Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfwefwefwefwfef

Czemy zycie jest nie raz takie popieprzone?

Polecane posty

Gość fewfwefwefwefwfef

Ciezko wszytskim dogodzic bo kazdy chce od Ciebie czegos innego. zawsze znajdzie sie ktos kto cie skrytykuje. czesto zeby miec jedna rzecz trzeba rezygnowac z drugiej i ciezko wszystko pogodzic ze soba. np zeby byc dobra studentka , dobrze pracowac, zawsze pieknie wygladac itd

Gość fewfwefwefwefwfef
mnie niby ludzie mowia ,ze ladnie wygladam ,studiuje ambitny kierunek ( stomatologia) ,mam faceta ,znajomych ,ale to wszystko ciezko mi pogodzic. zeby byc zawsze piekna ,kolezenska , pracowita, wesola i seksowna jakos mi sie to udaje ,ale nie zawsze wszystko:( i jeszcze mam obawy jak to bedzie jak skoncze studia , czy znajde dobra prace czy bede zarazbiac na tyle dobrze co bym chciala ,a ja np uwielbiam podrozowac i ogolnie duzo kasy wydaje na ciuchy ,kosmetyki itd ,ale narazie jestem na utrzymaniu rodzicow boje sie co bedzie jak przejde na wlasne utrzymanie macie podobne mysli?

Gość fewfwefwefwefwfef
bo ciezko pogodzic zeby byc zawsze piekna ,seksowna,pracowita ,kolezenska.. tez tak czasem myslicie? nie zawsze mi sie udaje to wszystko godzic choc sie staram