Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama :(

do mojego synka mikołaj nie dotrze

Polecane posty

Gość megggggggg
Chance a jaką maseczkę robiłaś?

Gość megggggggg
Ludzka stonogo czasami trzeba niektórych uświadamiać z kim żyją dla ich dobra, choć pewnie i tak nie będą chcieli tego słuchać...

Gość Ludzka stonoga
Idzcie spac to wam maseczki nie będą potrzebne. Ja ide, pozdro. Mniej jadu, drogie dobroduszne panie!

Gość Ludzka stonoga
meggg - nie Tobie decydować kto dobry kto zły. Oby Ciebie nikt nigdy nie uznał za niegodną twojego faceta, i nie podłożył Ci świni dla jego dobra. :D nara

Co do obsmarowywania, sytuacja była dokładnie taka- mój narzeczony ma firmę i zwrócił się do niego dom dziecka, czy chciałby pomóc zorganizować wakacyjny wyjazd dla dzieciaków... oczywiście pomogliśmy, ale wpadłam na pomysł, by zrobić zbiórkę po innych znajomych firmach... jeden Pan zadeklarował, że przeznaczy na pociechy chyba 2 tys...albo 3...nie pamiętam, w każdym razie zadzwoniła jego żona, i powiedziała, że "my jednak wspomożemy tą akcję o tysiąc"... później okazało się, że jej mąż o tym nie wiedział... . a ja zorganizowałam cudownego grilla, na którego zaprosiłam tych, którzy pomogli, i tam uświadomiłam owego Pana , że ma okropną żonę, a jej samej powiedziałam, że ma źle zrobioną hennę;))) i powinna nie jeść bekonowych roladek, tylko poczestować się sałatka... taka moja mała słodka zemsta;)

Gość megggggggg
Wzajemnie

robiłam maseczkę aspirynową!!! jest REWELACYJNA! i kosztuje grosze... 4 aspiryny rozpuszczasz w kilku kropelkach letniej wodym mieszasz z jogurtem, nakładasz na twarz... później zmywając możesz zrobić lekki pelling,jeśli nie masz wrażliwej skóry (ta aspiryna ma takie drobinki, które się nie rozpuszczą)

poleciła mi to kosmetyczka, i moja buzia jest nie do poznania!!!!!!... wyrzuciłam wszytkie drogie maseczki i pellingi... poczytaj o maseczce aspirynowej w necie, kochana;)))

Gość czekam aż się pranie skończy
chance daj cos wiecej na temat tej maseczki ,co daje ?

Gość Mama Boryska
Brawa dla chance-- :)) Zrozumcie, że kiedyś dzieci cieszyły się z innych zabawek niz teraz.. Kiedyś dostawało się na mikołajki drobiazgi.. np. książkę, słodycze.. Teraz inne czasy... teraz dzieci w podstawówce telefony komórkowe przy sobie noszą.. i przechwalają się, które z nich ma lepszy (droższy) model.. I naprawdę rozumiem, że kobietom, które na to nie stać może być przykro.. A jak nie chcecie pomóc, to lepiej się nie odzywajcie..

Gość megggggggg
Hahahahaha doskonały przykład na to, że czasami należy uświadamiać. Ja z kolei powiem Wam przykład mojego przyjaciela. Przez kilka lat pracował w Norwegii, w Polsce miał żonę i synka. Po roku chciał zrezygnować, ale żona chciała, aby nadal tam pracował, nalegała wręcz, kilka lat słał nie małe sumy pieniędzy, na budowę domu, ICH DOMU, ona posyłała mu zdjęcia budowy, jak wszystko pięknie idzie, a to fundamety, a to okna, a to ściany... Po dwóch latach dowiedziałam się, że posyła zdjęcia budowy kogoś obcego, a pieniądze, które posyłał mąż przetańczała, dzieciakiem opiekowali się dziadkowie, a ona spędzała weekend w górach ze znajomym z internetu, albo sylwestra w Warszawie, bo stwierdziła, że RAZ SIĘ ŻYJĘ. Kilka razy była taka sytuacja, że nakrywałam ją w łóżku z jakimś obcym facetem. Dodam, że KIEDYŚ była wspaniałą dziewczyną i nikt nigdy nie powiedziałby, że tak jej ODBIJE.

nigdy nie miałam takiej ładnej buzi jak po tej maseczce...czasem mieszam aspiryne z miodem, czasem z jogurtem... przede wszytkim buzia jest taka czysta, świeża, promienna... znikają jakieś zaskórniki, kiedyś przed okresem wyskakiwały mi jakieś zanieczyszczenia- teraz nic... wiem tylko, że aspiryna ma kwasy, a pochodne tych kwasów wykorzystuje się w naprawdę drogich kremach, kosmetykach... można stosować do każdej buzi, suchej, tłustej, normalnej

Gość megggggggg
chance- ja jestem kosmetyczką;)

Gość czekam aż się pranie skończy
dobranoc dziewczyny ,mój nick był faktyczny ,pranie sie skonczyło ,mykam rozwiesić i do spanka papa

Gość u mnie w dom nie bylo tradycji
Mikolaja, wiec nigdy nic na Mikolaja nie dostałam, A dzieciom swoim wlasnie ew. troche jakichs slodyczy. Nikt nie robil problemow. Slusznie ktos pisal,ze w lumpie sa zabawki za grosze ( czasem kupowalam, pralam, co za roznica)Poza tym mozna samemu zrobic cos fajnego z niczego - jest kupa poradnikow, takze w necie. Dla mnie nieszcescie , jak dziecko chore, ale Mikolajem nie jestem w stanie sie przejac. Co ma do tego "pieprzony kraj"? Kazdy kowalem swego losu, zwlaszcza , jesli idzie o dzieci - sensowny partner, odpowiedni czas - mozna wczesniej wiele rzeczy przemyslec.

Gość megggggggg
chance zawszę mogę Ci pomóc w sferze kosmetycznej;) A słyszeliście o historii z wykopu? Cała ta historia została zamieszczona w serwisie wykop.pl, i o ile wierzyć jej anonimowemu autorowi wydarzyła się naprawdę. Chłopak został zaproszony na ślub i wesele, jako osoba towarzysząca. Wszyscy pięknie ubrani, stoły suto zastawione, weselne przesądy spełnione. Pan młody bierze mikrofon i padają słowa: "Dziękuje wszystkim za przybycie, życzenia i prezenty. Mam dla Was małą niespodziankę schowaną pod każdym talerzem. Proszę o sprawdzenie kopert.." Goście podnoszą talerze, a pod nimi koperty, w których były erotyczne zdjęcia panny młodej z nieznajomym mężczyzną. I tu padają słowa młodego: "Dowiedziałem się miesiąc temu, że moja XXX mnie zdradza z tym panem na zdjęciu. Postanowiłem w dowód zawodu miłosnego to sfotografować i pokazać Wam wszystkim. Nie chciałem odwoływać przyjęcia, bo i tak jest zapłacone. Inaczej byście mi nie uwierzyli i byłbym najgorszy gdybym nagle zerwał związek tuż przed weselem. Ksiądz proboszcz mam nadzieję, unieważni małżeństwo, skoro jest jeszcze nie skonsumowane. Dziękuję wszystkim. Wy zostańcie i bawcie się. Zdjęcia zachowajcie na pamiątkę." Człowiek, opowiadając tą historię, napisał, że wszystkim "kopary opadły" ze zdziwienia. Panna młoda uderzyła młodego w twarz i się popłakała. Mężczyzną, z którym młoda zdradziła swojego przyszłego męża był jego kuzyn.

meggg, zapisałam sobie twój e-mail... i topik zapisałam w ulubionych... mam nadzieje, że jutro pojawi się autorka;)))!!!! oby mikołaj był dla niej okropny, ale za to Boże Narodzenie cudowne:)! jutro zajrze:*

Gość patrycjusz omnibus
rozbroił mnie pomysł odkładania przez rok 20 zł na mikołajki są jeszcze inne święta, zresztą tuż tuż i to z tej samej wypłaty, są urodziny, jest dzień dziecka, dzień chłopaka są nieplanowane wydatki związane ze szkołą, chorobą itp. wcale nie uważam, żeby czekolada na mikołajki to była katastrofa przecież to nawet nie nasze święto, a prezent chyba powinien być teraz drobiazgiem, pod choinką poszuka lepszego

Gość megggggggg
uciekam, dobranoc wszystkim

Gość u mnie w dom nie bylo tradycji
poza tym - jest tyle mozliwosci ucieszenia dziecka - chocby pogranie z nim w fajna grę, wspolne zrobienie czegos - czy tylko rzeczy materialne sie liczą? Słowo daje, jeslibym tak przezywala,ze synek znalazl za malo pod poduszka, zamiast sie zalic na kafe usiadlabym i wymyslila dla niego zabawke lub zabawę. Mozna np napisac ksiazeczke - tylko i specjalnie dla niego , z rysunkami i jakas historyjka o nim - nikt inny nie mialby takiej.

Czesc! Smutna mamo, bardzo mi przykro. Nie martw sie, dzieci doceniaja nawet drobiazgi jesli na codzien okazujesz im milosc. Mojemu synkowi kupilam dzis az za duzo. Ale to dlatego, ze sa Mikolajki + moj syn ma imieniny (ma na imie Mikolaj). Pamietajcie, ze milosci, czulosci i uczucia nie zastapia dziecku zadne zabawki.

sam znam przypadek ze matka wygoniła córkę z dzieckiem nawet rodzony brat nie chcą przyjąć też do domu a kuzynka ma ciasno w domu ma tylko 400 zł z alimentów znalazła mieszkanie opłaca je w naturze i opiekuje się jego córeczka

cześć , słusznie któraś z Was napisała ,padłam zmęczona wtulona w małego. Miło wstać i przeczytać że są ludzie którzy jednak zrozumieli o czym pisałam .

merkaba - straszne ,ale nie należy jej potępiać ,wynajmowanie mieszkania to katastrofa ,u mnie idzie na to większość pieniędzy

Gość haszaqa
No dobra autorko, osiagnelas co chcialas - ludzie sie pozalili nad toba. I zapomnieli o tobie natychmiast po wylaczeniu komputera. Jakies wnioski wyciagnelas? Zamierzasz w jakis sposob poprawic swoja sytuacje czy nadal bedziesz jeczyc i psioczyc? :O I tego nie rozumiem wlasnie, zamiast energie spozytkowac na szukanie dodatkowej pracy a co za tym idzie na poprawe swojego losu to wolisz tu lkac. Po co? Mozna znalezc chociazby sprzatanie mieszkan, udzielanie korepetycji, trzeba tylko chciec.

Gość cyklista
słuchaj Mikołaj mikołajem,postaraj się żeby dostał coś na gwiazdkę,a zapewniam Cię że nie jesteś sama w tej sytuacji...Pozdrawiam 3ymj cie się

Gość x,x,,x,x,xx
dla was naprawde wszystko jest takie proste ale w takim razie albo mlode jesteście albo mieszacie zrodzicami nawet jesli bede odladac po zlotowce to i tak w pewnym momencie bedeu to msiala na oplaty cz leki przezaczyc takie zycie dodam ze mam 3 dzieci , nastolaki, jakie decydowalam na nie sytuacja w kraju byla inna a teraz zarabiam 1300 maz 1600 , zasilki na dzieci sie nie naleza

haszaqa uważasz że tak nie robię ,owszem robię ,kiedy tylko coś się trafi łapię .