Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama :(

do mojego synka mikołaj nie dotrze

Polecane posty

Gość jejku ludzie
ty w swojej dupie napewno dalabys rade ten parasol otworzyc madralo :-0

Gość jejku ludzie
ty w swojej dupie napewno bys dala rade ten parasol otworzyc madralo :-0

nie lamentuj jest ok wiem ,u mnie tez tak było w domu rodzinnym ,tylko teraz inny świat ,poszedł do przedszkola ,czuję ze wróci zapłakany .Dobrze że mikołajki w przedszkolu .

Gość nuvvvv
Spokojnie, zeby "szukać sponsora" też trzeba coś umieć i chcieć to zastosować. matka która woli biadolić zamiast kupić dziecku zabawkę w sklepie za 5 pln - sorry, ale chociaż nie udawaj że chodzi tu o cokolwiek innego niż żebranie!

Gość lena #
Ja w dzieciństwie dostawałam od mikołaja(rodziców) przysłowiowe skarpetki i słodycze. Czasem tylko jakąś zabawkę. Też bywało cięzko.

Gość nuvvvv
Sorry, ale żeby znaleźć spnsora też coś trzeba umieć i chcieć to wykonać. Ty jesteś tak leniwa i głupia, że stać cie tylkoo na uzalanie się na kafe.

Gość ja tez nie wierze ze nie mogla
meaaa ma racje a najgorsze są te co narzekają, że dla dziecka nie ma ale fajki czy piwo w domu musi być :o

odpitolcie sie z tym dawaniem , co to nie mozna napisac ze jest cięzko bez posądzania o żebractwo ?

Gość kdmgf
przeciez napislala ze dzieciak dostal slodycze , dziewczyno jak sie nie ma co do gara wlozyc to dzieciak ze slodyczy bedzie sie cieszyl a skoro robisz z siebie sierote to juz nie moja wina

Gość mama Antosi34
fundacja zdążyc z pomocą ,meea tu cię mam ! masz udziały czy sprzedajesz te ich krzyżóweczki i karteluszki z których dziecko dostaje marne grosiki ?? no co cwaniaro ?

Gość teraz to nawet za
5 zł można kupic lalkę albo samochodzik, wiec dla mnie to prowokacja i to głupia. Ja nigdy na Mikołajki nic nie dostałam i żyję i mam się dobrze.

Gość kafeteryjna grupa odbierania
kafeteryjna grupa odbierania wsparcia dziala na najwyższych obrotach. jakie głupie jest to gadanie, że przez odpowiednio długi czas odłożyłaby te trzy dychy! naprawdę są pensje, przy których się nie da, bo ledwie do pierwszego wystarcza. ważniejsze, żeby dziecko miało ciepłą kurtkę i buty, a nie to, żeby pół roku wcześniej zacząć odkładać po złotówce tygodniowo na zabawkę na mikołajki, bo pewnie autorka tematu ma inne sprawy, na które też musi odkładać i wierzyć mi się nie chce, że tego nie robi, bo w nieciekawej sytuacji finansowej trzeba odkładać na wszystko: szkolną wycieczkę, podręcznik, pralkę, jakiś sprzęt do kuchni. niczego nie ma się ot tak... a na wszystko odkładać się nie da, tym bardziej że niektóre potrzeby zaskakują człowieka w najgorszym momencie, bo np. zepsuje się coś, bez czego ani rusz.

Gość mama Antosi34
fundacja zdążyc z pomocą ,meea tu cię mam ! masz udziały czy sprzedajesz te ich krzyżóweczki i karteluszki z których dziecko dostaje marne grosiki ?? no co cwaniaro ?

Gość teraz to nawet za
5 zł można kupic lalkę albo samochodzik, wiec dla mnie to prowokacja i to głupia. Ja nigdy na Mikołajki nic nie dostałam i żyję i mam się dobrze.

Gość taka_onaaaa
w dalszym ciągu autorka nie napisała ile dziecko ma lat? a w ogle po co są te mikołajki i prezenty , głupi zwyczaj ......prezenty są pod choinkę

A ja współczuję dziecku tej meaaaaaaa. To dziecko musi być biedne, jaką ma super matkę, że się bez słowa "kurwa" wysłowić nie potrafi. :)

Gość do smutna mama:)
Autorko masz konto w banku? Najlepiej sie zaczernij zeby podszywów nie było.. Mogę pomóc.

A ja współczuję dziecku tej meaaaaaaa. To dziecko musi być biedne, jaką ma super matkę, że się bez słowa "kurwa" wysłowić nie potrafi. :)

Gość do smutna mama:)
Autorko masz konto w banku? Najlepiej sie zaczernij zeby podszywów nie było.. Mogę pomóc.

ide do pracy ,nie ma to jak szukac pocieszenia na kafe ,dzieki wyrozumiałym za słowa otuchy.

Gość doooooooooo autorki
masz jakies konto bankowe??

Gość doooooooooo autorki
masz jakis nr konta?

Gość teraz to nawet za

Ja kupilam mojemu malemu sasiadowi mini ludzika Lego za 6 zl. i Mikolaja z czekolady. Sama powinnas wiedziec co sprawi mu mala radosc. Moze zamiast slodyczy kup mu jakas pierdolke ktora bedzie wspominal czy mial ze soba, a slodycze zje i po sprawie.

Gość KOLOKWIALNA
Ja tego nie rozumiem... wszędzie taka bieda, nikogo na nic nie stać a jak np. jadę na zakupy do centrum handlowego to ludzi tyle, że przejść nie idzie. Wytłumaczcie mi ten fenomen?? I to wcale nie najtańsza galeria handlowa bo stary browar w pń a tam są dość wysokie ceny...

Ja kupilam mojemu malemu sasiadowi mini ludzika Lego za 6 zl. i Mikolaja z czekolady. Sama powinnas wiedziec co sprawi mu mala radosc. Moze zamiast slodyczy kup mu jakas pierdolke ktora bedzie wspominal czy mial ze soba, a slodycze zje i po sprawie.

Gość larysa26
zgadzam się z meea,ok,rozumiem,ze dzieciątko ci się rozchorowało,ale przeciez mogłaś zbierać i mieć te z 50 zł w zapasie.Swoją drogą to nie posrajcie się z tymi mikołajkami!!ludzie kochani!nie na tym miłość do dziecka polega!ono wie,że kochasz je nad życie i tyle.Ucz go by nie na pokaz w szkole się przechwalać co dostał,tylko skromności.

Gość teraz to nawet za

Gość KOLOKWIALNA
Ja tego nie rozumiem... wszędzie taka bieda, nikogo na nic nie stać a jak np. jadę na zakupy do centrum handlowego to ludzi tyle, że przejść nie idzie. Wytłumaczcie mi ten fenomen?? I to wcale nie najtańsza galeria handlowa bo stary browar w pń a tam są dość wysokie ceny...