Gość Dylematmam Napisano Grudzień 6, 2011 Witam! Chciałabym kupic mezowi mp3 lub m4 pod choinke. Dlatego prosze Was o jakies propozycje która Waszym zdaniem jest dobra. Dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZielonaWyspa 1 Napisano Grudzień 6, 2011 a do jakiej kwoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZielonaWyspa 1 Napisano Grudzień 6, 2011 a do jakiej kwoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dylematmam Napisano Grudzień 6, 2011 150zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dylematmam Napisano Grudzień 6, 2011 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakupocholiczkaaa Napisano Grudzień 7, 2011 najlepiej sony albo creativ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaktusik4564 Napisano Grudzień 7, 2011 mp4 z creativa jest dobra, chodz ekranik szybko mi pozedl (spadl z 2 metrow) ale naprawili go na gwarancji i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cubea Napisano Grudzień 8, 2011 Jeżeli chcesz kupić odtwarzacz dobrej jakości, to na pewno warto wybrać Philipsa. Co do modelu to dobry i niedrogi jest ten: http://www.medialux.pl/dzial/rtv/kategoria/?id=239&prod=261680 Jestem przekonana, że mężowi taki prezent się spodoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neutralizowana 0 Napisano Grudzień 15, 2011 cubea też polecam Philipsa jeśli chodzi o odtwarzacze, robia porządne sprzęty, a nie jakiś chłam, który jest do wymiany po paru uzyciach ;) Poza tym, faktycznie w tym Medialuxie w niezłej cenie jest! Na prezent idealny, może sama się skuszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach