Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruell von hrabia lex

dziś wyznacznikiem męskości u faceta

Polecane posty

Gość PRAWDA PRAWDA I TYLKO PRAWDA
no dobra ale po co zaradnemu factowi na stale kobieta ktora widzi w nim tylko sponsora ? w jakim wy swiecie zyjecie? wiekszosc bogatych ma mikrokutasy bo wiedzieli ze jak chca kiedys zamoczyc to musza sie czyms wyroznic czyms uatrakcyjnyc nawet byly badania w ktorych to udowodniono ze kraje gdzie srednia penisow byla nizsza wzrost gospodarczy byl wyzszy :D a jak nie chodzilo o penisa to o to ze taki koles jest brzydki jak noc i tez chcac sie zwiazac z kims musial sie czyms wyroznic ale kiedy juz osiagnie to co osiagnie to zrozumie ze kazda suka ktora z nim jest MA GO W DUPIE A LICZY SIE DLA NIEJ WYGODNE ZYCIE wzamian raz na jakis czas poudaje jak to go kocha, pojeczy troche podczas seksu i tyle :D taki jest swiat idiotci i marzyciele i koniec

Gość mój facet jest z biednej
kto tu kurwa mówi o byciu sponsorem? sama zarabiam na siebie, nie rozumiem boli cię to że ktoś się dorobil i jest zaradny? o co ci człowieku chodzi? mój facet też ceni sobie to, że ja jestem zaradna i pracuje. chociaż miałam o wiele wiele łatwiejszy start niż on...

umiesz myslec kurrewko? dobrze wiesz o co chodzilo piszac sponsroa to nieformalne okreslenie znalem zakompleksionych chlopakow z mikrokuskami ktorzy na studiach zamiast sie bawic studiowali po 2 kierunki i jeszcze do pracy chodzili kilka godzin snu i tak przez kilka lat kobiety traktowali jako cos niezwyklego, romantyczni i ogolnie za milosc daliby dusze diablu ale z czasem zobaczyli ze w zyciu kobieta ma w dupie to jaki jest facet a interesuje ja wlasnie to jak wyglada i ile ma na koncie idelanie jak ma jedno i drugie i pokonczyli studia pozakladali firmy zaczeli zarabiac i teraz sraja na kobiety jesli chodzi o stale zwiazki bo wiedzac ze milosc to bajka dla dzieci a laski leca nie na nich a na ich bwm i dom za miastem :D

oczywiscie to trzeba wykorzystac bo takie materialne egositki to w lozku juz na pierwszym spotkaniu robia rzeczy za ktore dziwce trzeba kilka stow zaplacic :D a tu mniej uzywany towar robi to za darmo :D

chociaż fakt jeździmy bardzo dużo i to on za to w większości płaci. tylko, że jak dla mnie równie dobrze moglibyśmy znowu jeździć stopem i pod namiot, bo super to wspominam. a podziwiam mojego faceta za to, że nie muszę go trzymać za rączkę, że nie ma problemu zarówno z umysłową, jak i fizyczną pracą, że jest bardzo inteligentny i mogę na niego liczyć. że naprawi mi samochód, skręci motocykl od zera, zrobi półkę na książki i pyszny obiad ugotuje. że jest pomysłowy, zdolny i zawsze znajdzie wyjście z sytuacji :) po prostu kocham go nad życie i nie ma takiego drugiego :)

rano tu pisala taka glupia pacynka ktora sie zalila ze facet traktuje ja jak gowno i ze jak chce sobie zaruchac to sie odzywa inaczej to ma ja w dupie i co? i ona oczywisice pokornie spelnia jego zachcianki bo on ma firme i widocznie widac ze ma nadzieje ze taki sie z nia zwiaze :D glupia nie pomysli ze maksymalnie pare miesiecy i kaze jej spierrdalac :D

a mój całe studia mimo nauki i pracy imprezował :D i miał całe grono wielbicielek, mimo braku kasy :D :D :D koleś jesteś naprawdę śmieszny :D :D

i co mnie obchodzą kretynki z kafe :D co spełniają zachcianki swoich złamasów :D co to ma do tematu w ogóle?