Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona łania

nic mi się nie chce!

Polecane posty

Gość szalona łania

zupełnie nic...

nie, ja mam cos dzieki czemu wam zacznie sie chciec, mi tez sie nie chce :D

Więc lipa, jedno chcenie nie wystarczy, muszą być dwa. Pamiętasz pewnie bajkę Brzechwy o żurawiu i czapli... Ale nic się nie poradzi ;)

zeby 2 chcenia byłay na raz, to by dopiero by ambaras :), no ale chcec znaczy móc, nie zrozum mnie źle, ja mogę, jeszcze :D

Nie chce Ce sie a chcieć to móc to mimo zapewnień wniosek jest jeden :D Czasami pragnienie to tylko pragnienie, a możliwości jego zaspokojenia brak. Trzeba poczekać aż się pojawi nowe pragnienie :)

no wiec czekam i czekam, ale na razie nic i nic ;) Spać, szybko, bo jutro trzeba wstawać o świcie, juz, już ;)

Ja mam wolny cały dzień niemal, ale nie chcę kłaść się spać. Nie mogę jakoś, za dużo myśli, i boję się jutra. Znaczy dziś ;) Ale kolorowych :) Może poczekasz jeszcze tylko moment, i tego Ci życzę ;)

troche zazdroszcze, bo ja pewnie jutro sie obudzę (mam nadzieje) o 10 i w kierat do, jutro, czyli dzis, czartek, uff do 17 :D Uciekaj spać, fajnie jest sie obudzić wyspanym i to przed południem, kazda pobudka później jakos tak strasznie skraca dzień, szczególnie teraz...

i "kolorowych" to mój tekst, jestes mi cos winna za jego wykorzystanie :D

nie wiem, jakie tam rachunki mogłabyś chcieć wyrównywac, w sumie nie wiem z kim rozmawiam, ale lękam się ;) Tak, przez chwilę miałem cos wspolnego, ale zbłądziłem i wróciłem na dawną ścieżkę. Jak jestes mi cos winna to dobrze, poczekam aż procenty urosną, upomne sie w swoim czasie :D. Mam Twojego posta i nie zawacham sie go użyć :D

nie licz na to, mam wszystko wydrukowane, mam krótką pamięć, ale dobrą, więc jutro dam o sobie znać... PS odsetki rozna i rosna, az sam sie dziwie, ze tak szybko ;D

ja, ja nie sprawiam kłopotów, zobaczysz, nic Ci nie bedzie, a odsetki nie zabolą ;) Tymczasem sie oddalam, własnie właczyłem film, potrwa do 6. rano. Udanego dnia

Gość malcolm z
czy juz nie można sobie dupci obejrzeć bez reklam?...