Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

paulie

zdradzona studentka...

Polecane posty

Go艣膰 iw89
przeczyta艂am pocz膮tek i piszesz 偶e dwa lata temu pozna艂a艣 kogos a potem piszesz 偶e juz trzy lata nie mo偶esz sie pozbierac po rozstaniu z nim-nie rozumiem?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 iw89
przeczyta艂am pocz膮tek i piszesz 偶e dwa lata temu pozna艂a艣 kogos a potem piszesz 偶e juz trzy lata nie mo偶esz sie pozbierac po rozstaniu z nim-nie rozumiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 * gwaizdka *
paulie, musisz si臋 nauczy膰 panowania nad tymi emocjami, kt贸re oni w Tobie wyzwalaj膮. To Ci si臋 przyda na ca艂e 偶ycie. Pomy艣l, nie mo偶e tak by膰, 偶e Ty zawsze REAGUJESZ gdy kto艣 naciska guzik albo poci膮ga sznurek, jak marionetka. Czy nie masz tego DO艢膯? Ja bym by艂a ju偶 nie藕le na ca艂膮 sytuacj臋 wkurzona, po prostu powiedzia艂abym sobie STOP. Tak nie mo偶e by膰, 偶eby takie dwa ZERA rujnowa艂y MOJE samopoczucie. Powtarzaj to sobie jak mantr臋, uruchom wyobra藕ni臋, powiedz sobie, 偶e oni s膮 jak 艣mierdz膮ca kupa, kt贸r膮 omijasz z obrzydzeniem. Jak w艂o偶ysz w to swoje emocje, swoj膮 energi臋 zobaczysz, 偶e przekonasz sam膮 siebie, swoj膮 pod艣wiadomo艣膰 i twoje reakcje b臋d膮 inne. Za jaki艣 czas naprawd臋 przejdziesz oboj臋tnie, popatrzysz si臋 z politowaniem i b臋dziesz si臋 艣mia艂a z samej siebie, ze mog艂a艣 si臋 kiedykolwiek przejmowa膰 takim czym艣. To b臋dzie Twoje wielkie zwyci臋stwo w pracy nad w艂asnym charakterem. Z pocz膮tku jest ci臋偶ko, ale efekty przychodz膮 szybko i s膮 tego warte!

Udost臋pnij ten post

a jak myslisz? byc z kims dwa-trzy lata i potem dowiedziec sie ze jest z twoja najlepsza przyjaciolka? jak mam sie czuc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ,mkljk
przeciez to bylo dwano temu... ;/ona BYLA twoja przyjaciolka a ona BYL twoim facetem, CZAS PRZESZLY po chuj do tego wracasz. nie amsz teraz swego zycia ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 * gwaizdka *
te偶 uwa偶am, 偶e to si臋 ci膮gnie za d艂ugo. Gdy ich widzisz na horyzoncie o偶ywaj膮 wszystkie z艂e emocje i wszystko jest tak 艣wie偶e jakby by艂o wczoraj. Zmie艅 w艂asne reakcje - to jest w Twoich r臋kach!!! Dlaczego kto艣 mia艂by okre艣la膰 TWOJE samopoczucie? Powiedz sobie: nie pozwalam na to! Ja decyduj臋! Najlepiej nie wdawa膰 si臋 w 偶adne dyskusje w og贸le 偶aden kontakt, kompletna zima, mr贸z. Ju偶 gdy jedziesz do swojego miasta, w drodze, wyobra藕 sobie 艣cian臋, gruba betonow膮 艣cian臋, kt贸ra oddziela ci臋 od tych ludzi. Nie przenika nic, 偶aden d藕wi臋k, 偶adna emocja. Jeste艣 w innym 艣wiecie, oni s膮 dla ciebie niewidoczni, nie istniej膮 w Twojej rzeczywisto艣ci. Wzmacniaj takie wyobra偶enie, gdy ich zobaczysz od razu przywo艂aj ten obraz - jeste艣 ty, Tw贸j 艣wiat, oni s膮 艣miesznymi kukie艂kami, ma艂pami w zoo. Czy obrazisz si臋 na ma艂p臋, gdy ci poka偶e j臋zyk? Dasz rad臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iw89
ale 艣ciema co innego napisa艂a艣 nie 偶e zwi膮zek trwa艂 dwa trzy lata-a swoja drog膮 jak ktos zakochany moze nie wiedziec ile z kim艣 by艂 bo r贸偶nica roku to wielki przeskok-fajnie sie bawisz naci膮gaj膮c ludzi na wsp贸艂czucie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iw89
mam 22 lata.. dwa lata temu poznalam ch艂opaka--------mija juz 3 lata a b贸l u mnie narasta. ( czytam ze zrozumieniem czy mam omamy wzrokowe bo jak na studentk臋 piszesz takie brednie 偶e a偶 偶al czyta膰) zmysla膰 te偶 trzeba umie膰:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iw89
mam 22 lata.. dwa lata temu poznalam ch艂opaka--------mija juz 3 lata a b贸l u mnie narasta. ( czytam ze zrozumieniem czy mam omamy wzrokowe bo jak na studentk臋 piszesz takie brednie 偶e a偶 偶al czyta膰) zmysla膰 te偶 trzeba umie膰:(

Udost臋pnij ten post

iw89. przeczytales to co napisales/as??? zalosne gadanie. jak ci sie nie podoba to nie czytaj. to wcale nie jest smieszne! dla ciebie to jest smieszne a dla mnie..?? dokoncz sobie sam

Udost臋pnij ten post

nib dlaczego mialaby to sobie wszystko zmyslac??? co mi to da???????? ,mkljk nie mam takiego lekiego podejscia do zycia. dla mnie przyjazn i milosc to dwie najwazniejsze rzeczy! a ty pytasz po co do tego wracam? ZALUJE ZE WOGOLE TU NAPISALAM. *GWAIZDKA* DZIEKUJE

Udost臋pnij ten post

BYLAM Z NIM ROK A OD DWOCH LAT JEST Z NIA. ma艂ostkowy iw89 jestes. zwracasz uwage na drobne szczegoly ktore i tak nie sa wazne. zamiast spojrzec na to co jest naprawde wazne to tobie najwaznijesze jest to czy ktos zrobi blad. jak tobie to jest smieszne ze mozna smiac sie ze swojego nieszczescia to nie mamy o czym gadac.

Udost臋pnij ten post

paulie - najlepsza rada w tej chwili to.... kup sobie piwka :))) oderwij sie od tego...pochodz sobie w parku, pobiegaj... i ciesz sie dziewczyno! ciesz sie - ze nie jestes jak tamta! ciesz sie ze to sie rozwalilo wczesniej niz pozniej.... ze nie masz po nim pamiatek typu "dziecko"...

Udost臋pnij ten post

osiemdziesiat siedem :)) masz racje :) ty to potrafisz poradzic :)))))

Udost臋pnij ten post

paulie - ja juz nie jednego skur.... w zyciu spotkalam :D wiec wiem jak to jest... ale zobaczysz - znajdziesz kogos fajnego (jak ja teraz) i bedziesz na prawde szczesliwa... i bedziesz sie smiala z tego i nosila glowe w gorze cieszac sie ze nie lata艂a艣 i nie b艂a藕ni艂a艣 sie przed jakas 艣cier膮 i jej wartym frajerem;)

Udost臋pnij ten post

na pewno...zobaczysz.... :) ja przezylam tez tragedie...jak mnie koles po 3,5 roku zostawil..... jeszcze powod zerwania - nawymyslal ze niby wyjazd z uczelni ;]..... przebola艂am... a potem doszukalam sie ciemnych rzeczy z jego zycia - 1- nie mial wyjazdow z uczelni 2- grzebiac na naszej klasie dowiedzialam sie ze bedac ze mna mial ZONE i 6 letnie dziecko!!!! (w koncu sie dowiedzialam czemu nigdy do domu mnie nie zaprosil i swoim rodzicom nie przedstawil) 3- palil papierosy (a ja tego nie toleruje)... i wiele innych............. nie pytaj mnie jaka mialam satysfakcje jak sie z nim spotkalam i potraktowalam go jak nic nieznaczacego smiecia... on siedzial i plakal a ja sie smialam!... (oczywiscie wyparl sie ze ma zone i dziecko...ale trudno nie wierzyc jezeli sie widzi zdjecia)..... szkoda ze ludziom sie otwieraja oczy dopiero w takich sytuacjach....

Udost臋pnij ten post

jeszcze mial czelnosc mnie prosic zebym do niego wr贸ci艂a... ha ha ha.... ale powiem Ci ze jak zrywal - to byla dla mnie tragedia..... wielka milosc, wielki p艂acz..... jak zaczelam szukac i znalazlam te wszystkie ciekawostki... to jakby w ryj strzelil.... zobaczylam ze nie jest wart ani jednej 艂zy!!!!! 偶e 艂ez to ja jestem w tej chwili warta i ta jego zona..... w tej chwili wszystko co czu艂am przerodzi艂o sie w nienawisc.,... a dzis z perspektywy tego ze minelo juz sporo czasu... i jestem w innym szczesliwym zwiazku od 3,5 roku, po zareczynach itp.... ten czlowiek wzbudza we mnie jedno uczucie - pogardy.... ze takie skur..... po swiecie chodza ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 limmmkaa
osiemdziesi膮t siedem, ale dobrze rozumiem, byliscie ze soba 3,5 roku i on w tym samym czasie mial caly czas zone? jak to sie stalo, ze nic nie zauwazylas? tzn wyjazdy z uczelni ok, ale np swieta, sylwester, wakacje? spedzaliscie razem, czy tez mial wyjazd?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jak ty paulie
paulie, a je偶eli chodzi o ciebie- bardzo dobrze cie rozumiem, tez mialam sytuacje, gdy pomiedzy mnie a mojego faceta wslizgn臋艂a sie obrzydliwa moja "przyjacioleczka", ktora niby nam dobrze zyczyla. Wiem, jak to boli, bo zdrada jest "podwojana". Ale wiesz co, z czasem mysle tak, ze skoro wolal ja ode mnie, skoro nabieral sie na to, nie uszanowal tego, co miedzy nami, to niech mu sie wiedzie. i tak los im zwroci z nawiazka to, co zrobili. nie martw sie nimi, nie zwracaj na nich uwagi. nie pozwol sie obrazac, ale tez ignoruj, nie pokazuj im ze ci przykro, nie dawaj tej satysfakcji. to sa obrzydliwe gowna, warte siebie. nie brud藕 sie nimi.

Udost臋pnij ten post

tez mi sie wydaje - ze jak bedzie ich ignorowala to ich to najbardziej bedzie bola艂o :) a prawda jest taka ze jestes fair - sama wiesz, Twoja rodzina tez wie... a jak ktosa jest glupi to niech s艂ucha tych ich bezpodstawnych obelg :)

Udost臋pnij ten post

limmmkaa - tak na to wlasnie wyglada ze jak ze mna byl to zone mial.. jak zaczal ze mna krecic to z moich wyliczen wychodzi ze byl 3 lata po slubie.... teraz mi ciezko to liczyc - bo szczerze mowiac odcielam sie od tego gowna jak tylko sie dalo.... ale wyszlo na to- sadzac po zdjeciach ze slub mieli z powodu wpadki... zreszta ta dziewczyna miala zdjecia "synka".... i zdjecia z nim... uwazam ze takim facetom powinno sie fjuty odcinac.... gdyby nie grozil za to s膮d i wiezienie zrobilabym to wlasnor臋cznie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 limmmkaa
osiemdzisiat siedem, no tak, jak to taka odleglosc, to trudno to "sprawdzic". a oni nadal sa malzenstwem? czy tamta kobieta wiedziala w trakcie znajomosci o tobie/ doweidziala sie pozniej?

Udost臋pnij ten post

osiemdziesiat siedem to nie jestem jedyna z takimi przezyciami.. czlowiek uczy sie na bledach.... takich facetow tylko na suchej galezi wieszac za genitalia.. :) ;)

Udost臋pnij ten post

oni tak mnie potrafia sprowokowac do rozmowy ze nawte sama nie zauwaze i odpowiem im.. a tylko o to im chodzi.. wiosna, lato, jesien, zima caly czas siedza na lawce albo stoja razem pod blokiem.. on, ona i jego koledzy... slyszalam juz wiele komentarzy na jej temat ze ,,stoi tak jak przydupas''.. hehehe... dodam, ze byly siedzia艂 w wiezieniu ale nie chcial mi powiedziec dlaczego.. jak niedawno (okolo 4 miesiace temu)sie dowiedzialam ze zabil czlowieka jadac 200km/h... za艂amka... nie wierzylam, ale teraz juz wiem do czego ten typek jest zdolny i lepiej sie od niego 3ma膰 daleko, jak najdalej...

Udost臋pnij ten post

osiemdziesiat siedem twoj byly przynajmniej w jakis sposob probowal wyrazi skruche, a ten typ?? nie dosc ze tak mnie potraktowal to jeszcze smieje mi sie prosto w twarz...

Udost臋pnij ten post