Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulie

zdradzona studentka...

Polecane posty

tez nad ta opcja sie zastanawialam... sprobuje, a co mi tam... :)

w sumie juz nie raz uratowalam komus dupe.... drugi raz wyszedl przypadkiem... na weselu spotkalam kumpla...on byl z dziewczyna... ona strzelila mu focha ze gada ze mna..wiec poszlam do niej...mowie jej ze ja go znam dluzej jak ona z nim jest i gdybym chciala to bym mu dupe zawracala kiedys a nie teraz...ale jezeli uwaza ze on ja zdradza wypijajc ze mna po kieliszku wódki za zdrowie mlodej pary (mojej kuzynki + jego kuzyna) to mi przykro.... jakies 2 miechy temu kumpel zalozyl fb - napsial do mnie ze mi dziekuje z calego serca... tamta laska od niego odeszla bo uznala ze on cos kreci a jak nie on to ja (haha - biedna istota).... w efekcie- kumpel od 2 miesiecy ma cudowna kobiete = juz żone i jest przeszczesliwy...

sprobuj- mozesz mu dupe uratowac.... jezeli ona wtopi sie..to mozesz mu pokazac lub wyslac - mozesz na wszelki wypadek nawet spisywac te smsy... w sumie mozesz to z mama uknuć jezeli macie dobre stosunki.... czasem trzeba zrobic tak zeby zycie dalo komus w twarz wczesniej jak pozniej...

dawno juz chcialam tak zrobic , najwyzszy czas zabrac sie do roboty hehe :P :)

Gość Josh_
z całym szacunkiem.. Twój brat jest w niej po prostu zakochany po uszy. Widzi w niej wady i ma zapewne obawy, ale ma również nadzieję, że jego kobieta się zmieni. Może taka nauczka jest mu potrzebna, żeby zmienił się, zweryfikował swoje życie. Ty Paulie skup się na sobie :).

nie mozna skupiac sie tylko na sobie, gdy wokol inni cierpia. przynajmnie ja tak nie potrafie i nie przejde obok tego obojetnie..

Josh - jak on sie hajtnie to ja cie prosze.... zweryfikuje i co rozwód????? sprobuj mu otworzyc oczy.... Ja tez probowalam ratowac moja siostre z tym ze wylozylam kawe na ławe...pokłócila sie ze mna a teraz co...mija rok..jest z socjopata.... jest nieszczesliwa ale z nim jest bo JEST .... mam nadzieje ze kiedys zmadrzeje na tyle ze nie da sie zastraszac smsami "jak zerwiesz ze mna to sie powiesze"... ja bym takiemu skurczybykowi jeszcze sznur przyniosla porzadny zeby mu sie przy wieszaniu nie urwał!

Gość Josh_
rozumiem... ale dziewczyny, czy któraś z Was nie straciła głowy dla faceta? Czy wtedy wychwytujecie każdą jego wadę...hmm? Wiem Paulie..po prostu wyraziłem pierwszą myśl, jaka mnie naszła.

jak juz wezma slub i beda dzieci to moj brat chocby ona nie wiem co do niego mowila i nie wiem co robila to i tak rozwodu nie wezmie z nia bo taki ma charakter.. na wszystko sie zgadza, nawet gdy jest zmeczony. o 21 musi z nia isc do galerii raptem bo ona zapomniala czegos kupic.. takie osoby u mnie szacunku nie maja i nie beda miec...

Josh - jak widac wyzej ja popelnilam blad.... i wtedy moja siostra widziala ze ten zwiazek byl bezsensu.... tak jak u niej tez pewnie brat widzial bezsensownosc zwiazku.... wiec sam powinien patrzec trzezwo..... Niech sprobuje walczyc a nie patrzy jak sie suka panoszy... sory Josh ale jak ona wlazla do jej domu i ja wyrzuca to sory ale ja bym szmacie tak zycie umilila ze by z placzem uciekla...szmacisko...do galeri o 21...boze..... biedny chlopak

ale mi nikt nie powiedzial jak byla z nim przez rok czasu - sluchaj, zobacz on zle cie traktuje, nie ma szacunku do ciebie , nikt mi nie poradzil co moge w tej sytuacji zrobic.. a dla mojego brata tlumaczy sie, tolkuje kilkanascie tysiecy razy to samo a on dalej swoje.. zodiakalny baran.. :)

Gość Josh_
czyżby był pantoflarzem? ::sry

no wlasnie tez bym wolala zeby ktos mna wtedy potrzasnal... bo na co mi bylo tkwienie w takim gownie..... :| tez jestem baranem :D hehe i masz racje uparta jestem :D ale po tamtej sytuacji nie daje nikomu sobą pomiatac.... raczej stałam sie walecznym baranem...

Josh_ - jak facet jest pantoflarzem to pol biedy - jezeli baba ma w głowie MÓZG,.. to niech bedzie pantoflem... ale jak ona jest niedorobiona...to z calym szacunkiem.... trzeba go ratowac

ja uciekam - wroce do Was jutro rano! - a TY WALCZ :)))) i tak nic nie stracisz - bo tak na serio- brata juz nie masz...bo on w jej szponach..jedyne co - mozesz go odzyskac.. a przy okazji on moze odzyskac twarz

Gość Josh_
osiemdziesiąt siedem.. u mnie nie zagrzałaby miejsca, bynajmniej w moim domu. Pokazałbym drzwi i powiedział 2 słowa. Dopóki brat nie otworzy oczy i nie będzie miał jaj, to będzie pomiatany. Czy on ma własne zdanie na ten temat?

josh jego zdanie na ten temat jest takie aby nikt sie nie wtracal w jego zycie. jego zycie, jego sprawa. powiedzial ze nikt mu nie bedzie wybierac dzidewczyny/zony bo pozniej bedzie miec pretensje do tego kogos.. ale te zycie jest trudne.. :/ chcewsz zeby bylo dobrze, a wychodzisz na skonczonego idiote...

Josh - nie ma i trzeba z niego zrobic faceta :D ja bym mu chyba pyszczka sklepala lisciami na otrzezwionko:) jeszcze pewnie Twoja mam jej zarcie robi.... ;] nie no ja bym juz takie miksturki robila ze by miala non stoper srake szmata:D ha ha ha:D Lece, do jutra :* trzymajcie sie!

hehehheheheheheheeheehe.... :)))) na to jeszcze nie wpadlam hahahahahahahaahahahahahhaha :) paaaaa ;) P.S jak daje jedzenie dla brata na tydzien to ona oczywiscie ,,czestuje sie'' tym wszystkimmm :P :)

Gość Josh_
co tu dużo mówić..ch*jowe jest życie miejscami ::cry

Gość Josh_
nabroiłaś coś dzisiaj, hm?

Gość Josh_
rozumiem, że tak. Ciekawe cóż to takiego? Hm..

Gość Josh_
Paulie, jesteś przecież kobietą:P