Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

MOJ ideał faceta ; ]]]]]]]]]]]]]]]

Polecane posty

Gość Ciekawe podejscie.
Twoj facet musi wygladac jak pedal i sypiac z prostytutkami (Ronaldo) ? A charakter co? Masz 14 lat, prawda? Uwazaj bo z takim podejsciem przed 20 skonczysz sama z dzieckiem :( dziecinne

Gość Ciekawe podejscie.
To kuzwa pisz ze wyglad. Wyglad malo wazny jest

Uważaj z tym patrzeniem na ideały, bo nie zauważysz tego prawdziwego który jest obok Ciebie i może być ojcem Twoich dzieci :)

Gość automatycznebiuro102
o boze:O nie obraź się, bo o gustach się nie dyskutuje, ale nie masz go za grosz:( ronaldo jest metroseksualny, chodzi w rozowych koszulkach itd.. wyrosniesz z tego ..

lullabyyyyyy ahaha a wiesz ze nawet nie pomyslalam? Ale nie, w gruncie rzeczy sa przeciwienstwami:) dawajcie swoje typy:P

23:46 [zgłoś do usunięcia]automatycznebiuro102 o boze nie obraź się, bo o gustach się nie dyskutuje, ale nie masz go za grosz ronaldo jest metroseksualny, chodzi w rozowych koszulkach itd.. wyrosniesz z tego .. nie chodzi o ubior, ale luzik guzik:classic_cool:

tak i to mnie niesamowicie cieszy :) ja naleze do tej mniejszosci ktora jest w stanie akceptowac odmienne gusta jesli chodzi o wyglad :D i podoba mi sie to ze jest tyle roznych par na swiecie gdzie sa oboje dla siebie atrakcyjni.

mYCHOL, nie zalozylam tematu,po to, zeby pojezdzac wszystkim tym, ktorym sie moje typy nie podobaja, wiec kazdy moze sie zgadzac badz nie ;] a jaki Twoj ideal?; ]

hmm ciezko opisac bo nie siedzi mi w glowie zadna znana osoba... ja lubie u faceta baaardzo krotke wlosy :D No i najlepsze sa ciemne oczy ❤️ no i wiadomo cala buzia musi byc fajna, nie lubie waskich ust. btw. pamiętam jak za małolatki się szalało za Leonardo DiCaprio przez Titanica :D

Lahm ? :D hahaha przecież on ma ze 150 cm : P ja w sumie nie mam ideału, z polskich aktorów piękny jest jedynie Maciej Jachowski 😍 ale tez nudny :o

Gość Sami Su
Wygląd to tylko opakowanie :P które i tak po pewnym czasie starzeje się i przemija inne wartości są ważniejsze :)