Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwester tusz tusz

Opada mi na widok jej blizn po cesarskim cięciu. Wiem, powiecie,żem drań

Polecane posty

Gość sylwester tusz tusz

Nie moge sie przemóc. Moja żona miała cesarskie cięcie i ma okropne blizny, były komplikacje. Chodzi o to, że choćbym chciał, natury nie oszukam i mój pen mi poprostu opada jak sie rozbierze do naga i je widze ;(

Gość no a ty co.............
tak to jest jak gowniarz bierze sie za ruchanie

Gość zezowata baba
trza było se szukać żony szeroko biodrowej

Gość JANUSZEK.....
Ty głupi chuju. Szkoda ,że to Ty nie rodziłes??????????? jak się kocha ,to nic nie przeszkadza.

Gość Pola z Krakowa
proponuje znaleźśc sobie jakąś łądną 18stkę, zapewne ciążu jeszcze nie była :)

Gość Pola z Krakowa
poszukaj sobie jakąś fajną 18-stkę, taką która w cąży nie była :)

Gość lubisiowaMama
jesteś zwykłym skurwielem pieprzonym!!!!!!!!! !!!!! nic wiecej niemam do dodania!!!!

Gość Powiedz jeszcze,
że cesarka była na życzenie i wybuliłeś za nią??? :D

Gość sylwester tusz tusz
Ja ją kocham, w tym problem i bardzo mi sie podoba, tylko te blizny. Próbuje sie przemóc, ale nie odpowiadam za to co podnieca mojego freda. On poprostu odmawia posłuszeństwa i opada na widok głębokich, porozciachanych blizn

Gość sylwester tusz tusz
Przecież pisze, że były komplikacje i cesarka była konieczna. Nie wiem co mam począć bo nie wyobrażam sobie życia bez seksu

Gość lubisiowaMama
powim ci tak ja tez jestem po cesarce, tak owszem mam blizny mniej widoczne niz kiedys ale sa!!!!! jakos moj facet nie miał z tym problemu!! zapamietaj sobie jedna rzecz w ten sposób twoje dziecko przyszlo na swiat , to nie byl jakis widzi mis twojej zony by oszpecic sobie brzuch.

Gość ewdededed
prowo -1/10 :o

Gość lubisiowaMama
i szkoda jest mi jej!!! naprawde, poniewaz nie wybaczyla bym swojemu mezowi gdyby wylewał swoje zale na jakims glupim forum! jezeli masz naprawde z tym problem to porozmawiaj z nia!!! pewnie tez nie jest jej latwo, tez chce byc atrakcyjna i pozadana przez ciebie!!!! a najlepiej idz do psychologa chociaz nie wiem czy to cos da!

Gość contratubex
kup jej żel na blizny - contratubex w aptece.

Gość stary gorol
Rżnij ją od tyłu :classic_cool:

Gość sylwester tusz tusz
Mi też jej szkoda, ale zrozumcie, że ja sie naprawde staram i mam dobre chęci. Nic na to nei poradze, że poprostu przestała mnie pociągać, penis opada mi na widok blizn. Co mam zrobić? Nie chce jej porzucać ale seks jest dla mnie bardzo ważny i przed urodzeniem dziecka było nam cudownie w łóżku a teraz nie widze rozwiązania tego problemu

Gość Powiedz jeszcze,
Proponuję plastykę brzucha.

Gość lalitka...
jestes pajac i to co piszesz to prowo.Jakie blizny po cesarce? Nigdy chyba nie widziales blizny po cesarce.To jest jedna blizna i tylko cieniutka kreseczka.Jestem po cesarce i wiem jak to wyglada.Nie spekuloj wiec na temat blizny bo nie masz o tym pojecia.

Gość prowo!!
w zyciu nie widziałeś blizny po cesarce :O obawiam sie ze gołej baby też nie widziałes

Gość sylwester tusz tusz
PRZECIEŻ NAPISAŁEM ŻE BYŁY KOMPLIKACJE!!! Ma kilka blizn, głębokich, nieregularnych. To naprawde okropne, nie potrafie sie kochać jak to widze

Gość lalitka...
komplikacje mogl miec plod a nie rozcinanie i zszywanie brzucha

Gość Marilenka
Róbcie to trochę ubrani, przyciemnij światło, albo jakimś laserem te blizny załatać.

Gość spermowydziadek
dramat

Gość facetttt pewien
blizny z czasem się wygoją, grunt to zeby laska chodziła na fitness a nie leżała zdołowana w domu ... oczywiście najpierw mięśnie muszą się zrosnąć odpuść na razie minety, jak nie chcesz z żoną tego robić od tyłu to kup jej wibrator, a sam wal konia przez jakiś czas ... za jakieś pół roku spróbujcie wrócić do seksu

Gość goska21.,
Wklej zdjęcie bo ci nie wierzę konusie!!!!

Gość sylwester tusz tusz
mam walić konia pół roku? Wybacz stary, nie wiem jak ty, ale ja nie wytrzymam tak długo. Kocham ją, ale zazdrosze mojemu kumplowi. Byliśmy w weekend na basenie i ona ma takie piękne, jędrne normalne ciało i normalnie przykro mi sie zrobiło, że moja żonka taka pocharatana

Gość Samotnygfdgv
Wiem co autor czuje!!!! W mojej rodzinie też zdarzył się podobny wypadek. Moja mama rodziła mnie i musieli ją rozcinać. Miała paskudne blizny. Ojciec po porodzie odszedł do innej kobiety, bo też nie mógł tego znieść. Mimo to zawsze nas wspierał - mnie i mamę. Mama dostała chyba jakiś schizów po porodzie, bo nigdy już nie dopuściła do siebie żadnego faceta. Mam nadzieję, że nigdy nie znajdę się w podobnej sytuacji.

Gość aaaaaaaaaaaaah
przykro??????co z Ciebie za niedojrzały emocjonalnie gówniarz :O Tobie przykro? myślisz tylko o sobie i swoich potrzebach..bo Twój ''fred'' bo Ty.. a gdzie w tym wszystkim jest Twoja żona pajacu jeden??? współczuję zonie.

Gość WWWiikkttooriaa
Co za głupoty- teraz po cesarce zostaje tylko malutka kreseczka- prawie nie widoczna- wiem bo mam.

Gość Hej hoooo
Chłopie za to cipka twojej żony wąziutka jak u 18-latki :-) Nie to co po porodzie naturalnym popękana,pozszywana to dopiero ;/