Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na siebie i na swiat

jezeli wydepiluje sobie........

Polecane posty

Gość zla na siebie i na swiat

cale brwi i bede smarowac je olejem rycynowym, to jest szansa ze odrosna mi gestsze i ladniejsze? bo mam zjebane po calosci, rzadkie, wloski dlugie i krecone, kazdy rosnie jak chce, po prostu odejmuja sie duzo pewnosci siebie czy jest na nie jakis sposob? przycinanie, henna, permanentny odpadaja :o

to wyreguluj je u kosmetyczki a na co dzień zaczesuj delikatnie gumą do włosów czy leciutko lakierem aby nie były takie. daj spokój, jak Ty będziesz wyglądała z wydepilowanymi? :o poza tym o olejku słyszałam, że ma zastosowanie, ale do rzęs. a czy brwi też okiełzna, tego nie wiem. jednak jeśli już to smaruj te które masz... tyle, że olejek przyciemni i mogą Ci się zrobić bardziej krzaczaste.

Gość kikiriiiki
ja tak zrobiłam. jak byłam chora i tak nie wychodzilam z domu 3 tygodnie..zapalenie płuc. smarowalam olejkiem rycynowym i po dwóch tygodniach juz miałam w miare wyglądające brwi. poszłam do kosmetyczki i mi je uregulowala. teraz mam ddduuuuuuużo duuuużo lepsze

no chyba, że autorka ma zamiar zamknąć się w domu na 3 tygodnie :o o ile nie oszaleje w tym czasie. smaruj te co masz, nie trzeba się ich pozbywać.