Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MandragoraKW

Ozdoby świąteczne

Polecane posty

Gość MandragoraKW

Jakie lubicie ozdoby świąteczne, choinkowe? Jak będzie wyglądała Wasza choinka i stół bożonarodzeniowy?

choinka to wszystko z innej parafii :D:D ale prawdę mówiąc nie podoba mi się to, wolę jak wszystko jest w jednej tonacji a stól... biały obrus, na środku stroik ze świeczką i tyle

Gość amuletti
u mnie w domu jest właśnie tak, że choinka ma wszystko z innej parafi :D ale właściwie nie przeszkadza mi to zupełnie.

Gość u mnie w domu to jest sajgon
wszedzie ozdoby ...na oknach lampki stroiki.na stole w sumie tez swieczka i stroik jakis ladny obrus. choinka w roznych kolorach i stare szklane banki. jest tak kolorowa ze chcialo by sie mieć takie kolorowe zycie. nie lubie jej chowac.uwielbiam te swieta:P:P

Gość martynka744
Ja w tym roku postawiłam na rękodzieło ;) Zamówiłam śnieżynki http://www.artillo.pl/product/white-christmas-sniezynki-cotage-home-vintage-retro,9638.html zastanawiam się jeszcze nad serduszkami z reniferem :D http://www.artillo.pl/product/-renifery,10753.html ja jestem mega fanką wszelakich ozdób. no ale rozumiem, że co za dużo to niezdrowo :P

Gość ja lubię przeładowaną
choinkę, dużo świecidełek, dużo kolorów - podobają mi się takie utrzymane np. w 2 tonacjach, czy nawet jednokolorowe, ale.... jednak wolę taką jak zawsze. Każda bombka z innego pudełka (bo reszta się wytłukła :-D )

Gość walkiriaa
wow te śnieżynki cudne. lubie takie ozdoby na choinkę.

Gość gość
Proszę - https://www.twojpasaz.pl/pl/c/Lampki-swiateczne/15 Akurat lampki i ozdoby świąteczne kupuje się znacznie łatwiej przez internet, chociaż to też kwestia taka, czego dokładnie szukacie. W sieci jest tanio, tylko radzę robić zakupy odpowiednio wcześniej.

Gość gość
u mnie zawsze prym wiedzie gwiazda betlejemska. Nie wyobrażam sobie bez niej świąt :) stroiki, na choice, na stole... można jej użyć wszędzie :)

Gość gość
Okrągłe bombki matowe i połysk w różnych rozmiarach. Przeważnie stawiam na 2-3 kolory, ale jest ich sporo. Lampki:) delikatnie migoczące ( srebrne lub złote ). Gwiazdy betlejemskie i małe iglaki w doniczkach. Świece, a w ogrodzie coś dla ptaków. Co roku robimy "ciasteczka", które zawieszamy na choince. Wystarczy zmieszać smalec z ziarnami.

Gość majjka26
no choince będą ozdoby gromadzone u nas w domu od około 20 lat:) na stole zazwyczaj mamy świeczki i do tego stroik z gałązek, ale w tym roku widziałam wystawę w sferisie z podświetlanych bombek ledowych w takim szklanym naczyniu i chyba coś takiego sobie zrobię bo wyglądało naprawdę bajerancko:)

Gość gość
Handluję ozdobami choinkowymi. W ostatnim sezonie świątecznym wielu ludzi kupowało przepiękne ozdoby haftowane, które sprowadzam z Tarnobrzegu od www.sztandary-haftowane.eu.

Gość TamaraBurecka
Ja w tym roku kupuję drewniane ozdoby na choinkę. Znalazłam takie na stronie https://elfrika.pl/pl/c/PRODUKTY-Z-DREWNA/58. Do tego dołożę cukierki, może suszoną cytrynę, pomarańczę, laski wanilii i oczywiście światełka :) Już nie mogę się doczekać odbioru paczki :D

Gość gość
W okresie przedświątecznym zwolennicy życzeń pisanych poszukują ciekawych ozdób świątecznych. Do swojego sklepu zamawiam więc wyjątkowo piękne i oryginalne haftowane kartki od www.sztandary-haftowane.eu.

Gość gość
Ja dodam jeszcze, że fajne są poduszki ze świątecznymi motywami. Sama mam takie w gwiazdki, choinki i renifery https://littledreams.pl/boze-narodzenie Są urocze. Na początku grudnia zmieniam poszewki własnie na takie świąteczne.

Gość izap95
Ja od jakiegoś czasu zamawiam ozdoby od https://pm-m.pl/, bardzo duży wybór kwiatów i innych dekoracji, również na Boże Narodzenie. Zdecydowanie polecam, świetna jakość w dobrych cenach.

Gość gość
Fajne obrusy świąteczne dostaniecie w sklepie internetowym Polontex. Ja lubię kupować online, wygodnie można tak zrobić zakupy. Do mnie zamówienie już przyszło i obrus w srebrne płatki śnieżne jest cudny.

Gość gość
To będą nasze wspólne i pierwsze Święta Bożego Narodzenia odkąd wprowadziliśmy się od moich rodziców:) Kupimy żywą choinkę. Wstępnie ustaliliśmy że będzie ubrana na kolor czerwono bordowych i złotych bombek. Do tego robię z dzieckiem ozdoby.... Na Internecie jest tego dużo:)

Gość gość
Dla mnie od zawsze święta to przede wszystkim czas spotkań i spędzania czasu z rodziną, więc i przed świętami staramy się tego czasu spędzać wspólnie jak najwięcej. dlatego zawsze wspólnie gotujemy, ale też przygotowujemy dekoracje świąteczne itd. w tym roku mąż kupił wyrzynarkę ryobi, bo będziemy mieć drenianą choinkę, którą sami zrobimy, przytwierdzoną do ściany.

Gość add

Bardzo dobrze pakują dekoracje świąteczne w lasik-shop.pl i już wiele razy brałam, w tym stroiki adwentowe ze względu na super trwałe świece. Dekoracje na lata, więc wydatek rzędu 30 złotych za stroik to uważam można się poświęcić, tym bardziej, jak masz dzieciaki.

Gość gość

W tym roku to ja wyprawiam Wigilię w swoim domu, więc stół i dom musi być udekorowany na tip top. Już powoli zbieram dekoracje, na początku następnego tygodnia  powinny mi dojść ozdoby, jakie zamawiałam ze strony bazarek-deco.com.pl . Uwielbiam Boże Narodzenie i chce te świąteczne dni były magiczne. Choinka oczywiście będzie żywa, wybiorę największą, by można było powiesić na niej dużo ozdób zmieścić wiele prezentów. 

Gość Kondziolek

Ja w ty roku postawiłam na jasne oświetlenie. A jako ozdoby pozbierałam w lesie szyszki, które pomalowałam na biało, obsypałam złotym i srebrnym brokatem. Klejem na gorąco przykleiłam zawieszki i będę wiązać na gałązkach. efekt samej natury ;)

Gość gronia3

Ja bardzo lubię majsterkować, a że mąż ma cały garaż narzędzi ryobi, to postanowiłam, że w tym roku sama zrobię drewnianą choinkę. widziałam gdzieś w necie taką i sądzę, że to będzie fajny sposób na poczucie zimowej atmosfery, bo coś czuję, że śniegu za wiele nie będzie...