Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja 89 1aa

Mój chłopak obudził mnie dziś uderzeniem w twarz ;( Był pijany

Polecane posty

Gość Patrycja 89 1aa

Wrócił nad ranem bardzo pijany i kopnął mnie w twarz jak spałam. Nigdy się tak nie zachowywał, nigdy też zbyt dużo nie pił. Wczoraj poszedł z kolegami do jakiegoś pubu bo jeden z nich miał urodziny. Całkowicie mnie zamurowało, spakowałam się i wyszłam, on zasnął. I żeby nie było, zrobił to specjalnie, krzyknął coś i mocno mnie kopnął w twarz. Siedze teraz u przyjaciółki, do rodziców nie wróce bo wstydze im sie pokazać z pocharataną twarzą. Co ja mam zrobić teraz? Nie chce mieć z nim nic wspólnego a wynajmujemy razem mieszkanie ;(

Gość give me pałaaaaaaaaaa
Nigdy się tak nie zachowywał, nigdy też zbyt dużo nie pił typowe:D

Gość anette11111
idz na obdukcje do lekarza

Gość Patrycja 89 1aa
Świetnie, dzięki wam sa pomoc ;( Boje sie iść na policje bo jeszcze on albo jego koledzy mi coś zrobią

Gość monikia.k
moze wygladalas z rana jak potwor z Loch-nes

Gość monikia.k
a na policji cie zgwalca, a jego kumple wrzuca cie do rzeki i tyle w temacie

Gość give me pałaaaaaaaaaa
no własnie może cie nie poznał i pomyslał, że jakaś żulianka z ulicy mu wpełzła do chaty

Gość coooooho5
pobil cie no i co z tego jakis problem?

Gość soxooxos
ale z was debile...

Gość Patrycja 89 1aa
Nie moge uwierzyć w to co czytam ;( Świat jest straszny. Nie wiem, czy żartujecie sobie, czy piszecie na powaznie to, ale pisze to z realnym problemem, a nikogo to nie obchodzi

wiesz no w stanie skrajnego upojenia alkoholowego zdazają sie rozne odklejki i dana persona wtenczas moze byc kims zupelnie obcym. pewnie bedzie mu cholernie glupio, choc slowo cholernie dosc marnie oddaje ogrom wstydu który nim zapewne targnie jak tylko sie dowie co sie stalo.

na policje, zrob obdukcje a nie u kolezanki siedzisz. Jesli nie zareagujesz to nastepnej tez taki los zafunduje, chcesz miec kogos na sumieniu?

Gość Natalia Szal
ja mam tak codziennie na chacie

Gość monikia.k
wejdz do domu i daj mu z buta

Gość monikia.k
a na jaka odpowiedz czekasz glupim leje sie do buta:D

Gość kasinka...
poczekaj az sie odezwie, co powie. Ale ja bym pezemyslala kwestie powrotu do wspolnego mieszkania. Jesli raz to zrobil, pewnie wkrotce znow uderzy. Alkohol nie tlumaczy agresji. Dobrze zrobilas, ze sie wynioslas zaraz z domu, zamiast z pijanym dyskutowac, albo - czekac dzis na skacowanego z obiadem "bo on taki chory"... Teraz jego ruch. Mimo wszystko nie skreslalabym faceta nie dajac mu mozliwosci wytlumaczenia sie. Jednak...kiepsko to widze. Przemoc domowa tak sie wlasnie zaczyna. Sporobuj wyszukac przez google jakas strone tematyczna, moze maja infolinie, telefon zaufania..? Fachowiec pewnie szybciej pomoze Ci zrozumiec sytuacje, niz kafeterianie.

Gość Patrycja 89 1aa
Nie wiem, miałam jakąś głupią nadzieje, że ktoś mi pomoże, w realu boje sie zapytać o pomoc, głupio mi. Nawet przyjaciółce nie powiedziałam dokładnie co się stało

Gość genialna słodka uwodzicielka
powiedz mu, że nie chcesz go znać i ma się nie kontaktować z Tobą. Obdukcję w sumie byś mogła zrobić, żeby mieć w razie czego, gdyby znowu chciał Cię skrzywdzić... I wróć do rodziców, przełam się, to nie Tobie powinno być wstyd tylko temu śmieciowi.

Gość Patrycja 89 1aa
Monfils, jak? Dziękuje Wam za ostatnie odpowiedzi, ciężko mi się przełamać i iść do rodziców, bo oni od początku do nie lubili

moim zdaniem powinnas pojsc do lekarza zrobic obdukcje zeby miec wrazie czego dowody w sadzie jezeli bd podobna sytuacja no i albo wyrzucic go z mieszkania albo sie jak najszybciej wyprowadzic

Gość Patrycja 89 1aa
chce zakończyć. On się nawet nie odezwał do tej pory. Zostane u przyjaciółki pare dni, ale musze z nim porozmawiać choćby o tym mieszkaniu.

Gość kasinka...
na razie to autorka jest zdezorientowana. Zapewne zalezy jej na chlopaku, ale to nie oznacza, ze chce byc bita...

Gość kasinka...
mieszkanie jest Twoje, jego, czy po prostu wspolnie wynajmowane?

Gość jhgyuhgb
boisz się swojego "mężczyzny", boisz się jego kumpli, rodzina cię ostrzegała... kogo ty sobie znalazłaś dziewczyno !!!!!!