Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona :(

RATUNKU!!!

Polecane posty

jestem mężatką od 2 lat, mam dziecko, kocham męża. Niestety coraz częściej myślę o jego kuzynie, śni mi się po nocach itd A moja historia to taka,że kiedyś byłam z tyn kuzynem, kochałam Go a On mnie i PO roku gdy nie podjęłam z NIm współżycia, n mnie zostawił cierpiałam po tym rozstaniu przez kolejne dwa lata- gdy całkowicie mi przeszło poznałam mojego męża- pokochałam i wyszłam za Niego.. Niestety teraz wszystko do mnie wraca, bo na każdej imprezie rodzinnej widzę kuzyna, jak na mnie patrzy takim tęsknym wzrokiem... Nie wiem co robić!!!!!!!!!!!! nie chę żeby to zaszło dalej, jak mam się bronić przed tym uczuciem??? NIE INTERESUJĄ MNIE PORADY W STYLU "SZUKASZ KOLEJNEGO CH*JA DO D**Y"!!! TO POWAŻNY DLA MNIE TEMAT!!! Pomocy!!!

Gość 93829389283
nie chodz na imprezy rodzinne, zwłaszcza jak masz okres jajeczkowania... :p

ale jak mąż i wszyscy dookoła mnie ciągną, to ciężko jest odmawiać tym bardziej ,że jestem z takiej rodziny,że imprezy są dość często i to taki jakby kult już -a kto nie przychodzi to dzikus :(

Gość ulaja
kopnij kuzyna w dupę!!! jest nikim jeżeli chce lub próbuje rozwalić Ci małżeństwo!!!!

no i nawet tu nie mogę liczyć na pomoc z Waszej strony :( a przydała by się jakaś dobra rada... :(

Gość polak potrafi
podejmij współżycie z kuzynem. to wiele uprości w twoim życiu

i co tak ot po prostu mam rozwalić swoją rodzinę...?? Ty byś tak zrobił? zrobiła na moim miejscu??? :(

01:06 [zgłoś do usunięcia]polak potrafi podejmij współżycie z kuzynem. to wiele uprości w twoim życiu nabija sie. A gdyby kuzyn w ogole nie patrzyl na Cieie, nie zwracal uwagi, to tez bys miala takie watpliwosci?

tak, przyznaje, boje się tego co mi się w głowie momentami rodzi... :( to jest czasami silniejsze ode mnie... ;( ale nie wyobrażam sobie życia bez mojego męża.. :(

właśnie, dawniej, jak On nie patrzył na mnie, unikał mnie, to ja też miałam go gdzieś... jak chodziłam ze swoim mężem to chciał do mnie wrócić, ale Go olałam- nie rozumiem dlaczego teraz to do mnie wraca i boje się tego... :( boje się że to mogłoby mnie zniszczyć jak kiedyś i posunąć do głupot... :(

Gość polak potrafi
no trochę się nabijałem ale nie tak do końca. jeśli wiesz czego chcesz, to musisz żyć z tym tęsknym spojrzeniem. po jakimś czasie przejdzie.

TAk juz jest,ze najbardziej "pociagaja"nas rzeczy, ludzie - ZAKAZANE. "ale nie wyobrażam sobie życia bez mojego męża." wiec juz sama sobie odpowiedzialas.Myslsz o tym, meczy Cie to, nie wiesz co sie z Toba dzieje, dlatego CI sie sni, ale to NIC nie znaczy

Gość HEHEEHEHEHE
Marne prowo Facet nigdy nie zostawi nie zaliczonej panienki! Nawet nie pokocha takiej której nie przetestuje! Masz wyobrażnię!!!!!!!!! Facet może sie zakochać ale w następnej kolejności musi zaliczyć jeśli zaliczy to może zostawić jeśli nie to może kochać na zabój a wtedy jest zdolny do wszystkiego a ty mówisz że cie zostawił...-ja mówię bzdura!

" 01:13 [zgłoś do usunięcia]zagubiona :( właśnie, dawniej, jak On nie patrzył na mnie, unikał mnie, to ja też miałam go gdzieś... jak chodziłam ze swoim mężem to chciał do mnie wrócić, ale Go olałam- nie rozumiem dlaczego teraz to do mnie wraca i boje się tego... boje się że to mogłoby mnie zniszczyć jak kiedyś i posunąć do głupot... " No i wszystko jasne "właśnie, dawniej, jak On nie patrzył na mnie, unikał mnie, to ja też miałam go gdzieś" Oniesmiela CIe tak naprawde jego pozadanie, w skutek czego wydaje CI sie ze tez Cie pociaga.

To dlaczego na jego widok przyspiesza mi serce?? nie rozumiem... dlaczego lubię jak na mnie patrzy?? ukradkiem patrze czy On patrzy...

Gość HEHEEHEHEHE
Skoro cię zostawił to albo cię przeleciał albo cie nie kocha a patrzy tęsknym wzrokiem bo ma ochotę cie zaliczyć to wszystko! NIE KOCHA CIE!

Gość polak potrafi
ależ hehehe autorka mu przez rok nie dała to zostawił ją. dość oczywiste. a autorka tęskni teraz do tego dowartościowania gdy tak na nią patrzył i kochał. ale rodziny nie zostawi

Gość HEHEEHEHEHE
BO CI SIE PODOBA GAPISZ SIE NA NIEGO I ON TO WIDZI ŻE CHĘTNA JESTEŚ-CHCIAŁBY TO WYKORZYSTAĆ

'Marne prowo Facet nigdy nie zostawi nie zaliczonej panienki! Nawet nie pokocha takiej której nie przetestuje! Masz wyobrażnię!!!!!!!!! Facet może sie zakochać ale w następnej kolejności musi zaliczyć jeśli zaliczy to może zostawić jeśli nie to może kochać na zabój a wtedy jest zdolny do wszystkiego a ty mówisz że cie zostawił...-ja mówię bzdura!' Przecież gdyby mnie zaliczył to bym się przyznała- przecież nikt mnie tu nie zna i nie zależy mi czy napiszę prawdę... Czyli chcesz mi powiedzieć że co??? ze to ja Go zostawiłąm??? bo nie rozumiem tego... Chyba że mnie nie kochał i to chcesz mi uświadomić....

podejrzewam, ze w Twoim zyciu nastala monotonia i w Waszym zwiazku, dlatego tak wielkie wrazenie wywarlo na Tobie zwrocenie na Ciebie uwagi tego kuzyna ALe uwierz mi, ze jedyne co moze chciec - to tak jak pomaranczki pisza, SEXU. Zwiazku na pewno nie, jest rodzina Twojego meza i nie bedzie sie z Toba wiazal

Gość HEHEEHEHEHE
A TAM JA FACETOWI NIE DAWAŁAM 3LATA I CO Z TEGO FACET KTÓRY KOCHA I NIE MOŻE DOSTAC KOBIETY JEST ZDOLNY DO NIESAMOWITYCH RZECZY Jeśli on żyje z inną to znaczy że nie kocha autorki

Zauwaz, jakim jest czlowiekiem - jest kuzynem Twojego meza i tak sie zachowuje? Kawal drania. Daj sobie naprawde spokoj i nie niszcz swojego zycia, rodziny przez GLUPI nic nie war SKOK w bok.

Gość polak potrafi
nie kocha ale jakby dała toby wziął. z nożem ganiał nie będzie jeśli idzie o zdolność do wszystkiego

heh... no chyba że tak... dzięki chłopaki za szczerość- tak naprawdę to tego mi było trzeba- teraz wiem,że szkoda sobie Nim życia paprać... :) w końcu mam rodzinę a On niech się gapi dalej...

ja jestem dość młodziutka 20 lat :) wcześnie wyszłam za mąż... a przepraszam za tych "chłopaków" po prostu po sposobie pisania pomyślałam że to płeć męska :P

Gość HEHEEHEHEHE
albo mi expertowi od meskiej psychiki

Wam też dziękuje :) a właśnie Ty ekspertko od męskiej psychiki mnie zmyliłaś, bo byłam pewna że jesteś facetem :) i za to sory :)