Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedokoncapewna

Kobieta przejmuje inicjatywę.

Polecane posty

Gość Niedokoncapewna

hej! co myślicie o czymś takim? mam sygnały, ktore swiadcza o tym, ze jakis chlopak sie mna interesuje. ale jest bardzo niesmialy. co wy na to, zeby przejac inicjatywe? nie do konca, oczywiscie, ale jakos dac mu znac, ze moze sprobowac? i jaki sposob uwazacie za najlepszy? co powinnam zrobic?

Gość jjjejjjjjeeee
możesz najwużej się do niego leciutko usmiechnąć. Żaden chłopak nie jest tak nieśmiały, żeby nie podejść do dziewczyny, na której mu NAPRAWDĘ zależy.

Gość Niedokoncapewna
czyli łudze sie niepotrzebnie...?

Gość jestem gejem
ja jako urodzony gej i znawca mezczyzn moge smiało powiedziec ze aby zdobyc faceta wystarczy go pocalowac :D

mam znajomą, która każdego swojego chłopaka sama poderwała ;) nawet nie dawała im poczucia, że to ich decyzja, po prostu im mówiła "podobasz mi się, co z tym robimy?". nie na każdego to zadziała, ale sama jestem zaskoczona, ilu poszło na coś takiego ;)

Gość jestem gejem
"podobasz mi się, co z tym robimy?" wyprobuje moze zadziała

Daj mu znak i tyle, albo nawet z nim jakos delikatnie porozmawiaj, zapytaj czy chciałby pójść na spacer czy coś.

Gość jestem gejem
ale ja osobiscie uwazam ze niezawodny spsób to działanie z zaskoczenia usmiech ten seksapil i błysk w oku a chłopak sie rozpłynie

Gość jestem gejem
albo mam to cos w sobie albo trafiam na zajebiscie głupich facetów ale bardziej jestem sklony uwierzyc ze mam to cos co powoduje ze faceci az piszcza za mna a ja za nimi :)

Gość Niedokoncapewna
DO FACETOW NA TYM FORUM: a wy co sadzicie o kobietach, ktore przejmuja inicjatywe i same was podrywaja?

Myślę, że jakoś delikatnie kobieta może podrywać. Ale to jak mówią, kobieta ma sprawić, żeby facet myslal, ze to on ja poderwał. Czyli jakies podchody mozesz robic, a on w koncu musi zrobic zdecydowany ruch żebyscie byli razem.

Gość Niedokoncapewna
licze na dalsze porady i sugestie :)

Gość adddd
zakoleguj sie znim, potem bedzie latwiej

Gość Niedokoncapewna
czy któraś z Was miałą takie doświadczenia? jak reagowali na to faceci?

Gość albo przejmiesz inicjatywew
albo nie i tyle. Jak sobie coś głupiego pomyśli to widać ma problemy ze sobą i nie warto się przejmować

Gość Niedokoncapewna
prosze o dalsze opinie

Gość Niedokoncapewna
młodszy ode mnie, inteligentny jak diabli, ale jakis... niesmialy caly czas mi sie przyglada, pare razy wygladalo, jakby chcial podejsc i zagadac, ale zawsze pojawial sie ktos z moich znajomych i on wtedy robil odwrot

Gość Niedokoncapewna
a co faceci mysla o kobietach, ktore pierwsze wychodza z taka inicjatywa?

Gość Niedokoncapewna
ref

Gość Niedokoncapewna
myslicie, ze moge go zapytac czy kogos ma? wprawdzie na 90% jestem pewna, ze nie, ale moze ma kogos na oku...? wypada zapytac?

"Żaden chłopak nie jest tak nieśmiały, żeby nie podejść do dziewczyny, na której mu NAPRAWDĘ zależy. " To jest święta prawda, kiedyś ogromny nieśmiałek wyznał mi uczucie. Po prostu zazwyczaj neiswystarczająco im zależy, jak zalezy to sie przełamuje człowiek :)

Gość Niedokoncapewna
dziekuje wszystkim. dam sobie tydzien i sprobuje jakos dac mu to do zrozumienia albo chociaz ulatwic kontakt. napisze co z tego wyszlo dziekuje

Gość tradycjonalistka i juz
ja bym sie nie pytala wprost czy kogos ma, po co? Skoro jestes na 90% pewna, ze nie ma, tym pytaniem odkryjesz sie calkowicie i po co? Wszyscy lubimy tajemnice, a nie takie podane wszystko na tacy. Daj mu do zrozumienia, ze jestes nim zainteresowana, ale nie bezposrednio. Usmiechaj sie, zagaduj pierwsza, badz mila, interesuj sie nim, ale nie proponuj sie sama, jak bedzie zainteresowany to sam wyjdzie z inicjatywa, lub sie samo wyklaruje spontanicznie.

Gość Ja chciałbym
Daj mi znak, tylko jeden, zrozumiały dla mnie - mężczyzny. Sprzedaj mi chociaż swój uśmiech i radosne spojrzenie ... Gdzie jesteś moja kobieto? Wzdycham do Ciebie dniami i nocami!

dokładnie wystarczy jak będziecie dawały mały znak zainteresowania i nie zadzierały nosa a czasem dały trochę czasu i nie popędzały a facet sam się o Ciebie postara i tyle powodzenia :-)