Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VaVa2222222222

Ekspert od Smoleńska nie żyje! Znaleziony powieszony w łazience

Polecane posty

Shatyn, powiedz... czemu nie pojawiasz się na innych tematach... Siedzę w domu na mej sofie, w kapciach samych albo bez, mam piloto, mam laptopo, pronto, alo, dzwoni sięęęęęęęęęęęęę :D

to ocena subiektywna, ty naprawdę tak ograniczony jesteś?? dla mnie ksiądz nawet tak wybitny jak twierdzą inni jest w moim mniemaniu tylko księdzem, bo to ksiądz, a wiedzy podawanej przez katolickiego księdza , uznaje za wybitną , ale nie zrozumiałeś:(

Co mam na myśli? To.. że pojawiasz się tylko w tematach politycznych, o Smoleńsku etc. ..

sharyn ja staram sie ciebie obrazić?? przecież jaiwsz się tutaj za alfę i omegę, istnego omnibusa, a wszyscy inni na czele ze mną to zwykłe matoły ja tylko wyszedłem na przeciw twoim oczekiwaniom nazywając cie swoim mentorem

Oj daj spokój, to tylko forum. Ja tam się wpierdalam wszędzie tam, gdzie coś się dzieje. :D :D

shatyn , ja chyba pójdę spać bo rano znów muszę wcześnie wstać do pracy, ale jak będę chciał cie spotkać to na pewno pojawię się na temacie jakimś krytycznym wobec PeOsiów albo o smoleńsku;) dobrzej nocy

osądź sam, czy to prowokacja czy stwierdzenie, nie pytaj mnie bo ci nie odpowiem, każda moja odpowiedz przy tobie może być tylko bledną;) jesteś omnibusem, zapewne dojdziesz do tego sam ;) jeszcze raz dobranoc

Gość alebaba
Kochani, Wasza dyskusja staje się monotonna. A przecież wszyscy tzw. "eksperci od Smoleńska" to osobnicy o mocno zaburzonej psychice, w takim środowisku samobójstwo, atak szału, delirium tremens, zaburzenia postrzegania rzeczywistości to w zasadzie norma. Wystarczy spojrzeć na błędne oczęta Głównego Specjalisty Antoniego M.- i wszystko jasne.

Gość ^metamorfoza^
shatyn i znawca - moze od razu zmierzycie sobie penisy? Te wasze przekomarzania zniszczyły temat

Gość Odpadnięte skrzydło
Co za głupoty, dobrze ze spac wczoraj poszedlem i dalej z wami nie rozmawialem.