Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta pytajaca

czy jest to możliwe??

Polecane posty

Gość kobieta pytajaca

krótki opis sytuacji, mam chłopaka od pół roku, jestesmy partnerami seksualnymi od tego samego czasu mniej wiecej, nigdy zabezpieczen typu gumki itd (biore tabletki ) , zawsze stosunki do końca. mój chłopak zrobił test na hiv i nie ma, czy jest mozliwosc ze ja mam?? czy jesli ja bylabym zakazona to jest mozliwosc ze moj chlopak mial tyle szczescia zeby po roku z osoba zakazona nie zarazilby sie??

Gość zestawy edukacyjne, witraże
Literki wykonane z folii samoprzylepnej firmy ORACAL w wysokości 5, 10 i 20 cm. W przepięknych 7 kolorach. Można zamówić pojedyncze literki !!!!! http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-7-i1980014663.html http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-1-i1980014528.html http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-4-i1980014586.html Tylko teraz do każdego zamówienia napis WESOŁYCH ŚWIAT z folii witrażowej o długości prawie 50 cm GRATISS

Gość luizaaaaaaaaaaa
hiv nie jest tak prosto sie zarazic.....ale jesli przez rok nie stosowaliscie gumki to mysle ze jestes zdrowa. Zrob sobie badania , teraz nikt nie bedzie na ciebie patrzyl poniewaz kazda kobieta w ciazy ma obowiazek przeprowadzenia sobie takiego badania. Test na hiv trzeba sobie tez zrobic jesli ubezpieczasz sie na wysoka kwote. Nie duzo kosztuje a przynajmniej bedziesz miala z glowy

Gość kobieta pytajaca
wyjazd z tymi reklamami!! wogole to pomylka, jestesmy partnerami od roku nie od pol roku , sorry

Gość luizaaaaaaaaaaa
A po drugie tak szczererze ....to zanim zaczniemy wspolzyc z chlopakiem bez gumki trzeba uczciwie podejsc do sprawy......tyle jest teraz osob chorych w naszym otoczeniu o wiekszosci pewnie nie wiemy ....nie bojmy sie wspolnie zrobic testu dla wlasnego zdrowia i zycia. A jesli chlopak uzna to za glupstwo poprostu uzywac gumki i tyle

Gość kobieta pytajaca
test i tak zrobie, ale jestes opanikara i dlatego pytam, bo chce mniej wiecej oszacowac mozliwosc ze ja mam, jesli moj partner nie ma po roku bez gumek , nigdy przerywanego sexu itd.. czy jest taka mozliwosc??? to nie byl jeden ryzykowny stosunek, tylko caly rok w zwiazku, i czy jest mozliwosc nie zarazenia partnera po takim czasie??

Gość kobieta pytajaca
no wlasnie jak sie jest szczesliwym to ma sie klapki na oczach na takie świnstwa ktorych wokol nas pełno, i masz racje, ja juz dawno powinnam sobie byla zrobic, dla wlasnego swietego spokoju. no ale teraz mam takie pytanie czy wogole wchodzi w gre opcja ze ja mam a moj roczny partner nie.

Gość pasterka w uk
a masz podstawy , aby obawiac sie, ze jestes zarazona?mialas wczesniej rozne sytuacje , ktore mogly byc hipotetycznie droga do zarazenia?

Gość kobieta pytajaca
za 30 min wychodze zrobic test, ktorego resultat bede miala w 20 min, jest mi tak słabo ze chyba tam zemdleje z nerwów... moze ktos mnie pocieszy?? :((