Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BNBNB0909

DZISIAJ WSZYSCY O 18.45 PRZELACZAMY POLSAT NA INNY KANAŁ!!!!!!!!

Polecane posty

Gość KORALOWA RAFA
Oczywiscie, bo gdy obejrzysz ten blok reklamowy to z rachunku bankowego pobiora ci 100 zl :o. Typowe polaczkowe zachowanie: "Nic mnie to nie kosztuje, ale i tak nie pomoge, bo nie" 🖐️

Gość BNBNB0909
ja tak samo. wylacze prad na cale osiedle

rosliny czuja w inny sposb. jak nie masz o czyms pojecia, to nie rob prosze z siebie posmiewiska :) kto kradl kase z puszek na okrkiestrze, tak swoja droga pytam? :):D

Gość BNBNB0909
nie wiem kto kradl bo nidgy na to gowno nie dalam ani grosza!

taaa a wy wiecie na co ta kasa idzie? nikt tego nie wie czy a dzieci czy a schroniska nikt tego nie wie!!! A wy szczekacie pyskami jeden chce włączyć drugi nie mi to nie zaszkodzi ze wlącze komu nie pasuje to telewizor wyłączyc i tyle

Gość KORALOWA RAFA
Pewnie czlonkowie PETA, aby pomoc "biednym" futrzaczkom :D PS: zwierzeta tez czuja w inny sposob 🖐️

zwierzeta czuja tak samo jak ludzie. ja chodzilam, za czasow , jak sie wino po parkach pilo:D i nic do mnie nie weroci, ciepe uczucia przelalam na zwierzeta. w dupie mam, ze ktos choruje. psy tez choruja, tez im zimno i tez sa glodne

BNBN popoieram Cie! tzn mikolajkowy blok obejrze, tzn moze inaczej, wlacze tv na polsacie i wyjde na fajke :D skoro juz leci to niech bedzie ale tak samo jak Ty uwazam, ze powinno byc wiecej jakis fundacji dla zwierzat, ze dla nich tez mozna zrobic blok reklamowy! ogladaliscie wczoraj wiadomosci? o tym psie? chata jego wlascicieli sie palila, on zerwal sie z lancucha (jakiego wysilku trzeba bylo!!) i pobiedl szczekac i draoac drzwi zeby ich obudzic zeby sie nie spalili! a oni co? chata sie zjarala, pies do pilnowania niepotrzebny to do schroniska go! no k..wa szlag mnie trafia. jak on musial sie szarpac zeby zerwac sie z tego lancucha, chcial uratowac swpoiuch wlascicieli, tak ich kochal a oni go oddali. co on teraz musi czuc! ludzie to szuje. to zwierzeta zasluguja na nasza pomoc

Gość cb fgnhjhkmb
zbanowana nigdy nie wiesz kiedy twoja kasa sie skonczy albo zdowie ci nie pzowoli na tyle by pracowac wtedy twoj bachor nie bedzie mial aksy na leczenie. W Polsc enie ma nic pewnego a do takich ludzi jak ty neiszczescia wracaja jak bumerang

Gość KORALOWA RAFA
A ja w doopie mam psy, niech sobie choruja i zdychaja w tych schroniskach 🖐️. Skoro nikt nie chce ich przygarnac to trudno

Gość cb fgnhjhkmb
inka88 to wg ciebie bezbronne dzieci nie zasluguja na nasza milosc bardzioej niz zwierzeta? to zwierzeta maja instynkt ze zrobia wszytsko dla swych dzieci a ludzie? ludzie to zwykle smieci co wlasne dzieci morduja i porzucaja

Gość halibut to jest taka ryba
zażydzone media obrzezują mózgi

Gość cb fgnhjhkmb
psy to psy dzieci to dzieci, ja dla swego zrobioe wszystko. sobie odmawiam by dziecko mialo

Gość KORALOWA RAFA
Zwierzeta tez swietnie poradzilyby sobie same, ale ludzie chca na sile im pomagac niszczac przy tym ich instynkt 🖐️. A jak wedlug ciebie dzieci mialoby poradzic sobie same ? Wiekszosc z nich jeszcze nawet nie potrafi mowic...

dzieci? dzieci maja rodzicow ktorzy moga pracowac. a kogo maja psy w schronisku? czekaja az znajdzie sie laskawy sponsor ktory rzuci kilka kg karmy. skad sie biora psy w schroniskach? bo jakis idiota wzial psa a po tygodniu stwierdzil ze jednak go nie chce. albo zachcialo mu sie wyjechac na wakacje z psem nie ma co zrobic to won do schroniska. jednak rzadziej sie slyszy o dzieciach porzuconych czy przywiazanych gdzies na torach kolejowych prawda? rozumiem ze leczenie powaznej choroby jest drogie i nie kazdy rodzic ma na to kase. ALE.. jesli matka juz w ciazy wie ze dziecko bedzie mialo downa brak nog rak itd to po co je rodzi? zeby nie miec pieniedzy na leczenie, zeby dziecko meczylo sie cale zycie jezdzac na wozku? takich dzieci nie powinno sie rodzic. zmniejszyloby to liczbe chorych dzieci o polowe. a jesli przypuscmy ja strace prace, nie bede mogla znalezc nastepnej i nie bede miala nawet na suchy chleb? czy ktos z jakiejs fundacji da mi wtedy pieniadze? wiec dlaczego ja mam placic komus na chore dziecko? nie wiem, niech wezma kredyt, dodatkowa prace, niech sobie radza. a taki pies blakajacy sie po ulicy? skad on ma wziac jedzenie? ktos mu pomaga? moze liczyc jedynie na znalezienie cuchnacej kosci na smietniku.

Gość Proszę nie kasowac tego tematu
Skasowali mój temat wiec pozwolicie, że zadam swoje pytanie tu: jak myślicie czy sossssss to projekt jakiegoś starzyka nop jakiegoś dziada co sobie ukradł fotki z nete i się podaje za młdego chłopaka. Przeciez Sonie też mógł sprerparowac i tak manipuluje przeciez nikt go nie widział z nas na zywo a rzekoma Sonia sie z nikim z kafe nie kontaktuje. Jak myslicie :)

Gość cb fgnhjhkmb
inka 88 skoro kurwa psy pracowac nie moga to zostaly stworzone do samoinstynktownego zachowania i egzystowania to lduzie na sile chca im pomoc!!!! czy tak trudno pojac ta swoja malą główeczką?????????? Psy tez maja swoich "rodziców" krtorzy o nie dbaja . Tak swiat tepoto zostal stworzony!!!!

Gość cb fgnhjhkmb
inka 88 skoro kurwa psy pracowac nie moga to zostaly stworzone do samoinstynktownego zachowania i egzystowania to lduzie na sile chca im pomoc!!!! czy tak trudno pojac ta swoja malą główeczką?????????? Psy tez maja swoich "rodziców" krtorzy o nie dbaja . Tak swiat tepoto zostal stworzony!!!!

Gość cb fgnhjhkmb
inka 88 skoro kurwa psy pracowac nie moga to zostaly stworzone do samoinstynktownego zachowania i egzystowania to lduzie na sile chca im pomoc!!!! czy tak trudno pojac ta swoja malą główeczką?????????? Psy tez maja swoich "rodziców" krtorzy o nie dbaja . Tak swiat tepoto zostal stworzony!!!! A moze byś tak przygarnełą niedzwiedzia gryzli?? on taki bezbronny, sam jak on sobie poradzi? oj glu[pias ty glupia