Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda12345

Jak to jest ? ładna?

Polecane posty

http://www.nbbridalstudio.com/photos/tonybowls/t211275_f.jpg http://www.nbbridalstudio.com/photos/tonybowls/t211275_z.jpg http://www.therosedress.com/picupload/Image2LG/TBT211275pic1.jpg Co myślicie o tej sukni ładna? Nie wiem jakie dodatki do niej dodać, myślałam nad prostymi kolczykami z perełek , tak jak jest na fotce i do tego wiązance kameliowej z róży ( jeden duży kwiat) welon obszyty lamówką do pół pasa. a włosy ? może skromny kok ???????

Może podajcie chociaż swoje opnie na temat tej sukni, nie jestem do niej jeszcze przekonana do końca.. Chciałabym żeby podobała się większośći.

Suknie jest ładna, chociaż ma troche dziwny dół albo to tak jest pokazane na zdjęciu, jak dla mnie Twoje dodatki są ok powinny być skromne bo suknia samam w sobie jest strojna

Gość taka ja kaaaaja
Moim zdaniem jest szkaradna i wstrętna, ale to tobie ma się podobać i ty masz się w niej czuć dobrze. Ja bym takiej za żadne skarby nie założyła, bo wygląda na festyniarską.

Jeśli mam wyrazić swoje zdanie to już mówię. Suknia jest beznadziejna, a jeśli masz kilka nadprogramowych kg to będziesz w niej wyglądała fatalnie. I zastanawiasz się jeszcze nad dodatkami? Przecież ona sama w sobie jest bardzo strojna, a z tą różą to jakiś żart? Moim zdaniem zrobisz się gwiazdę, ale nie do podziwiania...

jakby ktoś jeszcze mógł się wypowiedzieć fajnie by było..... 50 % na tak, 50 % nie kto da więcej? A welon z lamówką to trochę już nie wyszedł z mody?

Gość panddda
suknia bardzo hmm oryginalna.dla odważnej kobiety. welon z lamowka nie pasuje do tej sukni.

Gość stewardessa24
A jesli ludzie z forum przeglosuja ze im sie podoba to zalozysz nawet jak nie bedzie sie tobie podobala? Co to za sonda w ogole? Porazka. A suknia nie jest ladna taka odpustowa :D

Hmmm góra z falbaną na ramieniu jest jeszcze ok ale reszta zdecydowanie zbyt falbaniasta jak dla mnie, ale to przecież nie mnie ma sie podobać ta kiecka :)

suknia jest przepiekna! I dodatki jak najbardziej, welon odpada!!! Poprostu pięknie uczesane włosy powinny być ozdobą Twojej głowy a nie welon. Ponieważ sukienka jest na jedno ramię to już to ramiaczko jest ozdobą koło szyji. Ponieważ sukienka jest falbaniasta to wszelkie koki i mocno skrecone loki odpadają. I nawet jak masz kilka nadprogramowych kg nie przejmuj sie o ile nie masz przy tym 150cm wzrostu, przymierz suknie i wtedy podejmiesz ostateczna decyzje :) powodzenia. Aha moj facet widział suknie i tez mu sie podoba wiec dodaje opinie mężczyzny rownież ;)

Ojoj jak mi się miło zrobiło , dziękuję za pozytywną opinię mężczyzny, i oczywiście Twoją "zakochana paro" czyli jeśli nie kok i loki , to rozpuszczone proste ? z tym welonem to może i fakt ze nie powinnam go mieć , ale zawsze chciałam mieć welon, hm coś za coś..

Gość Meena
I jeśli welon, to na pewno nie obszyty lamówką - nie dlatego, że jest niemodny, ale kompletnie nie pasuje.

Gość hmmmmmm no cóż
Dla mnie suknia jest zbyt strojna, ale to kwestia gustu. Jeśli się na nią zdecydujesz, to dodatki muszą być bardzo skromne i ledwie widoczne (żadnych diademów, wisiorków, rękawiczek itp).

Gość harmid
ta kobieta na zdjeciu wyglada w ten sukni jak kogut albo paw. ten tyl jest okropny.

Gość estetyczkaaaaaa
Odpusc sobie nie welon a najlepiej cala kiecke, chociaz widac ze jestes na nia napalona wiec nie wiem po co pytasz innych. Ja slub biore w czerwcu moj facet jak ja zobaczyl " jezuuuu wiecej sie tych falban upchanac nie dalo? chyba dziewczyna nie chce w tym do slubu isc" No ale wszystko kwestia gustu lub jego braku :D :D

Gość młoda 12345
Jeju , kobieto , nie paw i nie kogut!!!! to tren zawinięty do fotki ! normalnie on leży na ziemi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość i tak jest beznadziejna
!!!

Dokładnie tak, sukienka ma podpiety tren , generalnie to leży on na ziemi. A kobieta na zdjęciu ma włosy uczesane dokładnie jak powinna, ewentualnie jeśli nie dysponujesz długimi włosami to idź do dobrego fryzjera i niech ci poradzi. Ale np gładko zaczesane włosy z fala z grzywki i kok ale nisko upiety coś w stylu hiszpanek które tańczą flamenco. Bo ta suknia jest taka troszkę na hiszpański styl ;) mimo to przede wszystkim przymierz suknie zanim podejmiesz decyzje.

Gość obrzydliwa kiecka
naprawdę tandetna i chu.jowa

Generalnie nie jestem osoba zlosliwa, ale jak taka obrzydliwa to pokazcie swoje suknie i porównamy. Wy chyba jeszcze " obrzydliwej" sukienki nie widzialyscie.

Gość estetyczkaaaaaa
Nikomu nie musze pokazywac swojej sukienki, bo zdanie innych mnie zwyczajnie w tej kwestii nie interesuje. Mnie sie moja sukienka podoba i nie potrzebuje glosu ludu, a autorka wstawila zdjecia i prosila o oceny i dostala je, wiec w czym problem? W tym ze wiekszosci sie nie podoba?

Gość klaudka16x
suknia jest paskudna, w zyciu bym sie w czms takim nie okazala.

Dziewczyna szuka opini to fakt. Ale nie uważam ze powinna sie nimi kierowac bo suknia ma sie przede wszystkim jej podobać. Co do " waszych" sukien. Nie macie odwagi wrzucić swoich fotek bo strach was oblecial ze ktos o waszej wypowie sie tak jak wy o tej :) dobre.

zależy od TWojej budowy , suknia jest dobrana ,jeśli nie szyta na miarę - do modelki . I owszem ona wygląda w niej cudnie ,a suknie na niej bajecznie.

Gość bhbhbbhujhijikjik,jj
zero gustu, klasy i elegancji

O gustach sie nie dyskutuje, to tyle w temacie... Autorce tematu życzę aby nie ulegala wpływom innych i polegała na swoich pragnieniach raz uczuciach , bo nieważne co myślą inni... Ważne jest co " mnie w duszy gra" :) życzę szczęścia...