Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limmmkaa

zdrada i ciag dalszy związku- czy on mnie nadal kocha?

Polecane posty

Gość bez logowania dzis
"Tu rozmowa toczy sie o tym czy jest to ok czy nie ? " to nie jest OK, ale nie ma co udawać swietego oburzenia, ze ludzie tak zyja, bo takich przypadków jest mnostwo na codzien.

Gość hfhfhfhfh
Regres mam nadzieje,że naprawde jesteś facetem..ja przez kafe i te tematy o zdradach mam już jakąś paranoje chyba,bo zaczynam niedowierzać że są faceci którzy mają takie samo zdanie jak Ty..a jesli naprawde jesteś taki jak opisujesz to zazdroszczę Twojej kobiecie. Nigdy sie nie zmieniaj a "normalny" przystojny facet to chyba w dzieciństwie został skrzywdzony.. i teraz nie ma pojęcia jak powinna wyglądać zdrowa rodzina i nie wierzy w prawdziwą milosc

Za to twoją podstawową jest to że obrażasz ludzi, którzy wyznają inne zasady moralne. " proszę przekonaj mnie że to co robisz jest moralne,dobre i wg ciebie uzasadnione ? Bo jak na razie w twoich wypowiedziach widac jeden wielki egoizm i zamartwianie sie o swoją dupę ... nie dziwiło by mnie to gdybyś był żonatym facetem jesteś żonaty = jesteś wspólodpowiedzialny za żonę a jak na razie widzę że kręcisz jej jeden wielki wał za plecami to nie jest obrażanie ciebie to jest obrona przed twoimi dziwnymi ideałami którymi starasz sie nas przekonac

ale za to chamidło i świnia w obyciu. " kwestia interpretacji i zrozumienia co piszę

nie dziwiło by mnie to gdybyś był żonatym facetem miało byc gdybyś nie był żonaty

Gość hfhfhfhfh
oburzenia sie raczej nie udaje. A co do tego,że wielu jest takich facetów...to świadczy o ich zjebaniu umysłowym.O tym,że są dnem. Gdyby wszyscy byli tacy,to zostałabym lesbijką chyba. Bo to obrzydliwe i wstrętne Tu do rany przyłóż, nigdy nie zdradzi, ale za to chamidło i świnia w obyciu. - nie zauważyłam...zresztą czasem trudno nie obrażać śmiecia,a zdrajcy są właśnie śmieciami,zwykłym ścierwem.Sami sie nie szanują to jak można ich szanować Poza tym lepszy szczery cham (czasami żeby być szczerym chcąc nie chcąc wychodzi sie na chama) niż obłudny kulturalny gość.To właśnie świadczy o tym,że kulturalność nie równa sie byciem w porządku.To tylko pozory.

i jeszcze jedno do pana przystojnego ... odbierasz pan żonie bezpieczeństwo sypiając z innymi paniami :) "pan przystojny" chyba o tym nie pomyślał dymając inne panie ? a jesli pan napisze że uzywa pan prezerwatyw to juz pozostaje tylko do pana sie uśmiechnąć i zlitować sie nad tak durnym facetem :D

Gość bez logowania dzis
"Tu do rany przyłóż, nigdy nie zdradzi, ale za to chamidło i świnia w obyciu. - nie zauważyłam..." - nie zauważyłas, bo to nie dotyczy tylko tego tematu, a wpisow Regresa w roznych watkach. I nie chodzi tu o negowanie złych postaw - takich jak np. zdrada, lecz o chamskie i wieśniackie pyskówki i wtracenia ze strony Regresa tam, gdzie zupełnie nie sa one na miejscu. Zreszta tego typu wpisy tylko zniechęcaja i o ile kiedyś wydawało mi sie, ze Regres ma cos ciekawego do powiedzenia, to z czasem pobytu tutaj i czytania jego wpisow, jego osoba mocno mnie do siebie zniechcecila takim wlasnie prostactwem. i ze szczeroscia to nie ma nic wspolnego. Mozna byc szczerym i dosadnym, ale nie chamskim i wulgarnym.

Gość hfhfhfhfh
no ale trafialam na jego wypowiedzi już nieraz...na pewno nie na wszystkie,ale na kafeterii jest multum dużo większych chamów,naprawde wulgarnych i do tego podłych. Ja sie nauczyłam,że najważniejsze to by ktoś miał zasady i był uczciwy...przekleństwa to tylko słowa,najważniejsze są czyny. Regres czemu mnie zignorowałeś? ;)

ale nie chamskim i wulgarnym." daj przykład tego chamstwa i prostactwa? zaczekam ...

bez logowania dzis może ci powiem w ten sposób ... na kafe sa tematy dla jaj ( prowokacje) albo tematy tak infantylne że jedyne co można z nimi zrobić to z nich pośmiać się ... jesli temat jest poważny to i ja powaznie podejdę do dyskusji Chyba umiesz to rozgraniczyć ? i na tyle jestes inteligentna że rozpoznajesz kiedy temat to jaja a kiedy powazny problem ?

Gość bez logowania dzis
"Chyba umiesz to rozgraniczyć ? i na tyle jestes inteligentna że rozpoznajesz kiedy temat to jaja a kiedy powazny problem ? " Regres, wszystko to rozumiem, ale czasami czytając ciebie mam wrażenie, że pomijając te jaja i prowokacje, o ktorych piszesz, nie potrafisz zrozumieć (obrażasz, wyśmiewasz), że ludzie mają rózne problemy, ktore przezywają na swój sposób. I to, co dla ciebie może byc infantylne, czy głupie (oczywscie pomijam tu juz skrajnosci), to, z czym ty poradziłbys sobie bez trudu, dla innej osoby, o innej psychice, moga byc prawdziwym dramatem. Myśle, ze warto o tym pamiętać, bo czasami taką wyśmiewną postawą można komuś naprawde zaszkodzic czy dodatkowo zdołować.

Gość Normalny przystojny facet
Regres jest człowiekiem ograniczonym, który próbuje narzucić innym swój tok myślenia i swoje wartości. Każdy, kto myśli inaczej to tchórz, frajer, cwaniak i goguś. Związek ocenia przez pryzymat pochwy i penisa. Sam jest idealny, wierny, kochający, dbający o partnerkę... Szkoda tylko, że partnerki nie ma...

Gość jjgjgjgjggj
Każdy, kto myśli inaczej to tchórz, frajer, cwaniak i goguś. - każdy to nie,ale zdrajca to zazwyczaj tchórz i frajer..spójrz czasem prawdzie w oczy,wiem że to dla Ciebie nie za wygodne ale tak już jest.Jesteś zdrajcą to bądź gotów przyznać że do tego frajer z Ciebie i kretyn.

Żenujące jest to, że używasz takiego nicka na tym forum. Ale pewnie nawet nie wiesz co to oznacza, bo nijak się on ma do Twoich wypowiedzi.

Każdy, kto myśli inaczej to tchórz, frajer, cwaniak i goguś. - każdy to nie,ale zdrajca to zazwyczaj tchórz i frajer..spójrz czasem prawdzie w oczy,wiem że to dla Ciebie nie za wygodne ale tak już jest.Jesteś zdrajcą to bądź gotów przyznać że do tego frajer z Ciebie i kretyn. a każdy pijak to złodziej... A Ty też pewnie od czasu do czasu wino czy piwo wypijesz, więc jesteś pijakiem, a każdy pijak...

Gość bez logowania dzis
a każdy pijak to złodziej... ...... :) Normalny przystojny facet - mogę zapytać, ile masz lat? pisałes, ze z zona jestescie od 10 lat- od 10 lat małzeństwem, czy w ogole?

Każdy, kto myśli inaczej to tchórz, frajer, cwaniak i goguś." poparłem te słowa argumentami !!! więc wypraszam sobie zarzuty o ograniczeniu Związek ocenia przez pryzymat pochwy i penisa." i kto to mówi ? To nie ja co rusz to w innej maczam penisa

Gość jjgjgjgjggj
Wiedziałam,że kretyn z Ciebie.Porównanie do bani.I kompletnie niezgodne z tym co uważam. Zdrajca to zdrajca.Nieważne,czy do tego alkoholik czy kulturalny czy nie i dlaczego zdradza...ale zdradza,a to już źle o nim świadczy.Zdrada to frajerstwo więc zdrajca to frajer.

Normalny przystojny facet Żenujące jest to, że używasz takiego nicka na tym forum. Ale pewnie nawet nie wiesz co to oznacza, bo nijak się on ma do Twoich wypowiedzi. A co ma moj nick akurat do tego forum:D I nie , nie wiem co on oznacza, nawet nie wiem jak sie prawidłowo wymawia te słowa, może mnie oświecisz , przystojny intelektualisto:P?

Gość jjgjgjgjggj
heh,facet nie ma do czego sie przyczepić i nie ma nic na swoje usprawiedliwienie dlatego czepia sie nicka :D to jest dopiero żenada... to prędzej jego nicka można sie czepić..normalny,no jasne jasne..jak to ma być normalność to ja wole być nienormalna.