNBNB0909
''nikomu nie potrzebne futrzaki'' no wlasnie i tak mysla tez ci idioci zakladajacy te wszystkie zaosne fundacje dla bachprpw! oczywiscie psy nie maja prawa zyc ale bachory tak!!! i to ma byc sprawiesliwosc!

Gość BNBNB0909
tak? to te przeklete bachory niech tez same zdobywaja sobie pokarm i leki! ja nie mowie o dzikich zwierzetach tych ktore sa przystosowane do samodzielnego zdobywania pokarmu (chociaz je tez trzeba dokarmac) ale o biedych psach ktore ktos wyrzucil, maltretowal. przeciez jak widze takie lub reportaze o tym to od razu lzy leca do oczu

Gość yhyyyyy...
to załóż jakąś fundację i zbieraj kasę, kto ci broni kretynko? :o

Gość KORALOWA RAFA
"sprawiedliwosc musi byc" :D:D🖐️. Porownujecie jakies psy i koty do ludzi ? Niech zgadne, jestescie starymi pannami, a futrzaki to wasi jedyni przyjaciele :o . Zwierzeta sa tylko dodatkiem do ludzkiego zycia, niczym wiecej 🖐️

Gość BNBNB0909
muslalabym byc prezesem polsatu kretynko. takich cichych fundacji jest sporo nikt tego nie zaglasnia bo te pustaki mysla ze bachory sa wazniejsze a psy to najlepoiej zabic. dlatego kazda stacja reklamuje tysiace fundacji dla tych bekadrow zasranych!!!

Gość BNBNB0909
''zwierzata sa jak ludzie- czuja'' to jest haslo akcji tvn. wiec nie pierdol ze ludzie sa wazniejsi bo nie sa!!!!!

Gość KORALOWA RAFA
Reportaze o "biednych i maltretowanych pieskach" zawsze mnie smieszly 🖐️. Jeszcze niech im koorwa pomnik postawia i napisza o tym ksiazke. Ludzi bardzo czesto spotykaja o wiele gorsze rzeczy, ale nad ich losem na pewno sie nie rozczulasz 🖐️. Lepiej poplakac nad jakims futrzakiem

Gość yhyyyyy...
Proponuję udać się do WC, wsadzić łeb w sedes i piertolnąć się mocno kilka razy z rzędu klapą :classic_cool: A już na pewno musisz posprzątać tego kleksa spod krzesełka, jaki się na pewno pojawił :classic_cool: 🖐️))))))))))))))))

Gość stella23
pogratuluj mamusi, ze wychowala cie na takiego potwora. Niech zgadne nazywala cie per bachor i stad to skrzywienie? Musisz byc strasznie nieszczesliwa skoro musisz zakladac takie denne prowokacje:D milego dnia.

Gość KORALOWA RAFA
Rosliny tez czuja i co ? Placzesz, gdy chodzisz po trawie albo gdy przez przypadek polamiesz galazke :D🖐️ ?