Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysa na szkle ;)

Jutro idę do biblioteki. Jakie książki obyczajowe polecacie?

Polecane posty

Gość rysa na szkle ;)

j.w.

Gość i sru i fru
Polska literatura współczesna ta najnowsza np Grochola,Jak lubisz coś z pogranicza thrillera/obyczajowej powieści to polecam książki Erici Spindler-bardzo wciągają i szybko się czyta. Miłej lektury;)

Gość selin dijon
Erich Segal

Gość sm00k
Witam, widzę, że wpisujecie książki, które czytałyście, i które się Wam podobały, to ja podzielę się swoim odkryciem. Polecam e-booka (nie ma jeszcze w formie papierowej) http://www.empik.com/przypadkiem-jancza ... 80,ebook-p Raczej nieznana książka nieznanej aktorki o zwykłym, codziennym życiu dziewczyny, która pewnego dnia w swoim dorosłym już życiu spotyka swoją pierwszą miłość. Osobiście powiem - zakończenie zaskakujące. Książka jest specjalnie długa, czyta się szybko i lekko. Kto wie, może komuś się spodoba. Książka nie cieszy się zbyt dużym zainteresowaniem, ale to z racji braku reklamy jak sądzę. Ja przeczytałam i uważam, że warto po nią sięgnąć. A autorce na pewno będzie miło. Ja ją polecam.

Gość 1Wiki...
ja polecam lektury, są bardzo mondre i pouczające

Gość zelass
A czytałeś może W pogoni za miłością – R. Gonga? Dobra literatura, jeśli nie czytałeś to przeczytaj! Mnie w każdym razie się bardzo podobało i wbrew w temu co w tytule wydawca wymyślił to nie jest to romansidło, tylko obyczaj o doświadczeniach życiowych i krętych życiowych drogach Młodego!

Gość gość
ja czyta książki Leo Kesslera, ludzie się zabijają o te książki,ale to nie książki dla kobiet.

Hmmm jestem ciekawa gdzie w Pl są takie biblioteki, do których można sobie tak zajść z listą nowych książek i wypożyczyć :) może miałam pecha, ale we wszystkich bibliotekach jakie znam na nowe książki trzeba urządzać polowania, albo czekać w kolejce :o dlatego wolę już kupić na Allegro, gdybym miała mało kasy wolałabym już nawet kupić używane niż czekać na okazję że akurat ktoś odda, zapisywać się do kolejki i potem jeszcze czytać na czas bo kto inny czeka :o biblioteki są nie dla mnie :)

Gość gostek lubelski
moje koleżanki z pracy,czytają Greja,na film już się umawiają,opowiadały mi szczegóły,ale mnie to nie kręci, skwitowały,że to nie książka dla facetów.

Gość czytaczka
Proszę piszcie ciekawqe tytuły, chętnie samam poczytam.Poazdrawiam-bibliofilka

Gość gość
Powieści Daniel STEEL

Gość kto czyta nie bladzi
Medicus jest super. Szybko czyta sie Gwiazd Naszych Wina. Jest tez juz nowa ksiazka Jodi Picoult Juz czas.

Gość beata44
Mnie koleżanka kupiła jakiś czas temu w prezencie taką książkę jak W pogoni za miłością, autorstwa Roberta Gonga. I powiem, że jest to chyba najbardziej wzruszająca rzecz jaką miałam okazję czytać w życiu. Ale tak prawdziwie wzruszająca, bo sama historia Młodego jest taka prawdziwa i szczera do bólu, że rzadko się z aż tak dobrze rozrysowanymi bohaterami spotyka w książkach.

Gość gość
Polecam przeczytać książkę - "Ścigając marzenia W pogoni za złotem"