Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VaVa2222222222

Ekspert od Smoleńska nie żyje! Znaleziony powieszony w łazience

Polecane posty

Gość to prawda. trzeba być
debilem żeby wierzyć w takie bzdury o Wróblu.

no masz ci los, znów się czepił a co ma wspólnego IQ z wiedzą ortograficzną?? to 2 zupełnie inne sprawy przyznaje się, nie jestem expertem z ortografii ale co to ma do rzeczy?? jestem przekonany że dzięki swojemu niesamowicie wysokiemu IQ pewnie zaraz mi wytłumaczysz, i znów dasz sie sprowokować i przeczytam niebawem twoja odpowiedz

Gość Wróbel nie miał nic
wspólnego z katastrofą pod Smoleńskiem. a co sobie prywatnie gadał tego nie widomo. pod Smolńskiem główna przyczyna było ladowanie we mgle. specjalizacja Wróbla nie ma z tym nic wspólnego.

"a co ma wspólnego IQ z wiedzą ortograficzną?? " Kiedy nie ma się wiedzy i możliwości dyskusji zmienia się temat :) i już im wyszło.. dyskusja o QQ i o błędach. Zaraz stwierdzą, że jesteś świr i w ogóle szkoda dyskusji a potem znikną ;)

Gość jakie prowo
...nie ma dowodów, ja pierdolę, są tylko tak szukają żeby czasem nie znaleźć, bo kurwa skąd wzięło się piętnaste koło, tyle naliczyłem na zdjęciach, Tu-154 ma ich 14, żadne nie odpadło i wszystkie leżały w odległości najwyżej kilkunastu metrów!

Gość wszystkie 15 na jednym
zdjęciu?

w ostatnia sobotę podrywał mnie gej, przekroczył granice swego środowiska w poszukiwaniu zdobyczy, twierdził ze się zakochał... nie wierzycie mi?? a może jestem obłąkany i to była prowokacja,a kolega wcale nie pedałował >>:(

Gość jakie prowo
"wszystkie 15 na jednym" nie bądź śmieszny(a) wszystkie trzy zawieszenia są kompletne, przednie dwa koła, dwa zawieszenia po sześć kół, pomimo tego na zdjęciu przedniego zawieszenia dołączonym do raportu MAK widać na pierwszym planie piętnaste kolo leżące luzem!

Gość wiemwszystko!
matołki nic nie rozumiecie! co by nam dało odkrycie wszystkich afer? poważne problemy. PO tuszuje jak może wszystko ukrywa, i powinnismy sie cieszyc że jestesmy w dobrej pozycji, jestesmy wtyką Rosji w Unii europejskiej i tyle.

Gość wiemwszystko!
Polska jest niesamowitym krajem... nastepuje tu zderzenie żydów komunistów wolnej " europy ...ta wilekiego konformizmu wielkiego gówna i niczego... polska łyka co zachód rzuci a jednoczesnie bogaci sie na stosunkach ze wschodem

Gość jakie prowo
Pojebany naród, mordują nas a wy im przyklaskujecie!

Gość jakie prowo
"Shatyn JAk wy kochacie opowiadac te swoje idiotyzmy o "zamachu" pod Smolenskiem... " To wytłumacz mongole obecność dodatkowego koła!

Gość onawienapewno
wiedziałam że ten wypadek nie był przypadkowy, tak wszytko zrobili ze zamydlili oczy nam POLAKOM!!! W smolensku wydarzyla sie katastrofa ktora nie powina miec miejsca... I nagle wszystkie glowy panstwa.. a teraz ten wypadek...przypadkowa smierc... oj nie wierze w zbierznosc losowa... to wszystko jest ukartowane a nami niedlugo bd zadzial ROSJA

Gość wiemwszystko!
spływaj szatynku, nie dość że nie jestes pro polski to i do europy nie dorosłeś, jestes rasistą i nietolerancyjnym homofobem

Gość jakie prowo
Nie umiesz policzyć do piętnastu, przerasta cię to?