Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony ...

Koś uswiadomił mi jeden mechanizm obronny kobiet...

Polecane posty

Gość Ona Ma Duzy Problem
Dotyczy mezczyzny. przepraszam ze pisze po kawałku poniewaz przygotowuje projekt (jestem w pracy) Chodzi o faceta, ktory odczepic sie nie chce ale spotykac tez nie za bardzo (bardzo to owszem ale wylacznie bez zobowiazan i wylacznie na seks) cdn

Gość sdfghj
jaki problem?:o tu nie ma problemu ..

Gość zdziwiony ...
"A może to ty spodobałeś się lasce i dlatego odeszła?" nie rozumiem kobiet w takim razie i chyba mi z tym bardzo dobrze

Gość zdziwiony ...
"A może to ty spodobałeś się lasce i dlatego odeszła?" rozumiem... mówisz o miłosci wlasnej :)

Gość sdfghj
zdziwiony ... "A może to ty spodobałeś się lasce i dlatego odeszła?" nie rozumiem kobiet w takim razie i chyba mi z tym bardzo dobrze jesli zalozyc taka teze - odeszla bo bala sie ci nie sprosta, tak sama maja faceci - wycofuja sie, boja sie tego uczucia ktore moze przyjsc nie sa gotowi nie wiedza jeszcze czego chca

Gość Co ona Ci takiego zrobiła?
Ale co Ci zrobiła takiego? Nie napisałeś tego

Gość za skarby świata
Chodzi o faceta, ktory odczepic sie nie chce ale spotykac tez nie za bardzo (bardzo to owszem ale wylacznie bez zobowiazan i wylacznie na seks) cdn Daj mu stówke w prezencie, żeby sobie kupił godzinkę przyjemności :P i dorzuć do koperty z ta kasą kilka wizytówek pań sprzedających wdzięki :D Na chwilę się zajmie :classic_cool:

Gość zdziwiony ...
'jesli zalozyc taka teze - odeszla bo bala sie ci nie sprosta, tak sama maja faceci - wycofuja sie, boja sie tego uczucia ktore moze przyjsc nie sa gotowi nie wiedza jeszcze czego chca" faceci nie boja sie tych uczuc gdy maja swiadomosc siebie, odchodza gdy czuja sie krzywdzeni

Gość Co ona Ci takiego zrobiła?
Powiedziala Ci ze nie masz szans? Czy bezpośrednio - wypierdalaj?

Gość za skarby świata
faceci nie boja sie tych uczuc gdy maja swiadomosc siebie, odchodza gdy czuja sie krzywdzeni Tia... :D. Znam nawet takiego... poczuł sie skrzywdzony faktem, że żona mu się znudziła. Po czym ją okradł ( w swiatle prawa) i zostawił bez srodków do życia :classic_cool: Pierdolicie kolego

Gość zdziwiony ...
" Co ona Ci takiego zrobiła? Powiedziala Ci ze nie masz szans? Czy bezpośrednio - wypie**alaj?" zadzwoniłem do niej aby sie z nia spotkac i zaprosci na kawe. Ubiegła mnie zaprosiła sama po czym nie odzwoniła olala nie bylo jej, nie przyszła. Zostałem brutalnie spławiony, zdziwiłem sie bo to nie w jej stylu

Gość za skarby świata
Ubiegła mnie zaprosiła sama po czym nie odzwoniła olala nie bylo jej, nie przyszła. i jesteś pewien, że np. nie złamała nogi po drodze, albo nie umarła jej babcia np?

Gość zdziwiony zgaszony
dobre

Gość sdfghj
masz poprostu urazone ego, duma sie daje we znaki ;) czyli to byla od pocztaku gra, takze z twojej strony, przegrales - pogodz sie z tym.

Gość zdziwiony ...
"Powiedziala Ci ze nie masz szans? Czy bezpośrednio - wypie**alaj?"" no cos w tym stylu . w sumie to ona od samego poczatku mnie nie lubiła, nabijała sie ze mnie i mi dokuczała az w koncu nadarzyła sie okazja aby sie mnie pozbyc. ja w sumie zle odczytałem znaki i sie skonczyło jak sie skonczyło.

Gość zdziwiony ...
"masz poprostu urazone ego, duma sie daje we znaki czyli to byla od pocztaku gra, takze z twojej strony, przegrales - pogodz sie z tym." mozliwe ze ego a mozliwe ze najzyczajniej w swiecie zle zrozumiałem cała sytuacje. Ja myslałem ze jej sie podobam a troche na odwrót i troche było inaczej. Teraz jest w moim miescie, chciałem sie spotkac na kawe i wyszło jak wyszło

Gość zdziwiony zgaszony
ament 😴

Gość sdfghj
no ale co ty tak przezywasz - przeciez nawet para nie bliscie

Gość zdziwiony ...
"zdziwiony zgaszony ament" dokładnie

Gość zdziwiony ...
"no ale co ty tak przezywasz - przeciez nawet para nie bliscie" teraz to juz ona napewno nie chce byc ze mna w parze

Gość zdziwiony zgaszony
to masz czas sie zastanowic nad soba :classic_cool: nie chcemy tutaj marudnych facetow 🖐️

Gość sdfghj
zdziwiony ... "no ale co ty tak przezywasz - przeciez nawet para nie bliscie" teraz to juz ona napewno nie chce byc ze mna w parze BYSTRY jestes ... ;-)

Gość zdziwiony ...
oj bardzo

Gość sdfghj
poza tym wychodzi na to ze to nie chodzi o zaden mechanizm obronny tylko przerwtonosc, lisica z niej a ty juz se wyobrazasz jak wielkie uczucie mogloby byc z tego wiec teraz zastosuj metodem klin klinem :P i zaintertesuj sie dziewczyna ktora ci sie odwzajemni pa

Gość sdfghj
odwzajemni dobrym uczuciem oczywiscie mialo byc ;)